Cancan ultimă oră

Sarah Dumitrescu, adevărul despre relația cu Lino Golden. Ce spune fiica impresarei Prodan despre viața sa personală: ,,Este foarte greu”

Publicat: 15 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Sarah Dumitrescu adevărul despre relația cu Lino Golden. Ce spune fiica impresarei Prodan despre viața sa personală Este foarte greu
Sarah Dumitrescu neagă relația cu Lino Golden

Lino Golden și Sarah Dumitrescu Prodan sunt doi tineri deloc străini mediului monden din România. Fostul protejat al lui Alex Velea, așa cum s-a făcut cunoscut, și fiica Anamariei Prodan au ajuns în atenția opiniei publice separat, dar, la un moment dat, zvonurile apărute i-au făcut să pară a fi o pereche.

De o perioadă bună de timp, fiica cea mică a impresarei și tânărul artist petrec din ce în ce mai mult timp împreună, nu puține fiind dățile în care au fost zăriți cot la cot ori au dat de înțeles că relația lor a trecut la un alt nivel.

Sarah Dumitrescu neagă relația cu Lino Golden

Deși nu au spus nimic oficial, cei doi și-au pus fanii pe jar și nu mult a durat până când să apară și zvonurile conform cărora Lino și Sarah ar forma un cuplu.

Cum nimic nu a fost confirmat sau infirmat, acum, în cadrul unui interviu, Sarah Dumitrescu Prodan a vorbit deschis despre viața sa amoroasă.

Sportiva a mărturisit că în acest moment este o tânără singură și disponibilă. Mai mult decât atât, ea a ținut să precizeze că, indiferent de dorințele ori plăcerile sale, i-ar fi foarte greu, aproape imposibil, să se gândească la o relație.

Și asta pentru că acest lucru ar înseamna să-și trăiască iubirea la distanță, dacă partenerul ar locui în România, ea fiind stabilită în America, pe meleaguri românești venind doar în vacanțe.

Pentru a liniști pe toată lumea, mai ales pe cele care râvnesc la inima de burlac a lui Lino Golden, Sarah Dumitrescu a precizat că nimic din ce s-a vehiculat nu este adevărat, persoanele în prezența cărora a fost văzută fiind doar apropiate sufletului ei, dar nimic mai mult.

Lăsând astfel calea deschisă și pretendenților care o plac în secret.

”Ce apare în presă nu întotdeauna este adevărat. Cu cine apar eu ori îmi este vreun prieten foarte bun, ori nu este adevărat. Nu am un iubit la acest moment, cel puțin nu acum! Este foarte greu să-mi fac un iubit în România, mai ales că eu stau în America. Dar, cine știe, vom vedea!”, a mărturisit Sarah Dumitrescu.

Adauga un comentariu