Sport

Sacrificiile unui campion! Mike Tyson a slăbit 45 de kilograme și este pregătit pentru lupta cu Roy Jones Junior

Publicat: 25 nov. 2020
Mike Tyson, urcă în ring sâmbătă, 28 noiembrie, într-un meci demonstrativ cu Roy Jones Junior
Mike Tyson

Fostul campion mondial al greilor, Mike Tyson, urcă în ring sâmbătă, 28 noiembrie, într-un meci demonstrativ cu Roy Jones Junior. „Cel mai rău om al planetei” a dezvăluit ce sacrificii a făcut pentru a fi în formă maximă.
Arena „Staples Center” din Los Angeles va fi martora revenirii în ring a doi dintre cei mai mai tehnici și spectaculoși boxeri din istorie. Pe 28 noiembrie, Mike Tyson (54 de ani) îl va înfrunta pe Roy Jones Junior (51 de ani) într-un meci de 8 runde, în California, sub egida California State Athletic Comission, așa că totul este cât se poate de oficial.
Pentru a aborda confruntarea în condiții optime, Tyson a fost nevoit să facă eforturi supraomenești:

„Pregătirea a fost dificilă dintr-un singur motiv: am fost nevoit să slăbesc 45 de kilograme. Dar am făcut asta întreaga mea carieră. De asemenea, am devenit vegan. Soția mea m-a sfătuit să folosesc și banda de alergare”, a dezvăluit Tyson, citat de AS.

„Nu am de gând să fac KO pe nimeni!”. Mike Tyson și-a anunțat obiectivul

După ce i-a pus la punct pe cei care contestau veridicitatea disputei cu Roy Jones Jr., spunând că:

„Nu știu de ce vorbiți că nu e un meci real. Am de gând să mă bat, așa cum cred că are de gând și Roy Jones Jr!”, Tyson a dezvăluit că toate sacrificiile au fost făcute pentru a fi în cea mai bună formă, nu neapărat pentru a câștiga: „Nu voi încerca să fac KO pe nimeni, încerc doar să mă protejez în fiecare moment”, a spus fostul campion mondial.

De cealaltă parte, Roy Jones Junior este și el gata de luptă, chiar de mulți ani, așa cum spune. În plus, fostul mare campion la 4 categorii de greutate e convins că Tyson îl va vâna din prima secundă și va căuta knock out-ul caracteristic, însă nu se teme și știe că forma sa fizică este mult peste cea a lui Tyson.

66 de victorii, dintre care 47 prin KO și 9 înfrângeri are în palmares Roy Jones Jr.
50 de victorii, dintre care 44 obținute înainte de limită și 6 înfrângeri a adunat Mike Tyson

Comentarii
 • Domnule Chirica PNL, ati promis fara autobuze SH, dar vad ca ati cumparat chiar rablele altora euro 4. Sa va fie rusine!
  Copacii din parcul vizavi de Mitropoliei i ati SLUTIT asa cum zice si specialustul care face proiectul si SLUTIREA lir a dus la USCARE! Chiar nu e tras nimeni la raspundere, oricine la Salubris tualeteaza copacii??
  Aveti facultatea de Agronomie cu SUTE domnule prumar de specialisti!!!
  RUSINE SA VA FIE, domnule Chirica PNL!
  OARE acesti indivizi pot fi tradi la raspundere, mai ales ca nu au nici o pregatire in domeniu????
  Partidu Verde va face sesizare la Primarie di va da pe mana justitiei pe cei care isi bat joc de natura!

Adauga un comentariu