Cancan

Sânziana Buruiană rupe tăcerea despre revenirea în televiziune. Ce își dorește vedeta să facă

Publicat: 23 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Sânziana Buruiană rupe tăcerea despre revenirea în televiziune. Ce își dorește vedeta să facă
Sânziana Buruiană se gândește serios să revină pe micul ecran, după ce fiicele ei au crescut

Sânziana Buruiană rupe tăcerea cu privire la revenirea în televiziune și spune ce și-ar dori în momentul în care va fi din nou pe micile ecrane. După o pauză consistentă, în care s-a dedicat creșterii fiicelor, vedeta este pregătită să-și reia activitatea. Nu în ultimul rând, Sânziana Buruiană se ocupă îndeaproape și de carierele fetițelor ei.

Încă de când a devenit mamă, Sânziana Buruiană s-a retras de pe micul ecran și a ales să își dedice timpul creșterii celor două fetițe superbe pe care le are. Vedeta TV a avut apariții mai rar și a dat mai mult interviuri, în loc să prezinte emisiuni sau să își reia rolul de asistentă TV.

Sânziana Buruiană rupe tăcerea despre revenirea în televiziune

Acum însă, cele două fete au crescut, fiica cea mare mergând deja la școală, iar cea mică la grădiniță așa că vedeta se gândește serios să revină pe micul ecran. Pe lângă planurile pe care le are în plan personal pentru cariera sa, vedeta se ocupă și de cariera pe scenă a fiicei sale Izabela. Recent, Sânziana Buruiană a dezvăluit ce proiecte pregătește, dar și ce ar vrea să facă dacă ar fi să apară pe micul ecran.

Frumoasa blondină are mai mult timp să se ocupe de proiectele sale, acum că cele două fete au mai crescut. Diva mărturisește că și-ar dori să revină pe micile ecrane și este gata să prezinte o emisiune TV. După o perioadă în care s-a dedicat mai mult familiei sale, acum fosta asistentă TV este pregătită să revină în lumina reflectoarelor.

„Fetele au crescut acum și merg la școală, la grădiniță așa că eu am mai mult timp liber și mă pot ocupa și de mine. Îmi doresc să revin în televiziune, aș vrea să prezint o emisiune sau un reality show cum am mai avut cu fetele, dar deocamdată nu este vorba de nimic concret.

Am multe proiecte cu fetele. Celei mari i-am făcut câteva melodii. Îi place să cânte și participă la evenimente de modă pentru copii și concerte”, a povestit Sânziana Buruiană.

Cum se implică Sânziana Buruiană în cariera fiicelor ei

Sânziana Buruiană are toate motivele să fie o mămică mândră. Fiica cea mare a vedetei îi calcă pe urme și a început, de mai bine de doi ani, cariera în lumea modelingului, iar în 2023 micuța s-a lansat și în muzică.

Izabela este extrem de talentată așa că mama ei ne-a dezvăluit ce proiecte pregătesc împreună, pentru acest an. O piesă inspirată din Barbie, dar și numeroase prezentări de modă pentru copii și alte evenimente sunt pe lista micuței. În viitorul apropiat, Sânziana Buruiană vrea să îi lanseze și un podcast fiicei sale, acolo unde aceasta va face interviuri cu vloggeri ei preferați.

„Izabela participă frecvent la prezentări de modă. Recent i-am făcut și o piesă „Barbie” în română. Este un proiect foarte frumos. Ea iese dintr-o cutie cu păpuși Barbie, este exact precum o păpușică.

Mă gândesc deja la un videoclip, undeva la o piscină unde să fie totul roz și mai multe fetițe care să defileze pe lângă ea. Mai avem în plan și un podcast pentru Izabela, în care ea să le pună întrebări vloggerilor preferați”, a mai dezvăluit Sânziana Buruiană.

Adauga un comentariu