Titlurile zilei

Scene de groază! Tânăra violată de patru bărbați la Iași a fost luată cu forța de pe stradă. A fost imobilizată pentru ca fiecare individ să o poată abuza – EXCLUSIV/FOTO

Publicat: 23 mai 2024
_____ Vizualizări 20 Comentarii
Scene de groază Tânăra violată de patru bărbați la Iași a fost luată cu forța de pe stradă. A fost imobilizată pentru ca fiecare individ să o poată abuza - EXCLUSIVFOTO
Tânăra violată de patru bărbați la Iași a fost băgată cu forța într-un apartament și imobilizată

Tânăra violată de patru bărbați la Iași a fost luată cu forța de pe stradă. Ajunsă în apartament, fata a fost imobilizată și batjocorită. Indivizii ar putea primi ani grei de pușcărie din cauza faptelor sale

Reporterii BZI au aflat detalii incredibile despre incidentul de-a dreptul șocant petrecut la Iași. Tânăra violată de patru indivizi a fost luată cu forța de pe stradă și dusă într-un apartament.

„În urma sesizării, prin ordonanța organelor de cercetare penală din cadrul Poliției mun. Iași – Biroul Investigații Criminale, la data de 28.04.2024, s-a dispus începerea urmăririi penale cu privire la săvârșirea infracțiunilor de viol, faptă prev. de art. 218 alin. 1, alin. 3 lit. f din Codul Penal și lovirea sau alte violențe, faptă prev. de art. 193 alin.1 din Codul Penal, constând, în esență, în aceea că în după-amiaza de 28.04.2024, în jurul orei 16:00, în timp ce persoana vătămată de gen feminin se afla în stația de autobuz Țesătura, din mun. Iași, ar fi fost condusă forțat într-un apartament de pe bulevardul Primăverii, din mun. Iași, unde prin constrângere fizică ar fi fost obligată să întrețină raporturi sexuale cu 4 persoane de gen masculin, după care ar fi fost agresată fizic de către aceștia, fiind lovită în zona corpului și a fetei.

Cercetările au continuat sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, iar prin ordonanța din data de 17.05.2024 a fost pusă în mișcare acțiunea penală față de 3 persoane de gen masculin, care au dobândit calitatea procesuală de inculpat sub aspectul comiterii de către fiecare, a infracțiunii de coautorat la comiterea infracțiunii de viol prev. de art. 46 alin. 2 raportat la art. 218 alin. 1 și alin. 3 lit. f din Codul Penal, față de altă persoană fiind pusă în mișcare acțiunea penală sub aspectul comiterii infracțiunii de complicitate la această infracțiune”, a declarat procurorul Ștefan Fânariu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Tânăra care a fost violată de patru bărbați la Iași a fost imobilizată

Unul dintre bărbați a imobilizat-o pe femeie pentru ca indivizii ceilalți să o poată viola.

„În ce privește circumstanțele faptice, s-a reținut în esență că persoana vătămată de gen feminin îl cunoștea pe unul dintre inculpați și în ziua de 28.04.2024, în jurul orei 15:00, a plecat de la domiciliu pentru a se întâlni cu acesta, în zona Țesătura, din mun. Iași. Întrucât inculpatul s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice, persoana vătămată a refuzat să îl însoțească în apartamentul acestuia, moment în care cel din urmă ar fi tras-o cu forța, în scara blocului, pe persoana vătămată și ar fi condus-o fără voia acesteia într-un apartament.

