Magazin

Sărbătorile vin! La fel și prețurile mici! Mii de produse de la FineStore, reduse până la sfârșitul lunii noiembrie! 

Publicat: 16 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Sărbătorile vin La fel și prețurile mici Mii de produse de la FineStore reduse până la sfârșitul lunii noiembrie 

Dacă ești de părere că este prea devreme ca la pregătirile pentru sărbători să te gândești, FineStore îți dă câteva motive bune care o să te facă să te răzgândești!

Anul acesta, Black Friday durează o lună la FineStore, ceea ce înseamnă că reduceri la mii de produse găsești. Discounturile sunt consistente, prețurile fiind reduse chiar și cu 50%. Este, deci, ocazia perfectă să-ți aprovizionezi barul de acasă cu băuturi alese, dar și să te gândești la bugetul tău pe termen lung și să profiți de prețurile mici pentru a-ți face de pe acum cumpărăturile de sărbători! Eviți astfel să scoți mai muți bani din buzunar, dar și agitația din magazine sau să rămâi fără produsele tale preferate.

Este momentul oportun chiar și la cadouri pentru cei dragi să te gândești, căci cu siguranță vei regăsi printre cele peste 2000 de produse care au reduceri consistente până la sfârșitul lunii noiembrie cadouri bărbați pentru domni pretențioși, dar și daruri inspirate pentru femei delicate, de la ciocolată și cafea fină la șampanii elegante, precum Gosset, sau un coș cadou ambalat în cel mai sofisticat mod cu putință de specialiștii FineStore, care se transformă în adevărați artiști când vine vorba să-și surprindă clienții. Nu degeaba 500.000 de clienți din România și nu numai au ales să-și facă cumpărăturile de la cel mai mare magazin online de băuturi alcoolice.    

Calitate garantată și prețuri mici  

De la vinars Brâncoveanu X.O. și vodka Beluga până la whisky Chivas sau șampanie Moet, cu prețurile speciale de Black Friday de la FineStore.ro, ai acum ocazia să te asiguri de sărbători, cu reduceri de zile mari.

În magazinul online vei găsi mii de sortimente de vodka, rom, tequila, gin, coniac, vin brandy, alături de lichior, prosecco, băuturi tradiționale românești și whisky din toate colțurile lumii. Toate comenzile au livrare rapidă în toată țara, retur în 45 de zile și consultanță telefonică oferită de specialiștii FineStore.ro pentru alegerea cadoului perfect. Comenzile de peste 199 lei au livrare gratuită, iar aceleași prețuri mici până la finalul lunii le găsești și în magazinul fizic, din Bulevardul Aerogării, nr. 2-8, Sector 1, Bucureşti.

În oferta de Black Friday se numără branduri renumite de vodkă precum Crystal Head, Mont Blanc Vodka, Crystal Head și AU Vodka, rom AH Riise, Matusalem și Dictador, whisky Kamiki și Nucky Thompson, șampanie Gosset, prosecco Foss Marai și vin spumant Canevel. Alte reduceri excelente includ lichior Mozart, Shanky’s Whip și Tequila Rose, coniac Frapin, gin G’Vine Floraison și June by G’Vine, tequila Clase Azul și Padre Azul și vin Bruno Vespa sau Masi. Nu ezita însă prea mult să trimiți comanda, căci stocurile sunt limitate și riști să rămâi fără produsele tale preferate! Spor la cumpărături!

Adauga un comentariu