Economic Local

Salubris SA cumpără echipamente de protecție pentru angajați! Valoarea contractului este de 100.000 de euro

Publicat: 10 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Salubris SA cumpără echipamente de protecție pentru angajați Valoarea contractului este de 100.000 de euro
Noi investiții se anunță la firma de salubritate din Iași

Angajații de la Salubris SA vor beneficia de noi echipamente de lucru și protecție. Achiziția face parte din programul anual al companiei. Echipamentele constau și în îmbrăcăminte sezonieră. Oferta cu prețul scăzut va fi declarată câștigătoare

Firma de salubritate din Iași continuă campania anuală de achiziții. Pe data de 24.03.2021, Salubris SA organizează o licitație pentru achiziția unui număr de 3 loturi de echipamente de protecție. Valoarea estimată a contractului este de 494.520 lei, fără TVA, aproape 100.000 de euro. Loturile conțin îmbrăcăminte de protecție, accesorii pentru îmbrăcăminte de lucru și încălțăminte de protecție.

„Salubris SA, societatea având ca obiect de activitate servicii de salubrizare la nivelul municipiului Iași, achiziționează aceste produse pentru ca angajații să își desfășoare activitatea în bune condiții. În prezent, autoritatea contractantă deține un contract de furnizare echipamente de protecție pentru perioada 2020-2021”, se arată în caietul de sarcini.

Comisia de evaluare va alege oferta cu prețul cel mai mic. În trecut, Salubris SA a organizat licitații similare.

Angajații Salubris SA vor avea echipamente pentru o perioadă de 1 an

Durata de furnizare a echipamentelor va fi de 12 luni. Necesarul constă în 8.000 tricouri de vară, 916 salopete, 590 perechi de pantaloni, 10 costume de vară, 10 costume de iarnă, 600 geci de iarnă, 2.220 veste avertizoare, 580 șepci, 500 fesuri, mănuși de protecție etc.

„Se solicită perioada de garanție în depozitare a produselor ofertate de minimum 12 luni de la data semnării procesului-verbal de recepție și perioada de garanție în utilizare a produselor ofertate de minimum 12 luni de la începerea utilizării. Ofertele care nu vor prezenta perioada de garanție minimim solicitată vor fi declarate neconforme. Achizitorul se obligă să recepționeze produsele în termen de maximum 24 de ore de la data livrării produselor, cu condiția îndeplinirii tuturor clauzelor de recepție a produselor. Contractantul va emite factură pentru produsele livrate”, se mai arată în procedura achiziției.

Salubris SA echipează angajații cu aspiratoare stradale

Totodată, pe data de 16.03.2021, Salubris SA organizează altă licitație, pentru achiziția unui lot de două aspiratoare urbane electrice. Valoarea estimată a contractului este de 165.000 lei, fără TVA, aproape 35.000 euro. Un singur aspirator va fi achiziționat cu cel mult 17.500 euro.

„Având în vedere necesitatea creșterii suprafețelor de aspirat/măturat mecanizat, este necesară achiziționarea de aspiratoare urbane electrice. Produsele asigură buna desfășurare a activității în cadrul Secției Măturat Căi Publice, asigurându-se curățarea străzilor/pietonalelor cu utilaje de ultimă generație care nu poluează mediul. Până la data prezentei proceduri, autoritatea contractantă mai are în dotare un număr de 12 bucăți de astfel de aspiratoare”, se arată în obiectul achiziției.

Autoritatea contractantă a lansat o licitație și pentru achiziția unui autoturism electric.

Adauga un comentariu