International

Sărăcie sau zgârcenie?! Ce mâncare au primit invitații la o nuntă. Domnișoara de onoare a făcut o poză la farfurie

Publicat: 16 aug. 2021
sala cu mese
O domnișoară de onoare a fost uimită atunci când a văzut ce mâncare s-a servit la o nuntă

O domnișoară de onoare a fost uimită atunci când a văzut ce mâncare s-a servit la o nuntă unde era invitată. Fotografia unei domnișoare de onoare a devenit virală pe Facebook după ce a criticat selecția mâncării oferite oaspeților la nuntă, spunând că nu este sigură dacă să râdă sau să plângă.

Mirii au ales să servească un pachet de chipsuri, o jumătate de croissant, două bețe de cocktail cu brânză și fructe și o caserolă mică ce conținea castravete, morcov și roșii.

Scaunele nu erau de același fel

Domnișoara de onoare a scris: „Primim „mâncarea” noastră, care era o jumătate de senviș, croissant, fructe pe băț, legume și o pungă de chipsuri. Niciunul dintre scaune nu s-a potrivit cu celălalt… părea doar o mizerie”, potrivit Mirror.

Și alți oameni au rămas nedumeriți de masă, iar un internaut a comentat: „Asta este literalmente ceea ce i-am dat copilului meu de prânz astăzi minus chipsurile”.

Un alt internaut a întrebat: „Nici măcar nu puteau să primească un sandwich complet? Doar jumătate din fiecare? La naiba”, iar altcineva a răspuns: „Da, acesta este cel mai trist lucru pe care l-am văzut vreodată”.

Comentarii
 • Pai in cazul asta era simplu!! Puneai in plic doua zeci de hârtii de cate un leu și nici nu stăteau sa pierzi toată noaptea! După primul fel la revedere….

 • Asta e zgarcenie k daca nici meniul nu este cat de cat decent (ex : aperitiv , si cel putin 2 sau 3 feluri de mancare ) poi si la o cantina de saraci se ofera mancare .Cat esti de sarac si vrei sa faci nunta nu ti bati joc de invitatii tai altfel nici nu bani nu prea vei avea. Cat despre scaune acolo nu a organizat nimeni decorul . Au zis ca merge oricum . Oricat ai fi de sarac daca nu iti permiti delok nu faci nunta .dar rusinos din partea lor .

 • Chiar credeti diotenia asta? Cine a scris asa ceva e analfabet cu diploma. Toti lenesii si puturosii scriu articole de un ban.

 • Asa e romanul. Pune botul la tot ce i se serveste. Nu vedeti ca e o inventie prostia asta? A facut doua poze la misto si voi credeti orice rahat. Nu spune ceva concret si fara alte detalii. Asa va prostesc si politicienii si votati ca berbecii iar apoi va pare rau.

 • Un articol de trei lulele și o surcea! Păi hai sa scriem și noi un articol, cu subiect de râs ca ăsta: – Domnisorul de onoare de la aceeași nuntă a văzut ca mireasa avea șlapi în picioare la nuntă, iar mirele bea apa de robinet în sticla da șampanie, iar cand se golea mergea la baie sa o umple. Sau alte bazaconii…

 • Sa credem, să nu credem, aici este întrebarea, a fi sau a nu fi adevărat, cred ca nici localul nu accepta sa servească un astfel de meniu, dar nefiind de față nu ne putem lua decât după vorbe. Îi admir pe miri că au avut curajul sa servească un meniu de fast food, dar ce a lăsat în urmă………

 • Sa credem, să nu credem, aici este întrebarea, a fi sau a nu fi adevărat, cred ca nici localul nu accepta sa servească un astfel de meniu, dar nefiind de față nu ne putem lua decât după vorbe. Îi admir pe miri că au avut curajul sa servească un meniu de fast food, dar ce a lăsat în urmă………

 • Articolul nu este real! La o mai privire mai atenta a fotografiei observam ca nu exista altceva pe masa in afara acestui meniu ori la o nu ta farfuriile sunt alaturate. Apoi: Ce restaurant sau salon ar accepta asa ceva? Ce persoana s-ar pune intr-o situatie intr-atat de jenanta mai ales atunci cand darul depinde de modul in care s-au simtit invitatii in mare masura? Cateva produse alimentare adunate si pozate pentru a face senzatie!

 • Nici mancarea de la nunta nu mai ie cum era odata ???
  Mai aveau putin ,miri si le spuneau invitatiilor sa isi comande dupa telefon mancarea??

 • Nici jurnalismul nu mai e ce era odata.Flamanzeala mare de subiecte si bani.Mircea, fa -te ca lucrezi! Inventeaza ceva ca sa iti justifici salariul.

 • Un prost aruncă piatra în apă și toți deștepții nu sunt in stare să o găsească!
  Pareristii in ce categorie intră?

 • Un prost aruncă piatra în apă și toți deștepții nu sunt in stare să o găsească!
  Pareristii in ce categorie intră?

 • Acest articol este o minciună scrisă de un jurnalist care nu a avut ce să scrie altceva . Nu spune localitatea și nu dă nici un detaliu . Deci . . . minciună umflată .

Adauga un comentariu