Cancan ultimă oră

Scandal la Puterea dragostei: Maria se sărută cu Romeo!

Publicat: 21 mart. 2021

Scandal la ediția de duminică, 21 martie, de la Puterea Dragostei. Maria recurge la un gest total neașteptat. Aceasta se sărută cu Romeo.

În ediția de duminică, 21 martie, de la Puterea Dragostei, concurenții au parte de noi discuții aprinse. Totodată, ceea ce surprinde pe toată lumea este faptul că Maria se sărută cu Romeo, iar totul se întâmplă sub privirile celorlalți concurenți.

Mariana susține că Alexandra vrea să îl atragă pe Comănici de partea ei, dar nu pentru ea, ci pentru sora ei, Adriana.

„Da, știu că îl vrei pe Comănici, dar nu pentru tine, îl vrei pentru sora ta“, spune Mariana.

Însă, dezvăluirea momentului vine din partea lui Marinescu. Concurentul susține că fosta lui iubită, Maria, și Romeo s-au sărutat, în baie.

„Am înțeles că s-au și pupat…“, explică Marinescu.

Maria l-a uitat pe Marinescu

De aici, pornesc discuțiile aprinse între fostul iubit al Mariei și Romeo. „Poftim?! V-ați pupat la baie?!!“, reacționează Cristina Mihaela, în timp ce Romeo zice: „Aș vreau să îți iau locul…“

Seya este vizibil afectată de cele văzute.

„Ați luat o cameră de hotel împreună!?“, îi transmite Cristina Mihaela.

„Da, am luat o cameră de hotel împreună… toți patru…!“, răspunde Seya.

„O să îți aduc aminte doar un lucru. În telefonul meu există un video“, răspunde Maria.

În plus, în ediția de duminică, 21 martie, de la Puterea Dragostei, Cristina Mihaela anunță favoritul săptămânii, persoana care va câștiga premiul de 1.500 de euro.

Andrada și Maria s-au luat la bătaie!

Recent, Andrada și Maria și-au aruncat cuvinte vulgare și au sărit la bătaie.

„Când deschizi gura, deschide gura de iubita ta, fă-o praf la televizor cum vrei tu, dar ce ține de mine nu deschizi gura că te nenorocesc!“, i-a spus Maria.

„Dacă tu te ataci cu el, mă atac eu după cu tine“, a fost reacția Andradei, iar Maria i-a transmis: „Mă p** pe tine eu!“

Andrada a reacționat la fel de vulgar: „Mă p** și pe tine, și pe familia ta!”

Cine este Andrada de la Puterea Dragostei

Andrada Marina Răduță are 21 de ani. Tânăra este din Târgoviște, însă s-a stabilit în Italia, unde lucrează ca hairstylist. Aceasta se descrie ca fiind o fire ambițioasă, puternică, dar și orgolioasă însă și-ar dori ca viitorul partener să o iubească, să îi fie loial și să o respecte. Cât despre potențialii pretendenți, tânăra le-a transmis că este greu de cucerit.

Cine este Maria de la Puterea Dragostei

Marcela Lungu sau Maria cum s-a prezentat blondina la intrarea în casă, are mai multe secrete. Aceasta are 26 de ani și este din Chișinău, însă a locuit la Londra. Aceasta a mărturisit că este fashion designer.

Maria de la „Puterea Dragostei” a creat însă controverse încă din primele zile de la intrarea în casa Puterea Dragostei. Cristi Marinescu a acuzat-o pe aceasta că a venit special să îl denigreze.

Adauga un comentariu