Cancan ultimă oră

Sânziana Buruiană, dur criticată pentru că își machiază excesiv fetele: „Așa sunt românii, sunt scârbită de toți!”

Publicat: 07 oct. 2022
Sânziana Buruiană dur criticată pentru că își machiază excesiv fetele Așa sunt românii sunt scârbită de toți
Sânziana Buruiană, dur criticată pentru că își machiază excesiv fetele

Sânziana Buruiană se află în mijlocul unui nou scandal, după ce a publicat pe rețelele de socializare mai multe poze cu fata cea mare, Izabela, machiată excesiv. Mămicile care au văzut postările Sânzianei au pus-o la zid acuzând-o că și-a machiat mult prea strident fata.

„Ședință foto rock” – a scris Sânziana în dreptul unor fotografii cu Izabela machiată excesiv și îmbrăcată într-o fustă roz, un tricou alb, o geacă de piele, dres negru și o pereche de ghete.

„Pentru cei care înțeleg ce înseamnă o ședință foto cu tematica rock… Mulțumesc pentru like-uri, am văzut că ați remarcat poza asta și ați sărit de c*& în sus. Altele alea diafane au 30 de like-uri, asta 300. Dar nu vă place că nu înțelegeți ce înseamnă o ședință foto fashion, o tematică, nimic! Cât să mai vă mai suporte Dumnezeu pe voi ăștia așa sfinți și corecți și devreme acasă???”, a răbufnit Sânziana nervoasă după ce a fost criticată.

Sânziana Buruiană: „Așa sunt românii, sunt scârbită de toți!”

Sânziana Buruiană a spus că fata sa a participat la o ședință foto care avea tematică „rock”, iar machiajul a fost făcut cu produse pentru copii pe care le-a cumpărat chiar ea din Ungaria.

„Tematica ședinței a fost rock și s-a făcut un make-up cu produse de machiaj pentru copii. Eu le-am luat din Ungaria, sunt foarte scumpe produsele de fardat pentru copii. Ideea e că oamenii sunt frustrați, invidioși și răutăcioși. Așa sunt românii, sunt scârbită de toți! Izabela este în lumea fashion-ului, unde se fac transformări. Dar și la petrecerile de copii se pictează pe față, dar părinții sunt cârcotași.

Dacă ar fi la greu, nu-ți întinde niciunul o mână. Comentează strict din răutate! Cine are copii știe că la doi nani copilul îți ia rujul și se dă cu el. M-au comentat și pe mine că mă îmbrac nu știu cum! De aia îmi place în Ungaria, unde poți să ai 100 de kile și să umbli lejer în fustă scurtă. La noi nu se poate!”, le-a mai explicat Buruiană criticilor ei.

Sânziana a precizat că nu ea o machiază pe fată

Sânziana a precizat că nu ea o machiază pe fată, ci Izabela se machiază singură, fiind o pasiune. Izabela participa deja la concursuri de frumusețe pentru copii și are diverse apariții în reclame cu produse pentru copii.

„Nu o machiez eu! La ea găsești de toate: măști de față, cremuțe, bentițe de make-up. Ea are personalitatea ei. Îi plac și lucrurile de casă, îi place pictura, toată ziua desenează pe foi, pictează obiecte, se pictează singură. Eu, dacă ar fi după mine, aș cumpăra numai haine. Deci nu avem pasiuni comune, ca să zic așa. În egală măsură și-a cumpărat și lucruri pentru școală: agende cu blănițe, pixuri cu cristale, penare sofisticate Eu nu o îmbrac cu ce vreau eu, ea singura își alege și are grijă de lucruri, sunt aranjate, ordonate. De asta o și las pentru că nu am ce să-i reproșez, pune toate la loc sunt păstrate foarte bine”, a adăugat aceasta, potrivit click.ro.
Adauga un comentariu