Cancan

Scandal la Acces Direct. Vulpiţa, făcută cu ou şi cu oţet: „Marş acasă!”

Publicat: 03 sept. 2020
Scandal la Acces Direct
Scandal la Acces Direct. Vulpita facuta praf de fanii sai

Ziua şi scandalul la Acces Direct. După ce au scos încă o melodie pe piaţa muzicală din România, cei doi soţi din Blăgeşti au fost taxaţi imediat de fani. Versurile melodiei, cât şi prezenţa obsesivă a acestora în platoul Acces Direct, a stârnit indignare printre internauţi.

Vulpiţa, Viorel şi cunoscuta cântăreaţă de muzică populară, Ana Ciulpan, au scos o piesă muzicală, Tuga, numai că nu le-a ieşit aşa cum sperau. ”Aruncaţi cu pietre-n mine…” este începutul melodiei pe care cei trei au scos-o şi spera să fie de mare succes, doar că au fost, imediat, taxaţi. În special Veronica ”Vulpiţa” Stegaru.

”E bine că nu mai sunteţi doi proşti, acum v-aţi înmulţit, sunteţi trei”, ” Nu mai mă uit de luni întregi la proştii ăştia doi şi deja mă simt mult mai deşteaptă!”, ” Trei retardaţi care cânta când moare cineva”, ” Nişte proşti! M-am săturat de voi”, ” Nu sunt curioasă, nu mă uit la nici un promo, nu îmi place muzica populară şi m-am săturat de circul de la Acces Direct şi mai ales de cei doi”, ”Nişte rataţi”, sunt primele comentarii.

Scandal la Acces Direct. Vulpiţa, făcută cu ou şi cu oţet: „Marş acasă!”

Internauţii nu s-au lăsat cu una, cu două. Au continuat să-i facă praf pe Viorel şi Vulpiţa, în legătură cu melodia apărută. ”Oh hai cu toantă şi cu tontu pe youtube!!”, ”Alta care se lansează pe cârca voastră”, ”Cu melodia voastră de căcat şi cu artişti voştri faceţi tara de ruşine scârbelor”, ”Faaata, cât eşti de proastă! N-am văzut în viaţa mea o aşa femeie care a păcătuit cât cuprinde de mult să facă crize de nervi (nu de gelozie). Termină tu jeg cu crizele ….ninfomano. Mi-e scârbă de tine”, ”Nu te mai băga în piscina îmbrăcată, suntem în 2020, există costum de baie”, ”Marş acasă la copil, că începe şcoala pe 14. Ştiaţi asta? Staţi la Antena1 ca să luaţi bani..nu v-ar fi ruşine”, i-au tăvălit fanii pe cei doi, Viorel şi Vulpiţa.

Cineva a fost şi de partea nefericiţilor soţi din Blăgeşti. ”Ce ciudă şi invidie au neghioabele pe aici.. Lăsaţi-i în pace… Nu vă temeţi de Dumnezeu că vă bate… Ce aveţi cu ei.. Sunt ei aşa cum sunt… În loc să le daţi un sfat bun, vă bateţi joc… Staţi ca nu ştiţi vouă”, a scris internautul.

Vulpiţa a făcut o nouă gafă. Soţia lui Viorel nu ştie cine a fost Nicolae Ceauşescu

Vulpiţa a făcut o nouă gafă. Veronica Stegaru a ajuns dintr-o fată normală din satul Blăgeşti, o femeie în toată regulă în Capitală. În ultima vreme, soţia lui Viorel are doar apariţii de senzaţie, fapt care demonstrează că îi prieşte viaţa la Bucuresi. Dacă zilele trecute s-a făcut de râs la metrou, iată ce gafă a mai făcut de data aceasta Vulpiţă.

Soţia lui Viorel face ce face şi şochează din nou! Culmea, nu trece nicio zi fără ca Vulpiţa să nu stârnească hohote de râs. Numai că de data aceasta a cam exagerat cu… cultura generală! Întrebata fiind cine a fost Nicolae Ceauşescu, soţia lui Veronica a oferit un răspuns neaşteptat.

Vizita recentă a Vulpiţei şi a lui Viorel la Snagov a scos la lumina detalii interesante din viaţa celor doi soţi din Blăgeşti. Şi totuşi, mai cu seamă din viaţa Veronicăi Stegaru. Întrebata fiind, la un moment dat, cine a fost Nicolae Ceauşescu, Vulpiţă de la Acces Direct a răspuns senin… „Nu ştiu”. Telespectatorii au criticat-o dur pe Veronica şi, în mediul online, internauţii au pus-o imediat la zid.

A primit un val de critici din cauza faptului că nu are cultura generală. Aşa cum vă spuneam, oamenii au fost extrem de revoltaţi pe faptul că Vulpiţa nu a ştiut cine a fost Nicolae Ceauşescu.

„Du-te dracului de urâtă nu ştii să te îmbraci în costum de baie la piscină, ţăranco. Te ai dus la Snagov la vila lui Ceauşescu şi te-a întrebat cine a fost Nicolae Ceauşescu… Şi ai spus că nu ştii cine este şi nici nu ai auzit de el, aşa de proastă eşti. Tot ce ştii tu să faci e să te întinzi cu bărbaţii pe câmpuri, păduri şi alte coclauri în rest faci umbră degeaba pământului. Du-te fata acasă la copila ta… nu te mai maimuţari la televizor. Te mai doare când o iei între picioare. Cumpără-ţi şi tu un costum de baie dacă tot te plătesc ăştia de la Acces Direct”, sunt doar câteva comentariile dure pe care le-a primit Vulpiţa.

Comentarii
Adauga un comentariu