Sport

Scenariu bombă! FRF ar fi aproape să-l convingă pe Radu Ștefan să revină la națională

Publicat: 27 feb. 2020

Ștefan Radu s-a retras de la naționala României în urmă cu 7 ani, însă ar putea reveni chiar când „tricolorii” au nevoie mai mare de el.
Cu toate că fundașul lui Lazio a anunțat clar că nu intenționează să se întoarcă, Mihai Stoichiță este optimist. Asta mai ales după ce chiar președintele FRF, Răzvan Burleanu, a discutat cu el mai demult.

„Orice ușă se deschide oricând și de către oricine care e specializat. Eu cred că, fotbalistic vorbind, Radu merită să joace în echipa națională, e un jucător care joacă într-un campionat greu, la o echipă mare. Eu am speranțe, nu pot să vă dau mai multe detalii.
Trăgeți-l de limbă pe Radu. Mie mi-ar plăcea să se răzgândească, e un jucător excelent. Ce poți să contești la un jucător ca Radu Ștefan? Nimic. Păi ia liderii care sunt în vestiarele italiene și vezi ce înseamnă să fii lider, ca Radu Ștefan, în vestiarul unei echipe care joacă cum joacă și are rezultate. Mai demult a vorbit cu el Burleanu, în perioada Contra”, a explicat directorul tehnic de la FRF.

Ștefan Radu are 13 selecții la naționala României

Ștefan Radu a jucat ultimul meci în tricoul României în 2013, în remiza cu Ungaria, scor 2-2. La echipa națională, fundașul lui Lazio are 13 selecții. În tricoul celor de la Lazio, Ștefan Radu a câștigat 7 trofee.
Ștefan Radu a ajuns la Lazio în 2008, după transferul de la Dinamo, pentru 3,85 milioane de euro.
Prestațiile sale în tricoul italienilor au fost mereu foarte bune, iar Ilie Dumitrescu i-a spus lui Mirel Rădoi că nu ar trebui să renunțe la ideea de a-l convinge să revină la echipa națională.
Primul meci al lui Mirel Rădoi ca selecționer al naționalei României va fi pe 26 martie, cu Islanda, în barajul pentru Euro 2020loading...

Adauga un comentariu