Local

Scandal la PSD Iaşi! Maricel Popa l-a dat afară din fruntea filialei pe deputatul Vasile Cîtea. Senatorul acuză că a fost bătut şi pălmuit

Publicat: 22 oct. 2021
colaj cu Maricel Popa și Vasile Cîtea
Nu este pentru prima oară când Maricel Popa încearcă să scape de actualii parlamentari ai PSD Iaşi

Scandal uriaş la ultima şedinţă a organizaţiei PSD Iaşi. În urma unei întâlniri ce a avut loc astăzi, 22 octombrie 2021, la Târgu Frumos, Comitetul Executiv Judeţean a PSD Iaşi, a decis înlocuirea din funcţia de secretar general al filialei a deputatuluI Vasile Citea. În locul acestuia a ajuns fostul deputat Bogdan Cojocaru, unul din aghiotanţii senatorului Maricel Popa, acualul preşedinte al organizaţiei. Maricel Popa a convocat ședința pentru a-l mătrăși pe Vasile Cîtea, după ce l-a acuza pe acesta că l-ar fi bătut zilele trecute.

Nu este pentru prima oară când Maricel Popa încearcă să scape de actualii parlamentari ai PSD Iaşi. De această dată, a venit chiar cu certificat medico- legal şi cu poze prin care a arătat că a fost agresat de deputatul Vasile Cîtea şi astfel a cerut ca acesta să nu mai repreziente filiala pe o funcţie de conducere. Deşi se ştie faptul că Maricel Popa poartă un război mai vechi cu parlamentarii PSD Iaşi, acesta continuă să se victimizeze. Astfel, astăzi, 22 octombrie 2021, a convocat la Târgu Frumos o şedinţă a Comitetului Execitiv Judeţean (CEX) prin care a cerut revocarea din funcţia de secretar a lui Vasile Cîtea.

Incidentul blamat ar fi avut loc vinerea trecută, 15 octombrie 2021, la sediul PSD Iaşi din bulevardul Ştefan cel Mare. Martorii au arătat că între cei doi ar fi avut loc un schimb de replici, iar deputatul l-a împins pe Maricel Popă. Totuşi, Maricel Popa s-a comportat de parcă ar fi fost bătut şi a venit cu certificat medico- legal la el. Acesta a aşteptat însă o săptămână să convoace întâlnirea şi să ceară revocarea lui Vasile Cîtea din funcţia de secretar general.

Scanda uriaş la PSD Iaşi. Scene uluitoare în şedinţa CEX

Din CEX fac parte circa 120 de persoane, printre care parlametarii în funcţie, consilierii judeţeni, primarii partidului din judeţ, dar şi şefii de organizaţie. La şedinţa de la Târgu Frumos au participat circa 80 de persoane. Solicitarea lui Maricel Popa a fost aprobată cu votul a peste 2/3 din cei prezenţi, în mare parte primarii din judeţ, primari care continua să se înţeleagă cu fostul şef al Consiliului Judeţean.

În locul lui Cîtea a fost impus Bogdan Cojocaru, fost deputat PSD Iaşi, şi unul din aghitantii lui Maricel Popa. Astfel, senatorul spera că va reuşi să controleze filiala judeţeană şi în alte condiţii. De altfel, recent, la o altă şedinţa internă l-a pus pe funcţia de preşedinte executiv pe Cristian Stanciu, un alt om de încredere. Cojocaru nu mai are nicio funcţie politică, nu mai reprezintă partidul la nivel înalt, însă continua să-l servească pe Maricel Popa, ceea ce l-a transformat într-un om de încredere.
Maricel Popa spera că va reuşi să obţină sprijinul Bucureştiului pentru a controla întreaga filială şi pentru a-şi impune doar oamenii de încredere în funcţii de conducere, de unde vor putea gestiona doar ei lucrurile în partid.

De precizat că Maricel Popa nu a luat nicio măsură nici împotriva Bogdan Balaniscu, consilier local PSD, după ce acesta din urmă a comparat marşul LGBTQ cu hramul Cuvioasei Parascheva. Deşi afirmaţia lui Balaniscu este una extrem de gravă, Maricel Popa s-a făcut că plouă, doar pentru a-l proteja pe acesta de represalii.
Practic, Popa cauta să-şi asigure de partea sa pe oamenii din PSD Iași, pentru a se răzbuna pe actualii parlamentari. Popa a încercat şi în toamna anului trecut să-i treacă pe aceştia pe linie moartă, refuzând să-i pună pe locuri eligibile la alegerile parlamantare. Doar ca forul de la Bucureşti a impus o altă listă, una în care oamenii lui Maricel Popa nu au mai prins loc.

