Coronavirus

Scandal în SUA: Vaccinații cu AstraZeneca, interziși la concertul rockerului Bruce Springsteen

Publicat: 20 iun. 2021
Bruce Springsteen
Rockerul american Bruce Springsteen va concerta începând de la 26 iunie, devenind astfel prima vedetă care va concerta la New York

Rockerul american Bruce Springsteen (71 de ani) îşi va relua spectacolul „Springsteen on Broadway” începând de la 26 iunie, devenind astfel prima vedetă care va concerta la New York, în faţa publicului şi în spaţiu închis. Din păcate, fanii care s-au vaccinat cu AstraZeneca nu vor putea participa la concerte, potrivit Digi24.

Cei care vor să participe la spectacole trebuie să dovedească că s-au imunizat cu unul dintre cele trei vaccinuri anti-Covid aprobate de FDA (Food and Drug Administration): Pfizer/BioNTech, Moderna sau Johnson & Johnson.

Proprietarii teatrului Jujamcyn au declarat că prevederea a fost impusă „la ordinul statului New York”. „Springsteen on Broadway” este văzut ca un test pentru redeschiderea completă a Broadway-ului.

Vaccinare pe muzică de orgă la Biserica Neagră din Brașov

Primăria Municipiului Brașov a anunțat joi, 17 iunie, pe o rețea de socializare, că Biserica Neagră va fi gazda unui nou eveniment de vaccinare, dedicat enoriașilor și personalului ecumenic, potrivit transilvania365.ro.

Astfel, luni, 21 iunie 2021 în Biserica Neagră, între orele 10.00 și 19.00, se desfășoară cel de-al nouălea eveniment din cadrul maratonului de vaccinare „Liber la vaccinare, liber la viață!“, inițiat de Primăria Brașov. ,,Liber la biserică!” este un eveniment dedicat enoriașilor și personalului ecumenic, indiferent de cult. De asemenea, pe toată perioada vaccinării, se va derula un maraton al muzicii de orgă.

Biserica Neagră este prima biserică din România care își deschide porțile pentru a se amenaja un centru de vaccinare mobil în interiorul clădirii.

„Liber la biserică!
Biserica Neagră va fi gazda unui nou eveniment de vaccinare, dedicat enoriașilor și personalului ecumenic
– Este pentru prima dată, cel puțin în România, când un centru de vaccinare se amenajează chiar în interiorul unei bisericii. Pe toată perioada vaccinării se va derula un maraton al muzicii de orgă”, au anunțat reprezentanții Primăriei Municipiului Brașov.

Liber la vaccinare la Biserica Neagră din Brașov

Evenimentul intitulat „Liber la Biserică” este organizat de Primăria Brașov, în parteneriat cu Direcția de Sănătate Publică și cu sprijinul Bisericii Negre C.A. Vaccinarea se va realiza cu serurile Pfizer și Johnson&Johnson.

,,Ne aflăm în altarul Bisericii Negre, în locul în care luni, 21 iunie, se va desfășura unul dintre cele mai importante evenimente de vaccinare și cu siguranță cel mai inedit, ,,Liber la biserică”. Biserica Neagră, punctul reprezentativ al Brașovului, atât pentru localnici, cât și pentru turiști, va găzdui un eveniment de vaccinare unic în țară.

Este pentru prima oară când un astfel de eveniment se va ține într-o biserică. Centrul de vaccinare va fi amenajat aici, în altarul Bisericii Negre și este important de știut că cei care vin să se vaccineze pot vizita Biserica Neagră și pot asista, pe parcursul întregii zile, la concerte de orgă.”, a declarat viceprimarul Flavia Boghiu.

Persoanele care aleg să se vaccineze vor avea o serie de beneficii. Acestea vor putea să viziteze gratuit Biserica Neagră, bucurându-se și de un maraton al muzicii de orgă.

,,Comunitatea Bisericii Negre susține orice măsură care duce la prelungirea vieții. Suntem alături de cadrele medicale și de autorități pentru eforturile comune de a combate virusul. Invităm, cu mult drag, pe toți brașovenii să participe la acest maraton de vaccinare în Biserica Neagră. O să se bucure de o ambianță deosebită și de cântec de orgă pe tot parcursul maratonului”, a explicat Frank – Thomas ZIEGLER, șef birou Biserica Neagră.

Adauga un comentariu