Cancan

Cătălin Scărlătescu a spus tot despre presupusa iubită. ”Eu mă îndrăgostesc tot timpul!”

Publicat: 29 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cătălin Scărlătescu a spus tot despre presupusa iubită. Eu mă îndrăgostesc tot timpul
Cătălin Scărlătescu a spus tot despre presupusa iubită. El şi-a deschis sufletul şi a vorbit despre viaţa personală

În cadrul unui interviu, Cătălin Scărlătescu a spus tot despre presupusa iubită. Am fost îndrăgostit cu adevărat de fiecare dată. Eu mă îndrăgostesc tot timpul, chiar dacă e de scurtă durată”, sunt doar câteva dintre cuvintele îndrăgitului chef.

Are sau nu iubita Cătălin Scărlătescu? Este întrebarea care stă pe buzele tuturor romanilor care-l îndrăgesc pe juratul de la ”Chefi la cuţite”. În cadrul unui interviu, cheful şi-a deschis sufletul şi a vorbit despre viaţa personală.

Cătălin Scărlătescu a spus tot despre presupusa iubită

Îndrăgitul jurat de la emisiunea Chefi la cuţite şi-a deschis sufletul şi a vorbit despre viaţa sa personală. Bineînţeles, întrebarea de pe buzele tuturor a fost dacă are sau nu iubită.

”Am fost îndrăgostit cu adevărat de fiecare dată. Eu mă îndrăgostesc tot timpul, chiar dacă e de scurtă durată”, a spus Cătălin Scărlătescu pentru VIVA!.

În cadrul aceluiaşi interviu, întrebat dacă are sau nu iubită, cheful a răspuns: ”Păi dacă ştiţi că sunt discret, cum aş putea să vă răspund la întrebarea asta?”.

Discret din fire, mai ales atunci când vine vorba despre viaţa personală, Cătălin Scărlătescu a evitat să dea răspunsul pe care îl aşteaptă toată lumea cu sufletul la gură. De-a lungul timpului, juratul a fost surprins în compania mai multor domnişoare frumoase, dar se pare că niciuna nu l-a făcut încă să renunţe la burlăcie.

Relaţia cu Gina Pistol, una cu totul specială

În general, miros dezamăgirile de la distanţă şi încerc să fug de ele. Dacă nu-mi reuşeşte, mă uit la partea plină a paharului şi mă gândesc ce aş putea să învăţ din ceea ce mi s-a întâmplat”, a declarat Scarlatescu pentru revista Viva!.

Chef-ul Antenei 1 a vorbit şi despre relaţia cu Gina Pistol, de care este foarte apropiat nu doar în emisiunea unde colaborează cei doi, ci şi în afară platoului. Despre iubita lui Smiley a spus că îl leagă o frumoasă prietenie.

„Gina este una dintre cele mai preţioase domnişoare pe care le cunosc, e o persoană specială şi o prietenă foarte dragă”, a spus acesta.

Cătălin Scărlătescu este unul din cei trei bucătari de la „Chefi la cuţite”, unde face echipa alături de Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu. Este şi un om de afaceri descurcăreţ, având în restaurant în Bucureşti care livrează mâncare la domiciliu.

Cum a intrat Cătălin Scărlătescu în televiziune

Cătălin Scarlatescu a intrat în televiziunea alături de cei doi colegi ai săi: Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu, iar trioul a avut un mare succes. Recent, cheful a dezvăluit cum a fost anunţat că va face parte dintr-un proiect televizat.

Eram la mare, pe plajă, cu un coleg din clasa a V-a. Stăteam cu picioarele în apă, pusesem un tomberon între noi şi jucăm table. La un moment dat, mi-a sunat telefonul şi am fost anunţat că voi face parte din juriul unui cooking show. Mi-a scăpat telefonul din mână, direct în apă. I-am scos repede cartela, am pus-o la uscat, am folosit un alt telefon şi abia a doua zi am fost sunat din nou pentru a stabili o primă întâlnire.

Atunci i-am cunoscut prima oară pe Florin şi pe Sorin. Ne-am văzut întâi la mine acasă, iar ulterior ne-am întâlnit şi cu producătorul nostru, genială Mona Segall. Îmi aduc aminte că ne-am văzut undeva pe Bd. Dacia, stăteam la o terasă şi eu mă tot gândeam ce mi se întâmplă… A doua zi am mers la o şedinţă foto şi ştiu că toţi oamenii cu care ne întâlneam ne spuneau că o să fie super tare, se uitau la noi cu multă curiozitate…

Eu nu mai înţelegeam nimic. La început, mi-a fost frică de televiziune, nu ştiam ce înseamnă, ce presupune, de asta în primul an nici nu am renunţat la locul de muncă pe care îl aveam, le-am făcut pe amândouă în paralel”, a mai declarat Cătălin Scărlătescu.

Adauga un comentariu