Actualitate

Scandal în Parlament! Marcel Ciolacu: „Sunați-l pe Orban!“

Publicat: 03 iun. 2020
Marcel Ciolacu a reacționat după anunțul redeschiderii bisericilor: „Le-a dat Dumnezeu mintea de pe urmă!
Marcel Ciolacu a reacționat după anunțul redeschiderii bisericilor: „Le-a dat Dumnezeu mintea de pe urmă!

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, l-a chemat în Parlament pe Ludovic Orban pentru a prelua proiectul privind pensiile speciale, răspunzându-i astfel lui Florin Roman (PNL).

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, l-a chemat în Parlament pe premier pentru a prelua proiectul privind pensiile speciale, răspunzându-i astfel lui Florin Roman (PNL).

„PSD nu vrea să rupă frăția cu pensiile speciale. Dacă vă interesează atât de mult soarta pensionarilor și soarta copiilor, vă așteptăm, repet. Nu plecăm din Parlament până nu dăm drumul și eliminăm pensiile speciale și terminăm odată cu ipocrizia”, a spus Roman.

„Dacă vorbim despre ipocrizie, ipocrizia este la dumneavoastră. Vă rog frumos, toată lumea să se strângă și domnul Orban să vină să ia proiectul de la noi, deîndată să facă ședință de guvern, să dea Ordonanță de Urgență și să termine odată cu aceste pensii speciale. Acum! Îl așteptăm pe domnul Orban la Parlament să preia de la liderii de grup proiectul de Ordonanță de Urgență care intră deîndată în aplicare. Îl așteptăm pe domnul Orban, vă rog frumos să-l sunați”, a transmis Marcel Ciolacu, în Parlament.

Comentarii
  • Mai pensionarule, tu roaga-te sa scapi cu bine din guvernarea asta haotica.Ai utat ca ciuma rosie ti-a marit pensia si astia acum se gandesc cat sa-ti mai dea?

  • Ciuma rosie a marir pensia!!??!! stau astia pe un purcoi be bani,niste impostori pzd=partid de hoti si de mafioti,la toamna prin iesirea oamenilor masiv la vot ii vom sterge de pe harta politica

Adauga un comentariu