Sport

Sala de box CFR Iași a găzduit Memorialul „Iosif Mattes”! Meciuri tari între cei 30 de pugiliști

Publicat: 03 dec. 2019

La finalul săptămânii trecute, Clubul Sportiv CFR Iași a organizat cea de a XX-a ediție a Memorialului „Iosif Mattes”, competiție care a avut loc la sala de box „CFR-Nicu Brânzei” din incinta stației CFR Socola. Turneul a fost organizat în parteneriat cu CSȘ Unirea Iași, la startul lui fiind prezenți aproximativ 30 de tineri sportivi de la cluburile CFR Iași, CSȘ Unirea Iași, ACS „Nada Florilor” Fălticeni, Gym Box Iași, CS Olimpia Zărnești.
Au fost meciuri de box la cadeți, juniori și tineret, iat la finalul competiției pugiliștii clubului CFR-CSȘ Unirea Iași au obținut cinci medalii de aur și alte cinci de argint.

Performerii ceferiști ieșeni au fost:

Cadeți:

1. Donea Marian – cat. 46 Kg – Locul 1;
2. Șufaru Costel – cat. 46 Kg – Locul 2;
3. Gugulică Adrian – cat. 52 Kg – Locul 2;
4. Roman Ionuț – cat. 57 Kg – Locul 2;
5. Nechifor Cosmin – cat. 64 Kg – Locul 1;
6. Roman Șerban – cat. 64 Kg – Locul 2;
7. Dascălu Andrei – cat. 60 Kg – Locul 1.

Juniori

8. Luca Adrian – cat. 60 Kg – Locul 1;
9. Calistru Narcis – cat. 63 Kg – Locul 2.

Tineret

10. Cobzaru Bianca – cat. 57 Kg – Locul 1.

Au mai fost înscriși în competiție Botezatu Maria și Dănilă Cosmin. De asemenea, în perioada 27-30 noiembrie 2019, s-a desfășurat în Sala Polivalenta din Iași, Cupa României de box pentru tineret. Clubul Sportiv CFR Iași a participat la turneu cu sportivul Robi Oarză (cat. 81 Kg), care s-a clasat pe locul 3. Conducerea secției ceferiste de box mulțumește pe această cale, pentru sprijinul acordat, Companiei Cotnari și NoryClub. După cum a anunțat antrenorul Tinu Brânzei, CS CFR-CSȘ Unirea Iași preconizează să organizeze anul viitor, în luna ianuarie, Cupa Unirii la box.loading...

Adauga un comentariu