Eveniment-Social

Scandal cat casa intr-un spital din Iasi! Totul a pornit de la un concurs pentru postul de asistent medical. Una dintre candidate spune tot

Publicat: 10 aug. 2018
1

@ Acuzatii grave aduse de aceasta ieseanca unui important spital din Iasi @ Chiar daca s-a aflat despre aceste nereguli, candidata sustine ca nu s-au luat masuri @ S-a comis o nedreptate sau e doar o simpla greseala? @ Iata ce declara reprezentantii Spitalului Militar din Iasi in legatura cu aceasta situatie @ Totul a mers mai departe, de parca nimic nu s-ar fi intamplat  

O ieseanca aduce acuzatii grave unui cunoscut spital din Iasi, in legatura cu un concurs care a fost organizat de unitatea medicala pentru ocuparea a doua posturi de asistent medical. Astfel, aceasta sustine ca proba scrisa, organizata la Spitalul Clinic de Urgenta Militar din Iasi, a continut anumite subiecte care nu aveau legatura cu bibliografia oferita candidatilor.

Totodata, femeia sustine ca nimeni nu s-a sesizat in aceasta cauza si ca proba care a avut loc la inceputul acestei saptamani, luni, pe 6 august, a continuat, fara ca nimeni sa ia masuri. Prin urmare, candidata este de parere ca s-a comis o nedreptate, intrucat subiectul cu pricina nu era cuprins in bibliografia pentru examen, acest lucru afectand desfasurarea probei scrise, deoarece candidatii s-au pregatit cu ajutorul tematicii oferite de catre reprezentantii Spitalului Militar din Iasi.

"A fost un concurs la Spitalul Militar si nu s-a respectat tematica examenului. Astfel, in cadrul concursului, a examenului scris, a fost inclus un subiect din materia care nu era precizata in bibliografie. Proba scrisa a avut loc la inceputul acestei saptamani, luni, pe data de 6 august. Este vorba despre un concurs pentru doua posturi de asistent medical. Bibliografia cu tematica a fost postata si in momentul in care s-au dat subiectele pentru examen, unul dintre subiecte nu a corespuns cu tematica. Acel subiect facea parte din cartile pentru examen, dar ei au dat si o tematica, pe capitole, care trebuia invatata. Astfel, nu trebuia sa invatam toate cartile. Cu toate acestea, concursul a mers mai departe, s-a dat examenul practic si mai urmeaza sa aiba loc interviul", precizeaza ieseanca care a candidat pentru un post de asistent medical la Spitalul Militar din Iasi.

Citeste si: Incredibil! Aceasta asistenta din Iasi castiga intr-o luna cat zece colege de-ale sale, dar nu a fost multumita! Decizia pe care a luat-o i-a lasat pe toti cu gura cascata!

Nu au existat sesizari pe aceasta tema

Reprezentantii Spitalului Clinic de Urgenta Militar din Iasi sustin ca nu li s-a adus la cunostinta o astfel de problema. Astfel, acestia afirma ca nu s-a facut vreo sesizare sau contestatie si ca examenul care a fost organizat a decurs intr-un mod firesc. Mai mult decat atat, dupa proba scrisa a avut loc si proba practica, urmand ca examinarea candidatilor sa se incheie cu interviul.

"Presupun ca persoana care v-a contactat este un candidat. Astfel, persoana s-a aflat in sala de examen si putea semnala o astfel de problema. Din cate am inteles eu, nu s-a depus nicio contestatie, nu s-a inregistrat vreo plangere. Deocamdata nu s-a exprimat nimeni in scris sau in timpul concursului, nu au existat contestatii. Proba a fost inchisa si nu s-a pronuntat nimeni pana in prezent", precizeaza reprezentantii Spitalului Clinic de Urgenta Militar Iasi.
Candidata care a sesizat aceasta problema a precizat ca nu este prima situatie in care exista probleme in timpul concursurilor organizate la Spitalul Militar din Iasi. Aceasta sustine ca a mai luat parte la o examinare, care s-a intrerupt, fara un motiv cunoscut, in timpul probei practice.

Comentarii
  • Nu mai mergeti fratilor la concursuri prin spitale, toate sunt masluite si locurile sunt platite cu mult inainte de a fi scoase la concurs, probele scris, practic si interviu, sunt de ochii lumii, daca sunteti cu adevarat interesati duceti-va la spitale sau clinici private sau plecati din tara,

  • Treaba asta e frecventa la angajarile de la stat,angajati care nu au nici o treaba cu meseria si li s a mai bagat in cap si teaba cu 5000$ un loc la Socola sau 5000$ un post la ambulanta…poate mai ajunge si cineva la puscarie

  • Dacă și la Spitalul Militar se merge pe ,,practici” de genul ăsta… atunci la alea civile nu trebuie să ne mai mire nimic. În cazul ăsta de față, trebuie de verificat, care dintre candidați a rezolvat și subiectul despre care, candidata de față acuză că nu era în tematică. Mai pe românește. Dacă vreun candidat a scris și despre subiectul care nu are legătură cu tematica dar totuși s-a dat, înseamnă că ăla e pilosul. Înseamnă că pilosului i s-a comunicat exact ce subiecte vor fi date și el le știa. Chiar dacă nu l-a făcut corect și l-a ,,greșit intenționat”. Dacă a scris despre acel subiect, e clar că a primit subiectele dinainte.

Adauga un comentariu