Maricel Popa a mai fost implicat într-un scandal în urmă cu mai mulţi ani cu un alt membru al PSD Iaşi, Cătălin Bulgariu. Cunoscut ca un tip conflictual şi care îşi pierde cumpătul extrem de repede, Maricel Popa a avut parte de un conflict similar cu fostul director de la Aeroportul Iaşi, chiar în sediul partidului şi de pe urma căruia a ieşit şifonat.

Vasile Cîtea nu a putut fi contactat pentru a oferi un punc de vedere cu privire la acest incident.

Comentarii
 • Nu te lasa popa psd cheamal repede pe mircea badea hermafroditu si il rezolva repede pe v catea cu un croseu ca a imbatranit si catea de cand tot fura cu psd lui si de la lins clante la psd

 • Incredibil. Popa și-o cauta cu lumânarea , intenționat premeditează conflictele chiar dacă știe ca o ia peste mufă, important e sa își mențină scaunul sub cur chiar dacă ia câteva scatoalce.Conducerea Organizatiei municipale urmează sa fie mazilită,
  e singura reduta care încă mai rezista,dar strategia lui Popa da roade,ii duce la București, ii cazează, le da o masă , ii prezintă la șefii de la București si așa își consolidează poziția. Golanul ordinar de balașnicu este bine mersi, organizatia municipala la grațiat si deja tripleta Cojocaru, cruceanu,balasnicu va începe sa călărească organizatia impunând politica distrugătoare a lui popa. Dacă au avut curaj să-l facă pe Câtea va dați seama ca ceilalți vor fi maziliți unul câte unul. Așa va trebuie baieti, lasitatea se dovedește moarte politica sigura.

 • Un analfabet, un țăran, un ghigar și un linge dosuri și savarine numai sa se mențină în funcție, ca în rest, trecutul lui se stie,,,,,, un sportiv mediocru și în analfabet functional iremediabil

 • Vasile ți-ai luat NV de la un cretinozaurul asta infect. Indiferent câte provocări ți-ar fi făcut hoțul asta de întreprinderi de stat, nu trebuia reacționat așa.Dar Popa și-o caita cu lumânarea,Bulgariu a vrut să-l arunce pe geam, Ivancea la bătut cu poșeta in cap, Harabagiu la scuipat între ochi și la ținut cu suturi in cur pe scările primăriei, acum cu tine și sigur mai sunt mulți care sau saturat de nătângul asta …

 • Maestre Cum spunea tatăl meu? Curvele feminine sa le f..ți. ALEA masculine :::::stânga dreapta. Așa trebuie.păcat ca nu i-ai dat sa doarmă.

 • Dacă nici asta nu a fost provocare apăi nu știu ce sa mai spun. Eram in sefiul PSD cu mai mulți fruntasi prin 2017 si Popa beat turtă făcea mișto de Vasile proaspăt deputat, numindu-l “ gunoierul “ ( de la fosta funcție de director la gunoaie ) Câtea la rugat sa se potolească,o dată,de două ori,de trei ori dar Popa și-o cerea si atunci Vasile ia aruncat un pahar de zaibăr ros între ochi … popetele a zbughit-o acasa,a schimbat camesa si a revenit dar deja ii zburdaseră gărgăuni de șmecher de comarna. Probabil si acum popa l-a înjurat pe Vasile si și-a luat vreun upercut la pateu . Popay de-ai sti câți te mai așteaptă sa te dea cu gâtul in closet ….

 • Eu l-am văzut pe Popa intr-o alta altercație publica la serbările comunei Tiganasi când tot așa a sărit la Movilă de la PMP care la luat de beregată băgându-l după scenă unde a început să ii carabaneasca pumni. Numai intervenția energica a unor primari care l-au scos pe Popa din pumnii lui Movilă a făcut ca Popa sa rămână teafăr.Popa e recidivist ,provoacă adversarii ca sa își atingă scopurile mizerabile.PSD trebuie sa se delimiteze de acțiunile golănești făcute de Popa care acum se victimizează deși sunt convins ca el a provocat scandalul.

 • Eram mai mulți primari PSD la Popa in birou la CJ prin 2018 cerându-i sa ne ajute cu banii de cofinanțări pentru proiecte . A spus ca nu are și sa nu mai venim toți la el ci sa delegăm pe cineva. MIHALACHE de la Schitu Duca ia spus ca noi suntem delegați de Liga Primarilor din Jud Iasi și dacă nu ne asculta îl chemam la Liga Primarilor. Ce credeti ca ne-a răspuns ? Să îmi beliți P- – A și voi și toată LIGA!
  Și vita asta vrea sa mai fie președinte CJ pe munca noastră?
  O să îți spunem și noi la fel . Sa ne belești P—A mă aragaz ! Bravo Vasile ai respectul nostru !

