Local

Scandal la un centru de carantină din Iași. Doi bărbați au venit peste carantinați cu chef de bătaie. Au intervenit jandarmii

Publicat: 02 mai 2020

Doi bărbați au venit ieri-dimineață în zona centrului de carantină și au ajuns să se certe cu mai multe persoane cazate acolo. Cei doi bărbați scandalagii au fost amendați drastic de jandarmii ieșeni

Caz mai puțin obișnuit în municipiul Iași. Ieri-dimineață (1 mai- n.r.), la un centru de carantină din zona Gării Mari a avut loc un scandal provocat de două persoane. Doi bărbați au ajuns ieri în jurul orei 8:00 dimineața la centrul respectiv, unde s-au luat la harță, în dreptul geamurilor, cu unele persoane aflate în carantină. Aceștia au ajuns să se certe cu alte două persoane din centrul respectiv care au consumat alcool. Pentru a aplana conflictul, la centrul de carantină au ajuns și jandarmii ieșeni. Echipajele Inspectoratului Județean de Jandarmi (IJJ) Iași i-au amendat pe cei doi scandalagii din exteriorul centrului de carantină cu câte 4.000 lei fiecare. Niciunul din cei doi nu a putut justifica motivul deplasării, declarațiile pe propria răspundere fiind neconforme. Cei din interior au fost mutați și ei la alt centru de carantină din apropiere.

Amenzi date cu nemiluita de jandarmi

Acestea nu au fost singurele intervenții făcute de jandarmi în municipiul Iași în ultima perioadă. În ceea ce privește respectarea măsurilor ce țin de limitarea răspândirii coronavirusului, jandarmii au asigurat măsuri de protecție la zece centre de carantină. De asemenea, au fost asigurate două transporturi cu șase mașini în care se aflau 11 persoane. Toate acestea au ajuns la un centru de carantină din Iași. Au fost sancționate și 17 persoane care nu au respectat măsurile de limitare a circulației. Toți aceștia nu aveau asupra lor declarațiile pe proprie răspundere întocmite corenspunzător, valoarea totală a sancțiunilor fiind de 64 mii lei. Alte 27 de persoane din Iași au fost verificate de către jandarmi dacă respectă izolarea la domiciliu. În toată această perioadă au fost verificate și aproape 40 de societăți comerciale. Jandarmii ieșeni au aplicat circa 30 de sancțiuni, valoarea totală a acestora fiind de aproximativ 68 mii lei. A mai fost dată o amendă de 1.500 lei și unei persoane care și-a scos câinele la plimbare. Animalul face parte dintr-o rasă canină considerată de risc și nu avea botniță.

Comentarii
 • La Belcesti se joaca fotbal la liber pe stadionul lui Ing.Ciobanita Constantin zis TITI ,asa ca LIBER LA NERESPECTAREA MASURILOR DE URGENTA ,MARCA PNL -CIOBANITA -HARTOI

 • Este ceva normal ca sefii PNL SA SE PLIMBE CU SEFII JANDARMERIEI PE LA PARCHETE ,DL.COLONEL COCOS ,ESTE O VICTIMA A PROSTILOR DIN PNL .
  Acuma se pling de lipsa de respect fata de ramura militarizata a Jandarmeriei .
  PNL =VINOVATI 100 LA SUTA DE DENIGRAREA JANDARMERIEI
  PE 10 AUGUST JANDARMII AU GAZAT FIX DIASPORA #REZIST CARE ACUMA A VENIT ACASA

 • La Belcesti aveti un prost la conducere asa ca HAI MARS IN FRONT ,PROSTI LA TOATE VIRFURILE ,POLITIE ,DIRECTOR DE SCOALA (BAZILUC PROSTOIUL)

 • DRUMUL DE LA PODUL LUI DRACEA SPRE VALENI-TANSA -ULMI -LITENI CU BETON A ACOPERIT RETEAUA APAVITAL
  UNDE SUNT AUTORIZARILE ,UNDE E LEGALITATEA ?

 • La Belcesti sunt cei mai multi prosti pe metru patrat de cind Ciobanete a ajuns primar ,sicriu cu flori de plumb iti face electoratul PSD domnule prost al satului .
  CONDOLEANTE ,PNL BELCESTI ,VICTIME COVI PE RETETA SANDULACHE =CIMITIR =SICTIR

Adauga un comentariu