Cancan ultimă oră

Scandal de ziua lui Ilie Năstase. Ioana a făcut o criză de furie în văzul tuturor

Publicat: 19 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Scandal de ziua lui Ilie Năstase. Ioana a făcut o criză de furie în văzul tuturor
Scandal de ziua lui Ilie Năstase

Fostul numărul unu mondial la tenis și-a sărbătorit, într-un mod neobișnuit, cei 76 de ani. Ziua de naștere a lui Ilie Năstase părea că decurge perfect, însă totul a luat o întorsătură neașteptată. În plin spațiu public, soția sa, Ioana, a avut o criză de furie și i-a cerut socoteală fostului sportiv despre un presupus fiu. Iată ce i-a reproșat bruneta! Scandal de ziua lui Ilie Năstase. Fostul tenismen a împlinit vârsta de 76 de ani. Pentru a-și marca, cumva, simbolic onomastica, vedeta a fost prezent la o conferință de presă, unde a vorbit despre cariera sa profesională, dar și despre sport.

Ilie Năstase a vrut să le răspundă la întrebări jurnaliștilor și participanților, moment în care totul a fost întrerupt brusc de către soția sa, Ioana Năstase.

Scandal de ziua lui Ilie Năstase. Ce i-a reproșat soția lui, Ioana

Fostul numărul unu mondial la tenis a împlinit vârsta de 76 de ani. Pentru a-și marca o parte din ziua sa de naștere, fostul sportiv a fost prezent la o conferință de presă, alături de jurnaliști și participanți, unde a vorbit despre întreaga lui carieră. Brusc, soția fostului tenismen a dat buzna la eveniment, moment în care a pornit un mare scandal. Ioana Năstase a făcut o criză de furie când a auzit că la conferința de presă a luat parte și un bărbat, pe nume Cezar, care susține că este fiul lui Ilie Năstase. Bruneta i-a reproșat soțului ei că ar fi apărut, peste noapte, două persoane, despre care nu se știu multe lucruri.

„Asta și vreau, să filmeze presa! Nu mă dă afară nimeni! Spun ce vreau eu! Vreau să filmeze presa și să vină acele două persoane care au apărut peste noapte. Acele două persoane au apărut peste noapte. Nu vreau să dau.. acest domn Cezar(…) a apărut peste noapte. Sunt cele două persoane care mai devreme erau aici. De unde au apărut în viața ta?! Acel domn, cum a apărut și spune că este fiul tău? Îl cheamă cumva Năstase, el se dă drept fiul tău. Îl cheamă cumva Năstase, că dacă îl cheamă Năstase atunci eu mă retrag!”, i-a spus Ioana lui Ilie Năstase de față cu jurnaliștii, la conferința de presă de marți, anunță Wowbiz.

Ilie Năstase, primele declarații după scandal

După tot ce s-a întâmplat astăzi, bruneta este hotărâtă să facă inclusiv plângere la Poliție, susținând că există oameni care vor să profite, financiar, de soțul ei. Într-un interviu exclusiv pentru Antena Stars, Ilie Năstase a precizat că nu vrea ca ziua lui de naștere să fie deranjată.

„Vă rog. E ziua mea, nu-mi stricați ziua, vă rog frumos” a mărturisit el.

„Am primit multe telefoane (n.r de ziua lui), însă nu am răspuns, o să răspund, dar acum am fost ocupat cu acest eveniment. (…) Să fiu sănătos, copiii mei să reușească în ceea ce le place lor să facă, nu am forțat pe nimeni, nici fetițele, nici băiatul, să joace tenis ca mine, dacă lor le place să facă altceva, să facă altceva, nu am probleme”, a mai spus fostul jucător de tenis, scrie Spynews.

Adauga un comentariu