 • Doi mascarici. Asta este clasa politica, sa imi bag toata [email protected] in voi si in familiile voastre de ratati. Ati distrus tara asta voi cei din PSD, PNL, USR si restul cacatilor din conducere. Poporul roman ar trebui sa va scoata pe toti in pietele publice si sa va f#ta in c#r#rile alea pufoase invatate sa stea numai in scaune de conducere! Dar cine stie, poate va veni o zi in care chiar se va intampla ce propun eu.

 • Știam ca Popa face afaceri cu balasnicu și crușeanu . Croșetează ciorapi, Popa face partea superioară iar balasnicu și crușeanu fac LABA….

 • Catea!!!!suna la prietenul tau gatlan….sa-i faca un filet….sa trimita slugile alea 3 care aresteaza copiii nevinovati…..lasa Raul voi la-ti facut…..vine si ziua platii…..este un timp sa razi,sa te crezi sus tare…..da este si un timp sa plangi….

 • Lasa ca nici cu marlanu de v catea nu mie rusine ,a furat de la fgm cu bulangiu de pricop din banii amaratilor de paznici de sia facut un viloi cat palatu culturii apoi din psd mii si mii de euro de la oile de votanti psd ….

 • Ce poze a avut senatorul popa? De la altercație? Înseamnă ca cineva a făcut poze și trebuia sa vina martor in caz contrar pozele pot fi ușor trucate,fotosophate . Este vreo plangere? Așa sa dai omul afara pe vorbele lui popa ( are placă de fier la cap) e un abuz.Trebuia cel mult suspendat pe perioada anchetei organelor de ordine sau a celor de partid. Și pana la urma nu am înțeles de ce popa nu a fost și el dat afara ? Câtea sa bătut singur? Cunoscându-l pe Popa ca un om al conflictelor ,ca un provocator de joasă speța, mă tem ca a fost o premeditare. Se Reșița sa iei 2 pumni și sa scapi de secretar, să îți impui sluga, să îți asiguri majoritatea care sa te susțină pentru o noua candidatura la Presed CJ ,sa spargi unitatea grupului de parlamentari ca apoi să îi iei pe rând și să îi elimini sau să îi pui in lesă. Este suspecta muțenia parlamentarilor PSD care nu își dau seama ca vor sfarsi toți la fel .

 • MUE ( multe urări europene ) acestui gibon de Caricel Pompa… Nu-ți mai ajung banii nemernicule falit? Huooooo popooooo ,I-ați javrele ( COJO, crușeanu și balasnicu ) și marș in direcția comarna. Schimbarea lui POPA se impune pentru a salva PSD IASI din zona ridicolului. Sa vina Macovei,Toma ori Stanciu asta vor PRIMARII și ORG PSD ! JOS POPOOOOUUUUUU ….

 • Nimic nou sub soare, asa e la PSD.
  In ce priveste faptele, Catea asta stie, asta face. Maine poimaine o sa-i ia la pumni si pe cei din Camera Deputatilor daca nu-i va conveni ceva.
  Da’ oare cine l-a pus pe lista? Nu cumva Maricelu’?

 • Ăștia sunt politicienii județului Iași. De la toate partidele. Nimic pt județ. Totul pt ei. Se bat de la ciolan nu pt binele oamenilor. Toți o apă si-un pământ.

 • Observ ca majoritatea comentariilor sunt de l membri CEx , ce mai curaj aveți dragi primari de le comentați aici ..da e bine și așa

 • Mai domnilor Cenzori oare de ce nu-mi dati pace ,caci deastadata nu am facut nici o postare!!Ascult muzicienii mei preferati dar iataca sunt perturbat de dvs.,ltfel nu seexplicaacestzgomor insuportabil.!!Spuneti-mi ce doriti dela mine si lasati-masa-mi vad dealetineretii valuri!!Oare chiar nu Bravo,multumesc caati intrerupt totul.Sunteti adevarati cavaleri.Inc,odata,sincere multumiri.

 • Pentru grup de primari care vor Toma, Macovei – de asta are fiecare câte doua voturi in CEx și nu-i cunoaște nimeni in județ deși sunt in parlament de 7 ani ?!?

