National

Scandal în Poliție după priveghiul lui Emi Pian. Modul în care autorităţile au acţionat, criticat

Publicat: 10 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Scandal în Poliție după priveghiul lui Emi Pian. Modul în care autorităţile au acţionat criticat
A ieşit scandal în Poliţie după priveghiul lui Emi Pian

A ieşit scandal în Poliţie după priveghiul lui Emi Pian. Modul în care autorităţile au acţionat a fost asupra criticat de către un luptător din trupele speciale. Liderul clanului Duduianu a fost înjunghiat mortal în urmă cu câteva zile.

„Blocăm străzi, oprim tot ce mişcă, păzim ţiganii să nu fie brutalizaţi … de când ne-am transformat în firma de pază a ţiganilor? De ce toată această desfăşurare de forţe pentru protecţia scursurilor societăţii? Protecţie plătită din banii oamenilor care azi dimineaţă s-au trezit să plece la muncă”, a transmis luptătorul, prin intermediul unei scrisori.

Scandal în Poliție după priveghiul lui Emi Pian. Scrisoarea integrală a luptătorului:

„Blocam străzi, oprim tot ce mişcă, păzim ţiganii să nu fie brutalizaţi …DE CÂND NE.AM TRANSFORMAT ÎN FIRMA DE PAZA A ŢIGANILOR ??? DE CE TOATĂ ACEASTĂ DESFĂŞURARE DE FORŢE PENTRU PROTECŢIA SCURSURILOR SOCIETĂŢII ??? PROTECŢIE PLĂTITĂ DIN BANII OAMENILOR CARE AZI DIMINEAŢĂ S.AU TREZIT SĂ PLECE LA MUNCĂ ! LA MUNCĂ !!!!!

CA SĂ PLĂTEASCĂ PROTECŢIA INFECŢIILOR CARE DORM LINIŞTIŢI ŞI LA ORA ASTA , ŞTIIND CĂ MILIŢIA, PARDON FIRMA DE PAZĂ VEGHEAZĂ SĂ NU FIE ATINŞI LA ARIPI ….CE OR GÂNDI OAMENII NORMALI CÂND VĂD CĂ PENTRU SCURSURILE ASTEA SUNT ATÂTEA FORTE ŞI CÂND EI, CARE MUNCESC ŞI PLĂTESC TAXE DE LE IES PE NAS, AU NEVOIE DE POLIŢIE ŞI LI SE SPUNE CĂ NU SUNT OAMENI, CĂ NU SUNT RESURSE ???

CE GÂNDESC COLEGII NOŞTRI, CARE ÎN EXERCITAREA ATRIBUŢIUNILOR DE SERVICIU AU AJUNS SĂ FIE AMENINŢAŢI, BĂTUŢI, RĂNIŢI ŞI CĂRORA NU LI S.A ASIGURAT NICIUN FEL DE PROTECŢIE, NICI MĂCAR NU AU FOST LĂSAŢI SĂ.ŞI IA PISTOLUL ACASĂ PT PROTECŢIA LOR ŞI A FAMILIILOR LOR???

„Cum este posibil să acordăm atâta atenţie unor nenorociţi…”

CUM ESTE POSIBIL SĂ ACORDĂM ATÂTA ATENŢIE UNOR NENOROCIŢI CARE FAC ATÂTA RĂU ACESTEI SOCIETĂŢI, CARE NU AU O ZI DE MUNCĂ ÎN VIAŢA LOR, CARE NU AU PLĂTIT UN LEU IMPOZIT ÎN VIAŢA LOR, DAR DEŢIN PALATE, MAŞINI DE ZECI ŞI SUTE DE MII DE EURO ŞI ÎNVÂRT MILIOANE DE EURO ÎN VĂZUL TUTUROR??? CHIAR NU MAI AVEM UN SINGUR OS ÎN COLOANA VERTEBRALĂ??? CHIAR AM AJUNS LA STADIUL DE NEVERTEBRATE, DE MOLUŞTE ???? MI.A PLĂCUT ENORM MESERIA ASTA, DAR ASTĂZI AM AJUNS SĂ O URĂSC DIN TOT SUFLETUL!!!!

Scandal în Poliție după priveghiul lui Emi Pian

Am ajuns firma de paza a ţiganilor asta se întâmplă când apar cumetriile cu ţiganii şi şefii poliţiei mănâncă din palma lumii interlope. Atâta timp cât şefi mari din poliţie au tot mâncat din mâna lor până acum, nu o să vedem nici un plan o să vedem doar balet al forţelor de ordine fără o finalitate anume. Iar amenzile date unor X sunt apa de ploaie în condiţiile în care acei X nu au venituri declarate sau ceva pe numele lor sau carte de munca undeva.

Acei X nu aduc, nu au adus şi nu o să aducă niciodată PLUS VALOARE unei societăţi civilizate care plăteşte taxe şi impozite din care mare parte a etniei X e susţinută cu ajutoare de handicap şi bolă închipuita pe munci şi alocaţii N pentru puradei. Niciodată Poliţia şi-a dat examenul neputinţei la măsuri şi când a coborât în stradă BERECHET fiu de împărat (şeful Poliţiei Capitalei – n.r.) ca să empatizeze cu ei. Hai mă pe bune?”, a transmis luptătorul.

Cum a murit Emi Pian

Florin Mototolea zis Emi Pian a murit în noaptea de 3 spre 4 august, în urma unui scandal uriaș. Interlopul a fost executat de un rival pe o stradă din București. Ar fi participat la o partidă de barbut alături de mai mulți interlopi din Capitală, iar la un moment dat, între acesta și alți jucători a izbucnit un scandal. În vârstă de 39 de ani, liderul clanului Duduianu a fost lovit puternic și a fost transportat în stare gravă la spital. Un alt bărbat, rănit și el, a ajuns, de asemenea, la spital. În ciuda eforturilor depuse de medici, Emi Pian a murit.

Adauga un comentariu