Local

S-a simțit cu musca pe căciulă și a vrut să fugă de polițiștii ieșeni, însă agenții de frontieră l-au prins și l-au penalizat! Vasluianul este acum cercetat în cadrul unui dosar penal

Publicat: 26 iul. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
S-a simțit cu musca pe căciulă și a vrut să fugă de polițiștii ieșeni însă agenții de frontieră l-au prins și l-au penalizat Vasluianul este acum cercetat în cadrul unui dosar penal
Un tânăr pe moped și fără carnet s-a dat de gol în fața agenților de frontieră când a încercat să îi evite

Recent, un vasluian pe moped a fost prins, după ce a încercat să fugă de polițiștii de frontieră. Agenții din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Tomești au observat un individ suspect, conducând un scuter. În momentul în care bărbatul i-a zărit pe polițiști, a încercat să îi evite, făcând cale întoarsă, ceea ce le-a dat de gândit agenților. Ulterior, s-a descoperit că nu avea permis

Un conducător de moped s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins fără permis și a vrut să fugă de un eventual control. Tânărul, în vârstă de 18 ani, s-a panicat când i-a văzut pe oamenii legii, fapt ce l-a dat și mai mult de gol. După ce au reușit să îl prindă, agenții de frontieră au descoperit nereguli și l-au penalizat pe vasluian. Acum este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis.

Un vasluian fără permis a vrut să fugă de oamenii legii

Acum câteva zile, agenții din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași au depistat un tânăr, circulând cu scuterul, purtându-se suspect și încercând să evite un eventual control.

„Pe 24 iulie 2022, în jurul ore 23:00, un echipaj al Poliției de Frontieră, pe timpul unei misiuni specifice, a observat conducătorul unui moped, înmatriculat în România. La vederea colegilor noștri, a executat o manevră de întoarcere, virând pe o stradă secundară, încercând să îi evite. Polițiștii de frontieră au procedat la urmărirea acestuia, folosindu-se semnalele acustice și luminoase, în scurt timp reușind interceptarea, iar în urma legitimării au stabilit că este un vasluian, în vârstă de 18 ani. Deoarece la controlul de frontieră bărbatul nu a putut prezenta permisul de conducere, colegii noștri au efectuat verificări specifice în urma cărora au stabilit că acesta nu a obținut niciodată dreptul de a conduce, pentru nicio categorie de autovehicule”, a declarat purtătorul de cuvânt din cadrul I.T.P.F. Iași, Denis Mihaela Lazăr.

Acum, tânărul din Vaslui este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Doi tineri ieșeni, luați la rost de polițiștii de frontieră

La începutul acestei luni, doi tineri din județul Iași au intrat în vizorul agenților de frontieră, suspectați că au condus, având carnetul de conducere suspendat.

„Pe timpul desfășurării unor misiuni specifice, echipaje ale Poliției de Frontieră au oprit pentru control, în localitatea de frontieră Tomești, respectiv Vlădeni, două autoturisme înmatriculate în România, conduse de doi ieșeni, în vârstă de 31, respectiv 33 de ani. Cu ocazia efectuării controalelor, existând suspiciuni cu privire la dreptul de conduce autovehicule ale celor doi tineri, polițiștii de frontieră au efectuat verificări specifice, în urma cărora s-a constatat că bărbații au dreptul de a conduce suspendat, ca urmare a săvârșirii unor abateri de la regimul circulației rutiere”, a declarat Denis Mihaela Lazăr, purtător de cuvânt în cadrul I.T.P.F. Iași.

În urma acestei încălcări grave a legii, indivizii au intrat pe teritoriu penal, acestora deschizându-li-se dosare în cauză. Aceștia sunt acum cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere i-a fost retras sau anulat ori căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Urmează să se stabilească atât vinovăția acestora, cât și a vasluianului care a vrut să fugă de polițiștii de frontieră, știind că încalcă legea.

Comentarii
  • Ăia erau antemergătorii, stimați polițiști de frontieră, momeala și voi a-ți mușcat-o 🤣🤣🤣.
    Vouă vi s-a servit momeala, ați prins-o, v-au dat „de treabă” 🤣🤣🤣iar în timp ce voi erați prinși „cu lucrul”, Tir-urile bucșite cu țigări de contrabandă s-au dus săgeată către destinații.
    Pune-ți-vă mintea la treabă bă că suntem în secolul XXI!
    Vedeți „mai departe”, „dincolo” de aparențe !🧐
    Fi-ți polițiști adevărați, nu figuranți d-ăia din hoții și vardiștii!

Adauga un comentariu