 • Dacă asta mai este filială înseamnă ca pârlitul de Popa e PATRIARH ( asa cum de fapt se lauda ca este in filiala, in fata lui nimeni nu mișcă, cine mișcă -mișcă mort ) Astăzi după revista presei Popa ( care nu a anticipat repercursiunile ) a înroșit telefonul in ordine : Arsenie,Buzatu,Firea,Firea,Firea…, Pool Stanescu , Ciolacu … Unii iau răspuns și l-au trimis la origini ( ultimii doi ) unii nu aveau semnal ( primii doi ) și nu înțelegeau ce vrea husenul de la comarna, alții nu aveau voie sa vorbească din cauza COVID …. Cert e ca pana la urmă Popa a aflat ca luni / marți va fi ISTORIE la pachet cu Catea și noul prezident va fi SILVICĂ MACOVEI . PUNCT ! ( sa intrerupt telegraful de la Ciolacu ….)

 • Silviu Macivei cu bunul tovarăș Gordea C. de la ITM? Da’ cine stie ce “istorie” a facut Grojdea prin 1997 intr-o noapte agitata??? Că a scapat de puscarie asta e, dar atentie la Grojdea dă la femei maxim si dă si cu japca… voi povesti in editiile viitoare

 • Vasile lupta cu acest kakacios ,prost ifatuat de Comarna ,un ghertoi mort din punct de vedere politic . E o hartie igenica care se sterg la kur Ciolacu et compani. Fii tare Vasile esti un campion ,care nu a trecut prin viata fara victorii conclundente .La puscarie aragaz spurcat……

 • Mai bine cu Macovei decât cu curvele bălășCOIU poponarul ori crușeanu curvetele de servișiu, cârpa cuplului harachiri.Sa vină MAC MAC sa ii ardă pe acoperiții lui Ivan și chirica care își bat joc de cele sfinte. Dumnezeu nu ajută poponarii BĂLĂSCOIULE ….

 • Atenție pentru toți care ați comentat . Lege in sătucul Filiași de unde este cățea se face cu pumnul acest mârlan care sa cocoțat uneori pe morți pentru a ajunge la putere a considerat ca la oraș legea se face tot cu pumnul .Nu se poate ca un analfabet sa se impună un fata unor persoane care au învățat au o facultate terminată la stat și vine un bătăuș care nu știe sa se exprime românește nu este in stare sa țină un discurs in fata electoratului nu cunoaște cele mai elementare legi care tot el le-a votat .Nu se poate sa fim conduși de aceste nulității umane ,de aceia posibil ca o parte din conducerea partidului și-a dat seama de prostu satului și la schimbat din funcția pe care a ocupat-o tot pe baza de pumn Felicit pe toți cei care au luat inițiativa să-l schimbe din funcție și sa fie reprezentați de persoane cu alt caracter fata de caracterul lui cățea, Iar tu. Vasile poate faci un partid cu fratele tău costel , Tot odată așteptăm la onoarea pe câte te pretinzi ca o ai să-ți dai demisia din camera deputaților și din partid.

 • curva masculina balascoiu incepe sa teriorizeze organizatia municipala , ii ia pe membrii de prin OL-uri la rand promite functii in partid si administratie atunci cand popa va scapa de gasca de huligani si raufacatori de la municipiu. el are tot sprijinul bucurestiului sa readuca psd la butoanele primariei si a cj. asta ori e nebun ori are covid in faza agravanta.

 • Pompos cotonogitul,e disperat.A vorbit cu Colacu la telefon și a zbughit-o la Mucuresti cu o oferta imposibil de refuzat ( la prima vedere ) 5 mașini lăsate la sediul din Biselef pentru a fi folosite de conducerea partidoiului pe perioada nelimitată plus câte un portbagaj cu CEREAȘE , pere,mere confiate ,vin de buturugă,țuică de cazan de Raducaneni ținuta in butoi de dud,câte o damingeană de wischy, toate date in dar numai sa fie menținut in funcția de președinte și spera el catindat PSD la cj când tablă costel va fi ridicat ( el are informații ca pana la sfârșitul anului – ai grijă prostane sa nu te salte pe tine …) Pompos joaca tare și cu Colacu – Pirea dar și cu Mucose – Prindeanu – Căncescu , e imparțial ca tat rumânul.Acum ca boxerul este infiletat nimeni nu îl mai oprește. Ce nu știe mocofanul
  de comarna e ca soarta sa e pecetluită. Macovei zis mac-mac este ca și președinte interimar iar gasca de pidosnici din jurul gibonului pompos este kaputus ! Pompos calcă tare pedala ca ajungi prea târziu la Mucuresti, deja acolo e de câteva ore Sile Câtlea care te așteaptă pentru runda a 2-a !

Adauga un comentariu