Economic Local

Salubris SA a semnat contractul pentru servicii de pază! O firmă din Vaslui va primi 85.000 euro pentru 3 posturi

Publicat: 17 aug. 2020
Salubris SA a semnat contractul pentru servicii de pază, necesarul fiind de 3 posturi pentru mai multe obiective din administrare
Salubris SA a semnat contractul pentru servicii de pază

Salubris SA a semnat contractul pentru servicii de pază. O firmă din Vaslui a câștigat contractul de 85.000 euro. Serviciile vor fi asigurate pe o perioadă de un an. Firma vasluiană a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de peste 7 milioane lei

Salubris SA a semnat contractul pentru servicii de pază. Recent, firma de salubritate a finalizat licitația pentru paza mai multor obiective. După evaluarea mai multor oferte, a fost desemnată câștigătoare cea depusă de asocierea Romold Security SRL (Vaslui) – Romold SRL (Vaslui). Prețul oferit a fost de 399.981 lei, fără TVA, aproape 85.000 euro. Contractul se va desfășura pe o perioadă de 12 luni. Serviciile de pază vor fi asigurate non-stop la următoarele puncte de lucru: Depozit Ecologic Țuțora, Depozit Tomești și sediul societății din șoseaua Națională, nr.43. Necesarul este de 3 posturi de agent de pază. Pe perioada contractului trebuie prestate 26.280 ore de pază. La procedură au mai participat Compania de Pază Pantera SRL (Iași), Ambasador Group Security SRL (Mureș), Asocierea Rino Guard SRL (Ialomița) – SGPI Security Force SRL (București), dar ofertele au fost respinse. Romold Security SRL este controlată de Vasile Mihoci. Anul trecut, cifra de afaceri a firmei a fost de 7,4 milioane lei, cu un număr de 166 angajați.

Salubris SA a semnat contractul pentru servicii de pază, patrulele urmând să fie formate din minimum 2 agenți

Firma de pază este obligată să respecte o serie de condiții cuprinse în caietul de sarcini.

„Paza și apărarea obiectivelor se execută cu agenții de pază din cadrul firmei specializate de pază și intervenție, dotați corespunzător. Atunci când situația operativă din zona de dispunere a posturilor impune măsuri suplimentare de pază sau în cazul alertării instituției, la solicitarea instituției, în sprijinul agentului de pază intervine o patrulă. Patrula va fi formată din minimum 2 agenți de pază dotați cu mijloace de protecție individuală, asigurate de firma specializată de pază și intervenție. Patrula se va deplasa cu mijloacele auto din dotarea firmei și va avea misiunea de a respinge și reține persoana care tulbură obiectivele”, sunt condițiile din caietul de sarcini.

Firma de salubritate a încheiat un contract pentru furnizarea unui sistem de pulverizare a apei

Recent, firma de salubritate a primăriei a finalizat o licitație pentru achiziția unei autospeciale de transport containere și a două sisteme pentru pulverizarea vaporilor de apă. La procedura cu o prevedere bugetară de 1,4 milioane lei, fără TVA, aproape 300.000 euro, s-a prezentat o singură societate. Este vorba despre Grădinariu Import Export SRL, din București, care a licitat pentru ambele loturi. Oferta s-a încadrat în prevederea bugetară și a fost declarată câștigătoare. Societatea este deținută de doi asociați: Andrei Călin Grădinariu și Radu Grădinariu. În 2019, firma cu obiect de activitate „comerț cu alte autovehicule”, a înregistrat o cifră de afaceri de 210,4 milioane lei, profit de 16,9 milioane lei, datorii de 68,1 milioane lei, cu 49 angajați.

Adauga un comentariu