National

Să ne amuzăm cu Florin Cîțu! I-a fost mai frică de deficit decât de coronavirus

Publicat: 07 iun. 2020
ALT=
Se păstrează cifra ridicată de noi infectări! Câte cazuri de infectări cu COVID-19 au fost raportate astăzi

Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, a afirmat că singura îngrijorare a sa în toată această perioadă a fost situaţia finanţelor publice, iar frica pentru stabilitatea şi capacitatea de finanţare a ţării a fost mai mare decât cea de Covid-19.

„Nu prea am avut timp să mă gândesc la asta (frica de Covid-19 n.r.), singura îngrijorare a mea era ce se întâmplă în situaţia aceasta cu finanţele publice. Eu am respectat toate condiţiile, dar mai mult frică nu a fost pentru mine, pentru că am fost atât de concentrat din februarie de când am văzut că se întâmplă ceva, şi mă gândeam la cum o să ieşim. Când ai atât de multe probleme, la tine te gândeşti ultimul. Să ştiţi că mie îmi era mai frică în februarie şi în martie pentru deficit, stabilitate, capacitatea de finanţare. Da, îmi era mai frică decât de Covid”, a precizat, duminică, la Digi 24, Florin Cîţu, întrebat dacă îi era mai frică de deficit decât de Covid-19.

Legea dublării alocațiilor, o aberație conform lui Florin Cîțu

Florin Cîțu, ministrul de Finanţe din Guvernul Orban lansează aberaţie după aberaţie. Dacă despre creşterea pensiilor, Florin Cîțu a spus că acest lucru nu poate fi posibil aşa cum prevede legea, acelaşi ministru afirma că dublarea alocaţiilor copiilor este o aberaţie.

Florin Cîțu a vorbit, în cadrul unui interviu la Digi24 despre dublarea alocaţiilor. Reacţia vine după ce Ludovic Orban a spus că aceasta dublare este o pomană şi că nu este de acord cu ea.

Florin Cîțu nu susţine Legea Pensiilor! Acesta spune că este un efort la buget

În continuarea interviului, Florin Cîțu considera că proiectul votat de Parlament este unul fără vreun fundament şi că dezechilibrează stabilitatea economică a României

Comentarii
Adauga un comentariu