Economic Local

Salubris SA plătește agenți de pază de la o firmă din Vaslui! Perioada este de 6 luni

Publicat: 03 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Salubris SA plătește agenți de pază de la o firmă din Vaslui Perioada este de 6 luni
Salubris SA a încheiat un contract pentru servicii de pază

Firma de salubritate pregătește un nou contract pentru furnizarea serviciilor de pază. Licitația a fost adjudecată de o firmă din Vaslui. Comisia de evaluare a ales cea mai bună ofertă din cele 4 depuse. Vor fi păzite 3 puncte de lucru ce aparțin companiei Salubris

Salubris SA a finalizat o licitație pentru achiziția serviciilor de pază. Recent, comisia de evaluare a ales oferta depusă de firma de pază Romold Security SRL din Vaslui. Valoarea acesteia este de 205.433 de lei fără TVA, aproape 50.000 de euro. Contractul se va desfășura pe o perioadă de 6 luni. Firma de pază este condusă de Vasile Mihoci, care are calitatea de unic asociat și administrator. În 2020, cifra de afaceri a societății a fost de 8,7 milioane de lei, profit de 854.283 de lei, datorii de 3.223.721 de lei, cu un număr de 190 angajați.

„Numărul de ore lunare se va stabili pe bază de pontaj. Paza și apărarea obiectivelor se execută cu agenții de pază din cadrul firmei specializate de pază și intervenție, dotați corespunzător. Atunci când situația operativă din zona de dispunere a posturilor impune măsuri suplimentare de pază sau în cazul alertării instituției, la solicitarea instituției, în sprijinul agentului de pază intervine o patrulă. Patrula va fi formată din minimum 2 agenți de pază dotați cu mijloace de protecție individuală asigurate de firma specializată de pază și protecție”, se arată în caietul de sarcini.

Anul trecut, Salubris SA a încheiat contractul pentru serviciile de pază cu asocierea de firme Romold Security SRL – Romold SRL din Vaslui.

Punctele de lucru vor fi supravegheate de agenții firmei de pază

Conform contractului încheiat între părți, firma din Vaslui trebuie să asigure paza la 3 obiective: Depozit Ecologic Țuțora, Depozit Tomești și Centrul Municipal de Colectare Iași.

„Prezentarea unei propuneri tehnice care nu satisface cerințele prevăzute are ca efect declararea ofertei ca fiind neconformă. Pe parcursul îndeplinirii contractului, ofertanții au obligația de a respecta regulile obligatorii referitoare la condițiile de muncă și de protecția muncii care sunt în vigoare la nivel național; în acest sens vor da o declarație pe propria răspundere în care vor indica faptul că la elaborarea ofertei au ținut cont de obligațiile referitoare la condițiile de muncă și de protecția muncii, instituțiile competente de la care operatorii economici pot obține informații detaliate”, se mai arată în documentația procedurii.

Firma de salubritate achiziționează clorură de calciu pentru sezonul de iarnă

Nu în ultimul rând, Salubris SA a încheiat altă procedură, pentru furnizarea mai multor loturi de material antiderapant. Conform necesarului, Salubris va achiziționa clorură de calciu, inhibitor coroziune și nisip. Comisia de evaluare a stabilit că oferta societății Strungariu&Co Rigams LM SNC din Iași este câștigătoare. Valoarea finală a contractului este echivalentă cu cea din prevederea bugetară, adică .450.000 de lei fără TVA, aproximativ 500.000 de euro. Societatea din Iași este controlată de afaceristul Dumitru Strungariu. În 2020, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 5,9 milioane de lei, profit de 503.921 de lei, datorii de 5,5 milioane de lei, cu un număr de 11 angajați. Cantitățile constau în 1.000 de tone de clorură de calciu (granule), sare -1.000 de tone, nisip – 50 de mc, inhibitor coroziune – 5 tone. La începutul anului 2021, Salubris a împrăștiat pe străzile din Iași mai multe cantități de antiderapant.

Adauga un comentariu