Eveniment-Social

Săptămâna aceasta, au loc două ședințe de pregătire gratuită pentru concursul de admitere la UMF Iași

Publicat: 08 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Săptămâna aceasta au loc două ședințe de pregătire gratuită pentru concursul de admitere la UMF Iași
Săptămâna aceasta, au loc două ședințe de pregătire gratuită pentru concursul de admitere la UMF Iași

Vineri, 10 mai 2024, va avea loc un nou curs gratuit la disciplina matematică, iar sâmbătă, 11 mai 2024, se vor desfășura cursuri la disciplinele anatomie, fizică și chimie.

Ședințe de pregătire gratuită la UMF Iași

Vineri, 10 mai 2024, de la ora 17.00, prof. univ. dr. Mihai Ilea, de la Facultatea de Bioinginerie Medicală, va ține un nou curs gratuit de matematică, pe platforma ZOOM, pentru viitorii candidați la concursul de admitere organizat de UMF Iași, specializarea Bioinginerie. Persoanele care doresc să participe trebuie să completeze următorul formular: https://formulare.umfiasi.ro/cursuri-matematica/. Ulterior, vor primi linkul de acces pe adresa de e-mail menționată în formular.

Sâmbătă, 11 mai 2024, în intervalul orar 9.00-11.00, în Amfiteatrul Mare de la Institutul de Anatomie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, va avea loc un nou curs gratuit de anatomie, ținut de prof. univ. dr. Cristinel Stan, în limita locurilor disponibile (120 de persoane). Tematica acestuia este sistemul respirator. Persoanele care doresc să participe trebuie să completeze următorul formular: https://formulare.umfiasi.ro/cursuri-anatomia-si-fiziologia-omului/. Cei 120 de participanți sunt selectați în ordinea înscrierilor. În momentul în care locurile s-au ocupat, formularul de înscriere se dezactivează.

Cererea este foarte mare, iar locurile se epuizează repede

Sâmbătă, 11 mai, în intervalul orar 11.30-13.30, în Amfiteatrul Mare de la Institutul de Anatomie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, va avea loc un nou curs gratuit de chimie organică, ținut de prof. univ. dr. Cristina Dimitriu, în limita locurilor disponibile (120 de persoane). Tematica este caracterul acido-bazic al unor compuși organici; Compuși organici cu functii mixte. Aminoacizi. Persoanele care doresc să participe trebuie să completeze următorul formular: https://formulare.umfiasi.ro/cursuri-chimie-organica/.

Sâmbătă, 11 mai, în intervalul orar 11.30- 13.30, în Amfiteatrul Duca din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, va avea loc un nou curs gratuit de fizică, ținut de șef lucrări dr. Florina Crivoi, în limita locurilor disponibile (100 de persoane). Tematica acestuia este termodinamică. Persoanele care doresc să participe trebuie să completeze următorul formular: https://formulare.umfiasi.ro/cursuri-fizica/. Cei 100 de participanți sunt selectați în ordinea înscrierilor. În momentul în care locurile s-au ocupat, formularul de înscriere se dezactivează.

Încă din data de 2 martie 2024, UMF Iași organizează, săptămânal, ședințe de pregătire gratuită pentru candidații la concursul de admitere al Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa”  Iași.

Cererea este una foarte mare, iar locurile se epuizează repede. Cei care vor să participe la ședințele de pregătire gratuită sunt nevoiți să fie foarte atenți atunci când urmează să apară formularul.

Adauga un comentariu