Local

Scene de groază la Iași! Un adolescent a fost atacat pe stradă cu un cutter de un bărbat. A vrut să-i taie gâtul – EXCLUSIV

Publicat: 04 oct. 2022
Scene de groază la Iași Un adolescent a fost atacat pe stradă cu un cutter de un bărbat. A vrut să-i taie gâtul  EXCLUSIV
Un adolescent a trecut milimetric pe lângă moarte după ce a fost tăiat la gât cu un cutter

Scene incredibile la Iași. Un adolescent a trecut milimetric pe lângă moarte după ce a fost atacat cu un cutter. Agresorul l-a tăiat în zona gâtului, vrând, astfel, să-i dea o lecție

Scene de groază la Iași. Un adolescent a fost la un pas de moarte după ce a fost atacat. Totul avea să se petreacă în comuna ieșeană Mogoșești-Siret. Acolo, Ionel Purghel a intrat într-un conflict un adolescent, în vârstă de 17 ani, a cărui identitate o vom proteja. După un schimb de replici, Ionel Purghel l-a lovit cu o piatră în cap, apoi a pus mâna pe un cutter, cu intenția de a-i tăia gâtul. Martorii au sunat imediat la numărul unic de urgențe 112 și au cerut ajutor. La fața locului a ajuns un echipaj medical care, după ce i-a acordat adolescentului primul ajutor, l-a transportat la o unitate medicală pentru îngrijiri.

A fost arestat preventiv după ce a încercat să-i taie gâtul unui adolescent

Pe fir au intrat polițiștii. Aceștia l-au reținut pe individ pentru 24 de ore, iar magistrații din cadrul Tribunalului Iași au decis ca Ionel Purghel, în vârstă de 54 de ani, să fie arestat preventiv pentru tentativă la omor.

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași în dosarul de urmărire penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului Purghel Ionel cercetat pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor pe o durată de 30 de zile, de la data de 01.10.2022, până la data de 30.10.2022, inclusiv”, se arată în decizia magistraților.

Un atac similar a avut loc cu câteva zile înainte

Un atac similar a avut loc cu doar câteva zile înainte ca Purghel să comită fapta. Scenele incredibile s-au petrecut în zona Dancu, acolo unde Florin Alin Gîlcă s-a gândit să-i dea o lecție dușmanului său. Doar o minune a făcut ca victima, Alinu D., să nu se stingă. Mai mult mort decât viu, a ajuns pe mâinile medicilor, însă are nevoie de 28-30 de zile de îngrijiri medicale. Polițiștii din Iași au intrat pe fir și l-au depistat pe agresor. După ce a fost audiat, oamenii legii l-au reținut  pentru 24 de ore, iar pe data de 28 septembrie a fost prezentat în fața judecătorilor.

Arestat preventiv pentru 30 de zile

Magistrații ieșeni au decis ca Florin Alin Gîlcă să fie arestat preventiv timp de 30 de zile pentru tentativă de omor.

„Admite propunerea de luare a măsurii arestării preventive, măsură formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași, cu privire la inculpatul Gîlcă Florin Alin şi, în consecință, dispune arestarea preventivă a inculpatului Gîlcă Florin-Alin, în prezent deținut în C.R.A.P. Iaşi, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor (persoană vătămată Duca Alinu) pentru o perioadă de 30 de zile”, au decis judecătorii ieșeni.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu atacatorul după scenele de groază.
Comentarii
  • Mai stim un caz si anume Mircea Silvestru care se intalneste cu fostii angajati pe strada/localuri si ii ameninta ca viata unui om valoreaza 1000 de euro, ca are el niste baieti care fac treaba buna cand are nevoie.

Adauga un comentariu