Prima pagină » Local » Scandal monstru la PSD Iași! Sute de membri cer demisia lui Maricel Popa. Scrisoare către Marcel Ciolacu
Scandal monstru la PSD Iași! Sute de membri cer demisia lui Maricel Popa. Scrisoare către Marcel Ciolacu

Scandal monstru la PSD Iași! Sute de membri cer demisia lui Maricel Popa. Scrisoare către Marcel Ciolacu

30 iun. 2022, 18:28, 3 ,
BZI.ro, în Local

Puci la organizația județeană a PSD Iași. Mai mulți membri, în frunte cu Constantin Șerbescu, au cerut demisia lui Maricel Popa din fruntea filialei. La aceasta oră, la sediul filialei are loc o sa întâlnire a membrilor de partid nemulțumiți de Popa. Oamenii au trimis chiar o scrisoare deschisă lui Marcel Ciolacu, președintele PSD, prin care au cerut îndepărtarea lui Popa din fruntea filialei. Scrisoarea a fost semnată de 150 de oameni, membri de partid sătui de modul cum Popa conduce filiala.

Comentarii
  • Manevrele marcă înregistrată a la Ostafciuc…vin alegerile și trebuie să facă și gura lui un bănuț cinstit,că deh ,trei copchii nu se gresc așa ușor și mai este și doamna care vrea excursii numai în SUA… căldură mare.

  • Ion=Mihăiță obezul zis și pramatia turnătoare un mâncător de kakat (recunoscut international ) bagă bățul prin gard poate,poate îi mai pică și lui ceva pentru asi întreține burdihanul.Mihăiță mănânci kakat ca intotdeaună!

  • studenti Iasi

    moeee psd moeeepnl aceiasi mizerie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *