Titlurile zilei

Scandal în lumea medicală! Un doctor din Iași își alinta pacienții la cabinet și își bătea soția acasă. „Este vorba despre o înscenare. Nu am lovit-o”

Publicat: 09 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Scandal în lumea medicală Un doctor din Iași își alinta pacienții la cabinet și își bătea soția acasă. Este vorba despre o înscenare. Nu am lovit-o
Un medic din Iași a fost trimis în judecată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, sub acuzațiile de violență în familie și lovire sau alte violențe

Dragoste cu năbădăi, într-o familie bună din Iași! Un medic este acuzat că și-ar fi agresat nevasta. Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe doctorul Michel Christian Wassouf, sub acuzațiile de violență în familie și lovire sau alte violențe. Parte vătămată în cadrul procesului este A.M.W. Conform anchetatorilor, între cei doi doctori ieșeni a izbucnit un conflict de la copilul pe care îl au împreună

Scandal cât casa, într-o familie bună din Iași! Un medic este acuzat de procurori că și-a agresat soția! Conflictul dintre cei doi doctori a izbucnit de la copilul pe care îl au împreună! Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe doctorul Michel Christian Wassouf, sub acuzațiile de violență în familie și lovire sau alte violențe. Parte vătămată în cadrul procesului este A.M.W.
Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului. Ulterior, magistrații vor asculta ce au de spus anchetatorii și cei doi medici ieșeni, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Medicul ieșean Michel Christian Wassouf, acuzat că și-a lovit soția cu capul de parbriz

De remarcat este faptul că, în cadrul procesului penal, parte vătămată mai este o femeie, respectiv A.T. Anchetatorii ieșeni au afirmat că scandalul dintre cei doi medici, Michel Christian Wassouf și soția sa, A.M.W., a intrat în atenția lor în urmă cu mai bine de 2 ani.

„În cauză s-a reținut că, pe data de 6 octombrie 2018, în intervalul orar 12:30 – 13:30, în timp ce se afla în autoturismul proprietate personală, conducând în zona Pod Bucium – intersecția Cotnari, inculpatul a lovit-o pe soția sa, persoana vătămată, împingând-o cu capul de geamul din dreapta-față al vehiculului”, a declarat ieri Dragoș Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Cumnata ar fi fost lovită cu piciorul în șold și prinsă cu mâna de gât

Oamenii legii au adăugat că medicul ieșean Michel Christian Wassouf, în vârstă de 34 de ani, și-ar fi lovit și cumnata, în urma scandalului.

„În aceeași zi (6 octombrie 2018), inculpatul a amenințat-o pe cumnata sa, persoana vătămată A.T., după care a prins-o cu mâna stângă de gât, iar, cu mâna dreaptă, a tras-o de păr, ulterior lovind-o cu piciorul în zona șoldului stâng. Astfel, inculpatul i-a provocat acesteia suferințe fizice și leziuni. Pe parcursul urmăririi penale, acesta nu a recunoscut comiterea faptelor. Precizăm că toate persoanele beneficiază de prezumția de nevinovăție până la pronunțarea unei hotărâri judecătorești definitive”, a încheiat Dragoș Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Contactată telefonic în cursul zilei de ieri de reporterii cotidianului „Bună Ziua Iași”, fosta soție a lui Michel Christian Wassouf, medicul A.M.W., a refuzat să facă vreun comentariu pe marginea scandalului.

„Eu, acum, sunt la muncă, la spital. Nu vreau să comentez nimic”, a precizat doctorița A.M.W.

Doctorul Michel Wassouf: „Eu, acum, am mâna ruptă de actualul concubin al fostei soții”

Pe de altă parte, doctorul Michel Christian Wassouf spune că totul este o înscenare.

„Este vorba despre o înscenare. Nu am lovit-o nici pe ea (fosta soție – n.r.), nici pe sora ei (fosta cumnată – n.r.). Dacă aș fi lovit-o pe fosta soție, nu ar fi trebuit să aibă un certificat medico-legal?! Nu există așa ceva! Au inventat totul. Eu, acum, am mâna ruptă de actualul concubin al fostei soții. Sunt zeci de plângeri penale. Eu sunt nevinovat. Îmi pare rău că al nostru copil trebuie să treacă prin toate aceste lucruri”, a declarat ieri Michel Christian Wassouf.

Adauga un comentariu