Cancan

Sânziana Buruiană se mândrește cu bustul ei după aproape 8 ani de alăptat încontinuu. Vedeta s-a pozat în costum de baie

Publicat: 08 mai 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Sânziana Buruiană se mândrește cu bustul ei după aproape 8 ani de alăptat încontinuu. Vedeta s-a pozat în costum de baie
Sânziana Buruiană este una dintre cele mai cunoscute persoane publice din România

Sânziana Buruiană se mândrește cu bustul ei generos, după aproape 8 ani de alăptat încontinuu, doar fiica cea mare fiind „înțărcată”. Vedeta are două fiice, una de 8 ani, iar cea mică va împlini patru ani în toamnă. Sânziana Buruiană recunoaște însă că încă nu are de gând să se oprească din alăptatul celei mici.

Sânziana Buruiană a recunoscut de mai multe ori că vrea să intre în cartea recordurilor pentru cea mai lungă perioadă de alăptat. Ea alăptează în continuu de mai bine de 8 ani, doar fiica cea mare oprindu-se, din toamna trecută. Pe Izabela nu o mai alăptează deoarece în 2023 a început să meargă la școală. Cu toate acestea, cea mică, Antonia, continuă să se hrănească și cu lapte matern.

Sânziana Buruiană se mândrește cu bustul ei după aproape 8 ani de alăptat

Sânziana Buruiană este una dintre cele mai cunoscute persoane publice din România. Aceasta s-a făcut remarcată la începutul anilor 2000, atunci când apărea la diverse emisiuni TV alături de Simona Senzual și Andreea Tonciu. Dacă la acea vreme cele trei erau bombele sexy ale showbizului românesc, acum fiecare s-a așezat la casa ei.

Sânziana Buruiană nu doar că s-a căsătorit, ci are și două fete absolut superbe: Izabela și Antonia. Chiar dacă copilele au împlinit 8 și, respectiv, 3 ani, diva continuă să o alăpteze pe cea mică și susține că nu se va opri până aceasta nu va spune că își dorește să se oprească din a consuma lapte matern.

„Pe 1 ianuarie am împlinit opt ani de când alăptez non stop. Nu mă opresc! Nu are ce să le cauzeze că stau amândouă bine cu imunitatea”, a precizat Sânziana Buruiană.

Cu toate că alăptează de peste 8 ani de zile, Sânziana Buruiană nu se teme să se afișeze în costum de baie ori de câte ori are ocazia. În ultimele sale fotografii postate, oamenii au putut să observe cum arată sânii acesteia.

Izabela, fiica cea mare, are 8 ani

Sânziana Buruiană se bucură foarte mult că ambele fete sunt foarte active și nu preferă să stea foarte mult în fața televizorului. Blondina a postat pe TikTok un videoclip în care apare alături de fiica ei cea mare, Izabela. Copila este plină de viață, dansează și se bucură de timpul petrecut cu mama ei în salonul de înfrumusețare. Fanii au fost curioși să afle, totuși, dacă Izabela încă mai consumă lapte matern.

„O mai alăptezi și acum?” / „A intrat în Cartea Recordurilor pentru alăptat” / „Ce mare a crescut! Alăptatul a ajutat la creștere?”, au fost câteva mesaje postate de internauți.

Răspunsul vedetei nu a întârziat să apară: „Alăptați și voi dacă vreți să aveți copii așa talentați”.

Comentarii
Adauga un comentariu