Economic Local

Salubris SA cumpără hrană pentru câini, de 50.000 de euro! Două firme vor să furnizeze o cantitate de 100 de tone

Publicat: 27 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Salubris SA cumpără hrană pentru câini de 50.000 de euro Două firme vor să furnizeze o cantitate de 100 de tone
Salubris SA asigură provizii pentru câinii de la padoc. Două firme vor să câștige contractul

Câinii de la padocul din Tomești vor primi un nou lot de hrană. Salubris SA a demarat licitația pentru furnizarea produselor. La procedură s-au prezentat două societăți. Ofertele financiare depuse de furnizori au intrat în etapa de evaluare

Firma de salubritate a Primăriei Iași continuă programul anual de achiziții, prin organizarea unei noi licitații. Recent, Salubris SA a lansat procedura pentru achiziția mai multor cantități de hrană pentru câinii de la padocul Tomești. Valoarea estimată a contractului este de 236.000 de lei, fără TVA, aproape 50.000 de euro. La sesiunea de depunere a ofertelor s-au prezentat două societăți: Farmavet SA, din București, și Doriana Vet SRL, din Iași. Comisia de evaluare va elege oferta cu prețul cel mai mic.

„Livrările se vor face eșalonat în baza comenzilor transmise de autoritatea contractantă. Comenzile de aprovizionare se vor face în funcție de necesități. Autoritatea contractantă nu are obligația achiziționării întregii cantități de produse contractate. Autoritatea contractantă poate solicita, iar furnizorul are obligația de a livra o cantitate mai mare de produse dintr-un reper decât a contractat, dar fără a depăși valoarea totală a contractului”, sunt condițiile din caietul de sarcini.

Și în 2020 a fost organizată o licitație asemănătoare.

Firma de salubritate cumpără hrană pentru câinii juniori

Conform caietului de sarcini, contractul prevede furnizarea unui lot de 100.000 de kg hrană uscată pentru câini, din care cantitatea de 500 de kilograme este destinată câinilor juniori. Contractul se va desfășura pe o perioadă de 12 luni.

„Produsele vor fi ambalate în saci de 10 kg, etichetați în limba română sau cu traducere în limba română. Pe etichete vor fi specificate numele și adresa producătorului, denumirea produsului, greutatea netă, valoarea calorică, lista ingredientelor, condiții de depozitare, termenul de valabilitate. Produsul solicitat trebuie să conțină următoarele proporții nutritivi de bază: proteină – 17 la sută, conținut de grăsimi – 6 la sută, umiditate – 10 la sută, fibră brută – 1 la sută, vitaminele A, D3, E, B1, B2, B6, B12, fier, zinc, iod, calciu. Crochetele vor fi de dimensiuni mari”, se mai arată în documentația procedurii.

Salubris SA a încheiat contractul pentru furnizarea echipamentelor de protecție

Nu în ultimul rând, Salubris SA a încheiat o licitație pentru achiziția unui număr de 3 loturi de echipamente de protecție. Valoarea finală a contractului este de 474.296 lei, fără TVA, aproape 100.000 de euro. Oferta a fost depusă de societatea Global Sistem SRL, din Iași, care a ofertat pentru cele 3 loturi. Societatea este controlată de Daniela și Ciprian Ciobanu. În 2019, cifra de afaceri a firmei a fost de 3,5 milioane lei, profit de aproape 500.000 lei, cu un număr de 6 angajați.

Conform caietului de sarcini, loturile conțin îmbrăcăminte de protecție, accesorii pentru îmbrăcăminte de lucru și încălțăminte de protecție. Necesarul constă în 8.000 tricouri de vară, 916 salopete, 590 perechi de pantaloni, 10 costume de vară, 10 costume de iarnă, 600 geci de iarnă, 2.220 veste avertizoare, 580 șepci, 500 fesuri, mănuși de protecție etc. Societatea menționată a mai avut colaborări în trecut cu firma de salubritate.

Adauga un comentariu