Cancan

De ce nu participă tatăl lui Emi Pian la înmormântarea fiului său

Publicat: 09 aug. 2020
De ce nu a participat tatăl lui Emi Pian la înmormântarea fiului său
emi-si-nicolae-duduianu

Nicolae Duduianu nu a putut fi prezent la înmormântarea lui Emi Pian, fiul său, ce are loc astăzi. Deşi funeraliile trebuiau să aibă loc astăzi la ora 12:00, familia a decis să facă totul mult mai devreme pentru a evita prezenţa presei şi a curioşilor.

Cortegiul funerar care deja a ajuns la capelă este însoțit în permanență de către polițiști.

De ce nu a participă tatăl lui Emi Pian la înmormântarea fiului său

Fiind închis la pentru tentativa de omor, Nicolae Duduianu nu a putut fi prezent la înmormântarea fiului său Emi Pian. Duduianu Senior a fost ransferant la Penitenciarul Jilava de la Penitenciarul Rahova după ce s-a simțit rău în urma veștii primite despre moartea fiului său.

Cu toate că a făcut o solicitare prin care a cerut să fie prezent la funeraliile fiului său, se pare că familia a decis că Nicolae Duduianu să nu fie prezent la cortegiul funerar din cauza problemelor de sănătate precare pe care acesta le are.

Alte voci susţin că acestuia nu i-a fost aprobată solicitarea din cauza viruslui COVID-19 cu care ţara noastră se confruntă.

Nicolae Duduianu nu participă la înmormântarea lui Emi Pian

Tatăl lui Emi Pian nu participa la înmormântarea fiului său, în vârstă de 39 de ani, ce are loc astăzi. Acesta este condu pe ultimul drum de către familie şi apropiaţi. Cortegiul funerar trebuia să aibă loc la ora 12:00, după cum era anunţat în urmă cu câteva zile, cu toate acestea familia lui Florin Mototolea a deciz ca înmormântarea să aibă loc mai devreme pentru a evita prezența oamenilor curioși și a oamenilor din presă.

Cortegiul funerar care a ajuns la biserica Sfânta Parascheva este escortat de polițiști, iar aproximativ 100 de persoane îl conduc pe ultimul drum pe liderul clanului Duduianu, Emi Pian.

Vărul lui Emi Pian, noi dezvăluiri despre noaptea în care interlopul a fost ucis

”N-a pornit nici o belea de la nici un fel de barbut. Nu se juca barbut în casa aia, se juca poker. N-a fost vorba de nici o sumă de 300.000 euro. Toată beleaua s-a pornit de la o glumă. S-a făcut o glumă mai aiurea și asta a fost toată discuția. De aici a pornit toată cearta”, a explicat George Pian pe vlogul său.

De asemenea în acelaşi vlog acesta susţine că nu va avea loc nicio răzbunare din partea clanului Duduianu.

”Cum vor reacționa frații lui Emi când va trece jalea? Nu cred că va reacționa absolut nimeni în nici un fel. Dreptate o să facă legea. Dumnezeu e sus și o să aibă grijă de toată lumea. Război cu pumnul nu se mai face nicăieri”, a mai spus George Pian.

Cum a murit Emi Pian?

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost ucis într-un conflict sângeros cu unul dintre membrii clanului Rinu, în noaptea de luni spre marți. Acesta se afla într-un imobil privat din zona Giulești, acolo unde se desfășura o partidă ilegală de jocuri de noroc. La un moment dat, între el și un alt bărbat a avut loc un conflict, iar bărbatul a scos un cuțit și l-a înjunghiat. Grațian, fratele lui Emi Pian, a sărit imediat pe agresor și l-a lovit cu un topor în spate. În acest moment, bărbatul se află internat în spital și este păzit de polițiști.

Adauga un comentariu