Eveniment-Social

Scandal cat casa intr-un spital din Iasi! Totul a pornit de la un concurs pentru postul de asistent medical. Una dintre candidate spune tot

Publicat: 10 aug. 2018
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Scandal cat casa intr-un spital din Iasi Totul a pornit de la un concurs pentru postul de asistent medical. Una dintre candidate spune tot
1

@ Acuzatii grave aduse de aceasta ieseanca unui important spital din Iasi @ Chiar daca s-a aflat despre aceste nereguli, candidata sustine ca nu s-au luat masuri @ S-a comis o nedreptate sau e doar o simpla greseala? @ Iata ce declara reprezentantii Spitalului Militar din Iasi in legatura cu aceasta situatie @ Totul a mers mai departe, de parca nimic nu s-ar fi intamplat  

O ieseanca aduce acuzatii grave unui cunoscut spital din Iasi, in legatura cu un concurs care a fost organizat de unitatea medicala pentru ocuparea a doua posturi de asistent medical. Astfel, aceasta sustine ca proba scrisa, organizata la Spitalul Clinic de Urgenta Militar din Iasi, a continut anumite subiecte care nu aveau legatura cu bibliografia oferita candidatilor.

Totodata, femeia sustine ca nimeni nu s-a sesizat in aceasta cauza si ca proba care a avut loc la inceputul acestei saptamani, luni, pe 6 august, a continuat, fara ca nimeni sa ia masuri. Prin urmare, candidata este de parere ca s-a comis o nedreptate, intrucat subiectul cu pricina nu era cuprins in bibliografia pentru examen, acest lucru afectand desfasurarea probei scrise, deoarece candidatii s-au pregatit cu ajutorul tematicii oferite de catre reprezentantii Spitalului Militar din Iasi.

"A fost un concurs la Spitalul Militar si nu s-a respectat tematica examenului. Astfel, in cadrul concursului, a examenului scris, a fost inclus un subiect din materia care nu era precizata in bibliografie. Proba scrisa a avut loc la inceputul acestei saptamani, luni, pe data de 6 august. Este vorba despre un concurs pentru doua posturi de asistent medical. Bibliografia cu tematica a fost postata si in momentul in care s-au dat subiectele pentru examen, unul dintre subiecte nu a corespuns cu tematica. Acel subiect facea parte din cartile pentru examen, dar ei au dat si o tematica, pe capitole, care trebuia invatata. Astfel, nu trebuia sa invatam toate cartile. Cu toate acestea, concursul a mers mai departe, s-a dat examenul practic si mai urmeaza sa aiba loc interviul", precizeaza ieseanca care a candidat pentru un post de asistent medical la Spitalul Militar din Iasi.

Citeste si: Incredibil! Aceasta asistenta din Iasi castiga intr-o luna cat zece colege de-ale sale, dar nu a fost multumita! Decizia pe care a luat-o i-a lasat pe toti cu gura cascata!

Nu au existat sesizari pe aceasta tema

Reprezentantii Spitalului Clinic de Urgenta Militar din Iasi sustin ca nu li s-a adus la cunostinta o astfel de problema. Astfel, acestia afirma ca nu s-a facut vreo sesizare sau contestatie si ca examenul care a fost organizat a decurs intr-un mod firesc. Mai mult decat atat, dupa proba scrisa a avut loc si proba practica, urmand ca examinarea candidatilor sa se incheie cu interviul.

"Presupun ca persoana care v-a contactat este un candidat. Astfel, persoana s-a aflat in sala de examen si putea semnala o astfel de problema. Din cate am inteles eu, nu s-a depus nicio contestatie, nu s-a inregistrat vreo plangere. Deocamdata nu s-a exprimat nimeni in scris sau in timpul concursului, nu au existat contestatii. Proba a fost inchisa si nu s-a pronuntat nimeni pana in prezent", precizeaza reprezentantii Spitalului Clinic de Urgenta Militar Iasi.
Candidata care a sesizat aceasta problema a precizat ca nu este prima situatie in care exista probleme in timpul concursurilor organizate la Spitalul Militar din Iasi. Aceasta sustine ca a mai luat parte la o examinare, care s-a intrerupt, fara un motiv cunoscut, in timpul probei practice.

Adauga un comentariu