Actualitate

Scandal sexual la o sectie de politie din Iasi. Amantul politist a fugit pe geam

Publicat: 22 ian. 2013
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Scandal sexual la o sectie de politie din Iasi. Amantul politist a fugit pe geam
1

@ Sex, tradari in dragoste, batai, totul se intampla intre politisti @ Un politist din Raducaneni, T. P., si-a prins nevasta, si aceasta politista, la sectia VI, cu un alt barbat in pat, amantul fiind tot politist @ Surprins in pat cu femeia, amantul politist a sarit pe geam

Scandal sexual de proportie in cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Iasi (IPJ) Iasi. Un politist din Raducaneni, T. P., si-a prins nevasta, si aceasta politista, la sectia VI, cu un alt barbat in pat. Culmea, individul cu care il insela este tot politist, coleg de-al femeii in cadrul sectiei VI politie din CUG. Se pare ca agenta de politie, A. P., nu este usa de biserica si nu se afla la prima escapada sexuala de acest fel. Sotul auzise de mai mult timp zvonuri, inca de cand ea lucra la un post de politie din mediul rural, insa a refuzat sa creada ca cea cu care a ales sa-si imparta zilele profita de faptul ca el face naveta si, mai mult, il inseala chiar in locuinta lor. Barbatul i-ar fi surprins pe cei doi zilele trecute, cand a venit acasa cu cateva ore mai devreme.

„A prins-o in weekend, vineri sau sambata seara. El auzise de povestea dintre sotie si colegul ei de munca si a venit neanuntat acasa, special ca sa o verifice. Cand a intrat in casa, a gasit-o cu el si a iesit un scandal monstru. A fost mai ceva ca in filme, politistul de la sectia VI a iesit val-vartej, pe geam, apartamentul fiind situat la parterul blocului. Lui nu i-a facut nimic, nu a apucat, dar pe ea a batut-o, a venit la munca vanata”, a povestit un politist, care a preferat sa-si pastreze anonimatul.
Povestea a fost confirmata, rand pe rand, de mai multi colegi de-ai celor doi amanti, de la diferite sectii de politie. Aparent, intreg inspectoratul cunostea povestea de amor, mai putin sotul femeii, cu toate ca acesta fusese avertizat de comportamentul tinerei. „Ea a lucrat mai intai la un post rural si era cunoscuta si acolo ca fiind o «fata buna», care nu refuza niciun barbat. A fost transferata brusc la sectia VI, iar din ce am mai auzit, se mai linistise. Intretinea relatii sexuale doar cu acest coleg cu care a fost prinsa. Mai toata lumea din politie stia de relatia dintre ei, mai putin sotul ei. Cand mai ieseau in oras sau se vedea in afara programului de lucru, colegii ii mai spuneau sa deschida ochii, dar el nu vedea in stanga si dreapta, o credea doar pe ea. Acum nu stiu daca o sa mai ramana impreuna. Toata lumea a auzit deja intamplarea si rade de ei pe la colturi. Probabil nu o sa ii convina sa ramana cu ea si toata lumea sa ii aminteasca ca a impartit-o si cu alti politisti. Ramane de vazut. Deocamdata e proaspata povestea”, a spus un alt politist.

Cu toate ca agentii de politie care o cunosc pe sotia infidela spun ca aceasta a primit o bataie sora cu moartea, cat sa nu uite niciodata acea seara, politista nu a depus, cel putin deocamdata, nicio plangere impotriva sotului. Cu toate acestea, intamplarea a ajuns si la urechile sefilor din cadrul IPJ Iasi. „Daca ea va depune plangere, sotul automat va fi anchetat in aceasta speta si se va porni si o ancheta disciplinara. Daca nu, nu are nimeni ce sa le faca. S-a intamplat in casa lor, nu au deranjat pe nimeni, nu au tulburat ordinea si linistea publica, nu ai cum sa te legi de ei”, a explicat un alt agent de politie. Cei doi soti nu sunt, intr-adevar, anchetati disciplinar, desi colegii lor spun ca au facut institutia de rusine. „Nu exista nicio plangere depusa, este vorba despre o neintelegere de ordin familial. Niciunul nu este anchetat disciplinar”, a precizat comisar Madalin Taranu, purtator de cuvant al IPJ Iasi.  

Adauga un comentariu