Destinatii turistice

Santorini, o oaza de frumusete – VIDEO

Publicat: 23 apr. 2020
Santorini, o oaza de frumusete
Santorini, o oaza de frumusete
Santorini, o oaza de frumusete. Una dintre cele mai cautate destinaţii din Grecia este Insula Santorini. Acest loc fabulos este încununat cu romantism şi frumuseţi la orice colţ.

Santorini, locul care te vrăjeşte

Vrăjiţi de frumuseţea oraşelor, pasionaţii de fotografii vin aici pentru a imortaliza cele mai colorate apusuri de soare. Dacă şi tu iubeşti fotografiile îţi recomandăm să vizitezi capitala insulei, Fira. În Fira vei putea vizita cele mai multe muzee şi biserici de pe întreaga insulă, dar şi un sit istoric renumit.

Plajele „acaparate” de imensităţile de roci de culoare gri închis, pădurile de pin care ,,păzesc” casele vopsite într-un alb strălucitor şi zonele încărcate de istorie fac din această insulă să fie iubită de orice om din lume.

Santorini, o oaza de frumusete. Destinaţia de vacanţă ideală

În Santorini vei fi ameţit de frumuseţea oraşelor, precum Oia. Aici ai impresia că stâncile ,,năvălesc precum turcii” în apele albastre ale mării. Aici, vei avea ocazia să guşti din preparatele tradiţionale delicioase făcute de către localnici. Oia este de asemenea şi destinaţia aleasă de către îndrăgostiţi, boemi şi artişti. Locul este unul liniştit pe timp de zi, este o oază de relaxare. Pentru petrecăreţi viaţa de noapte este una ofertanta.

Nicăieri în întreaga lume nu vei mai da peste aşa oameni cu un stil de viaţă atât de sănătos, cu un optimism şi o plăcere de a sărbători viaţa.

În Firostefani stâncile sunt atât de abrupte încât ai impresia că ai să pici în mare în orice secundă. Din acest loc poţi admira cel mai bine vulcanul, precum şi o panoramă încântătoare asupra Mării Mediterane.

Adauga un comentariu