Cancan

Cum arată acum Izabela, fiica cea mare a Sânzianei Buruiană. Aceasta a fost alăptată până la vârsta de 7 ani

Publicat: 03 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum arată acum Izabela fiica cea mare a Sânzianei Buruiană. Aceasta a fost alăptată până la vârsta de 7 ani
Sânziana Buruiană a fost una dintre cele mai cunoscute și apreciate asistente TV din România

Izabela, fiica cea mare a Sânzianei Buruiană, s-a transformat într-o adevărată domnișoară, aceasta mergând deja la școală. Recent, blondina a postat un videoclip în care apare alături de aceasta. Fanii au reacționat imediat când au văzut-o pe copila de 8 ani, care a fost alăptată până în toamna trecută.

Sânziana Buruiană a fost una dintre cele mai cunoscute și apreciate asistente TV din România, aceasta făcându-se remarcată la începutul anilor 2000, atunci când forma un grup „trăsnit” alături de Andreea Tonciu și Simona Senzual. Anii au trecut, divele s-au transformat în mămici dedicate, iar singurul loc în care mai activează este spațiul online.

Blondina alăptează de 8 ani în continuu

Sânziana Buruiană este măritată cu fostul fotbalist Nicolae Zuluf și au împreună două fetițe, Izabela (în vârstă de 8 ani) și Antonia (în vârstă de 3 ani). În ultimii ani, Sânziana Buruiană a șocat o țară întreagă după ce a dezvăluit faptul că nu s-a oprit din alăptat timp de 8 ani.

Fiica ei cea mare, Izabela, a supt la sânul mamei până în clasa I, în timp ce copila cea mică continuă să se hrănească cu lapte matern. Sânziana consideră că laptele matern este sănătate curată, pentru că este plin de nutrienți și ajută la formarea unei imunități foarte bune.

„Pe 1 ianuarie (n.r. – 2024) împlinesc opt ani de când alăptez non-stop. Nu mă opresc, le dau până vor dori ele să se oprească. Nu are ce să le cauzeze că stau amândouă bine cu imunitatea”, spunea Sânziana Buruiană, în urmă cu câteva luni!

Cum arată Izabela, fiica cea mare a Sânzianei Buruiană

Sânziana Buruiană se bucură foarte mult că ambele fete sunt foarte active și nu preferă să stea foarte mult în fața televizorului. Blondina a postat pe TikTok un videoclip în care apare alături de fiica ei cea mare, Izabela. Copila este plină de viață, dansează și se bucură de timpul petrecut cu mama ei în salonul de înfrumusețare.

 

@zulufita2023 codite implatite prentu fete cochete numai la @MAAT Beauty Salon ♬ sunet original – Rebeca Iechei 🎨

Fanii au fost curioși să afle, totuși, dacă Izabela încă mai consumă lapte matern.

„O mai alăptezi și acum?” / „A intrat în Cartea Recordurilor pentru alăptat” / „Ce mare a crescut! Alăptatul a ajutat la creștere?”, au fost câteva mesaje postate de internauți.

Răspunsul vedetei nu a întârziat să apară: „Alăptați și voi dacă vreți să aveți copii așa talentați”.

Adauga un comentariu