Economic Local

Salubris SA cumpără anvelope pentru parcul auto! Două firme vor contractul de 100.000 euro

Publicat: 18 iul. 2020
Salubris SA cumpără anvelope pentru parcul auto cu aproximativ 100.000 euro
Salubris SA cumpără anvelope pentru parcul auto

Salubris SA cumpără anvelope pentru parcul auto. Două societăți din Maramureș și Suceava au depus oferte în cadrul procedurii. Contractul are o valoare estimată de aproximativ 100.000 euro. Oferta cu prețul cel mai mic va fi declarată câștigătoare

Salubris SA cumpără anvelope pentru parcul auto. La o procedură demarată recent, două firme au depus oferte, în condițiile în care prevederea bugetară este de 476.000 le, fără TVA, adică 100.000 euro. Procedura a fost împărțită în două loturi: anvelope pentru turisme, camioane, utilaje și anvelope pentru tricicluri și camere de aer. Adetrans SRL, cu sediul în județul Maramureș, a ofertat doar pentru al doilea lot. Societatea este controlată de Daniela Angela Drimuș. Anul trecut, cifra de afaceri a firmei a fost de 14,5 milioane lei, profit de 250.188 lei, datorii de 2 milioane lei, cu 18 angajați. Pentru ambele loturi s-a depus o ofertă din partea Railex SRL, din Suceava, deținută de asociatul majoritar Ilie Lahman. Pentru anul trecut, firma a declarat o cifră de afaceri 25,2 milioane lei, profit de 1,6 milioane lei, datorii de 9,1 milioane lei, cu un număr de 57 angajați.

Salubris SA cumpără anvelope pentru parcul auto, iar oferta cu prețul cel mai mic va fi declarată câștigătoare

Conform caietului de sarcini, primul lot conține 322 anvelope, în timp ce al doilea lot este compus din 14 produse. Comisia de evaluare va alege oferta cu prețul cel mai mic.

„Autoritatea contractantă nu are obligația achiziționării întregii cantități de produse contractate. Livrările se vor face eșalonat, în funcție de necesitățile autorității contractante. Ofertanții nu vor impune limita de cantitate/valoare pe comanda emisă. Produsele vor fi livrate la depozitul beneficiarului din str. Aurel Vlaicu, nr. 76, Iași. Produsele, la data livrării, trebuie să fie fabricate cu maximum 6 luni înainte de livrare. Prețul produselor este ferm în lei pentru o perioadă de 12 luni și include toate costurile cu livrarea la adresa specificată”, se arată în documentația achiziției.

Firma de salubritate cumpără echipamente pentru reducerea poluării, sisteme de pulverizare a vaporilor de apă

Salubris SA încearcă să ia măsuri și pentru reducerea poluării din oraș, prin achiziția unor echipamente performante. Recent, firma de salubritate a primăriei a lansat o licitație pentru achiziția unei autospeciale de transport containere și a două sisteme pentru pulverizarea vaporilor de apă. La procedura cu o prevedere bugetară de 1,4 milioane lei, fără TVA, aproape 300.000 euro, s-a prezentat o singură societate. Este vorba despre Grădinariu Import Export SRL, din București, care a licitat pentru ambele loturi. Oferta se află în etapa de deliberare. Societatea este deținută de doi asociați: Andrei Călin Grădinariu și Radu Grădinariu. În 2019, firma cu obiect de activitate „comerț cu alte autovehicule” a înregistrat o cifră de afaceri de 210,4 milioane lei, profit de 16,9 milioane lei, datorii de 68,1 milioane lei, cu 49 angajați.





Adauga un comentariu