Cancan

Scandal la Survivor România, după ce Jador și Moroșanu au sărit la bătaie

Publicat: 11 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Scandal la Survivor România după ce Jador și Moroșanu au sărit la bătaie
Echipa "războinicilor" a început bine competiția, învingându-i net pe "faimoși"

Scandal la Survivor România 2021, în cea de-a doua ediție a emisiunii concurs, după ce Jador și Moroșanu au sărit la bătaie. „Moartea din Carpați” s-a umplut de nervi după confruntarea de pe traseu cu un „războinic”. Mai mult, și Jador l-a amenințat pe Starlin după ce acesta ar fi făcut un gest nepotrivit.

Duminică a fost difuzată a doua ediție a emisiunii concurs Survivor România 2021. Cum era de așteptat, reality-show-ul a fost presărată cu nervi, lovituri și accidentări. Mai mult, a izbucnit și un prim conflict între „faimoși” și „războinici”, care cu siguranță va continua și în edițiile următoare.

Scandal la Survivor – Jador și Moroșanu au sărit la bătaie

În ediția difuzată duminică a Survivor România, Cătălin Moroșanu a fost plin de nervi. Acesta s-a enervat după proba disputată cu unul dintre „războinici”. După cum era de așteptat, a apărut și o primă dispută între concurenţi. Încă din a doua probla, Jador şi Moroşanu au fost foarte deranjaţi de atitudinea „războinicilor”.

Astfel, Jador, Moroşanu. de la „faimoși”, şi Starlin, concurentul din echipa „războinicilor”, s-au luat la harță. Cei trei au început să se certe după confruntarea pe traseu dintre Morşanu şi Starlin. Punctul a fost câştigat la limită de „războinic”, ceea ce l-a ofticat pe Cătălin Moroşanu.

Mai mult, Jador a încercat să îl felicite pe Starlin, iar acesta a făcut un gest de aroganţă. Nervos, Jador i-a declarat război coechipierului din echipa rivală.

„Ne batem noi doi? Şi ştii ce îţi fac? O sa plângi doi ani după aia”, i-a spus Jador lui Starlin.

Apoi, Moroşanu şi Stranlin s-au confruntat pe traseul din Republica Dominicană, războinicul a fost cel care a câştigat iar Moroşanu, enervat că a pierdut punctul în confruntarea cu războinicul nu s-a putut lasa învins şi i-a declarat lui Starlin revanşa.

„Te mai prind eu odată!”, i-a spus Moroşanu războinicului.

Războinicii au câștigat la scor

În ciua certurilor și a nervilor, echipa „războinicilor” a câștigat la scor confruntarea cu „faimoșii”, cu 10-5. Tot în cadrul ediției de duminica, 10 ianuarie, la Survivor 2021, Majda Aboulumosha din echipa „faimoșilor” s-a accidentat în timpul probei. Din cauza loviturii, a început să plângă spre final. Ea a fost ajutată de Moroșanu și Jador să se ridice.

Tot în ediția difuzată duminică, Culiță Sterp și-a câștigat lejer duelul. Însă Alexandra Stan a pierdut fără drept de apel în fața Marilenei. Mai mult, ea a izbucnit în plâns din cauza pierderii.

Cine sunt „faimoșii” de la Survivor România 2021

În această ediție a emisiunii concurs Survivor România, echipa „faimoșilor” este alcătuită din numeroase vedete. Survivor se anunță o competiție spectaculoasă, ținând cont de numele pe care le vedem pe lista concurenților. Așadar, aceștia sunt Jador, Majda Aboulumosha, Simona Hapciuc, Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemeș, Culiță Sterp, Zannidache și Ana Porgras.

Însă după ce „Moartea din Carpați” a pierdut, e clar că „faimoșii” nu au început deloc bine această ediție, ținând cont și de recentul scandal de la Survivor, când Jador și Moroșanu au sărit la bătaie.

Adauga un comentariu