În acest loc, inculpatul anterior precizat ar fi lovit-o pe persoana vătămată, ar fi dezbrăcat-o și ar fi contribuit la imobilizarea acesteia, pentru ca ceilalți trei inculpați de gen masculin să întrețină raporturi și acte sexuale prin constrângere cu persoana vătămată, lucru care s-ar fi și întâmplat. Precizăm că măsurile dispuse reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, care nu înfrâng în niciun fel principiul prezumției de nevinovăție”, a mai precizat procurorul Ștefan Fânariu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Autorii au fost arestați preventiv pentru 30 de zile

Sâmbătă, 18 mai, aceștia au fost prezentați Judecătoriei Iași, care a dispus arestarea preventivă pentru o durată de 30 de zile, fiind introduși în Arestul IPJ Iași.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași. Dispune arestarea preventivă pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 18.05.2024 și până la data de 16.06.2024 inclusiv a următorilor inculpați: 1. ŞUHAN EMANUEL, pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la viol, faptă prev. de art. 48 alin .1 raportat la art. 218 alin. 1 și alin. 3 lit. f din Codul Penal, cu aplicarea art. 41 alin. 1 din Codul Penal. 2. PRICOP ALEXANDRU-DANIEL, de viol, faptă prev. de art. 46 alin. 2 Cod penal raportat la art. 218 alin. 1 și alin. 3 lit. f din Codul Penal, 3. GOŞMAN GEORGE-CĂTĂLIN, cunoscut cu antecedente penale, pentru săvârșirea infracțiunii de viol, faptă prev. de art. 46 alin. 2 Cod penal raportat art. 218 alin. 1 și alin. 3 lit. f din Codul Penal, 4. HIRSCH ANDREI-NICUŞOR, pentru săvârșirea infracțiunii de viol, faptă prev. de faptă art. 46 alin. 2 Cod penal raportat art. 218 alin. 1 și alin. 3 lit. f din Codul Penal, cu aplicarea art. 41 alin. 1 din Codul Penal”, se arată în decizia judecătorilor din Iași.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu cei patru bărbați care au violat o tânără la Iași.

Comentarii
  • Da… s-au chinuit procurorii și polițiștii…dar nu-i bai… jegurile de judecătorii pulii le dau drumul repede din arest…au ei grijă…

  • La cei 2 neuroni pe care ii ai, nu mă miră comentariul, întotdeauna victima e vinovată, păcat că nu ai și tu parte de așa ceva că ești sigur tu vinovat.

  • Ceva nu se leagă, cum au condus-o forțat? Din stația de autobuz Țuțora până într-un apartament pe Primăverii este ceva distanță și multă lume pe stradă, fata ar fi putut țipa dacă era luată cu forța.

  • FATA MEA IN 2008 A FOST VIOLATA IN GRUP DE 6 BARBATI, LUATA CU FORTA DE PE STRADA. NENOROCITII AU PRIMIT CU SUSPENDARE, TOTI LIBERI.

    A FOST BATUTA CRUNT CA SA FIE VIOLATA, MANDIBULA DISLOCATA SI MULTIPLE TRAUMATISME.

    EU CA TATA, NU MA POT ATINGE DE ACELE BESTII, DE CE?
    LEGEA ZICE CA DACA II LOVESC E FAPTA PENALA.

    E CORECT?

    SUNT UN TATA FOARTE FOARTE DEZAMAGIT!!!

  • @redactia…pai ce facem? publicam asa articol momeala… 🙁
    „în esență că persoana vătămată de gen feminin îl cunoștea pe unul dintre inculpați și în ziua de 28.04.2024, în jurul orei 15:00, a plecat de la domiciliu pentru a se întâlni cu acesta”

    este destul de clar ca avem de a face cu o kworva s-a razgindit ca ar fi viol 🙂 care s-a intilnit cu oameni pe masura ei 🙂

  • pentru HM,Tutora la tine este tot una cu Tesatura,citeste mai bene hm-ule.In articol scrie de Tesatura nu de Tutora berbecule.

  • @HM a punctat bine! Era ziua mare, daca a fost luata cu forta nu a vazut nimeni? Nu a tipat fata? Prea e cusuta aceasta întâmplare.

  • Dar zdreanța cum a ajuns de bunăvoie din Țesătura pina acasă la bețiv ? Ca este totuși o distanțæ de vreo 3 kilometri totuși !, eu cred ca au avut o combinație împreună fără să știe ca de fapt mai erau și ceilalți înăuntru care doreau să o facă poștă !

  • @Anonim
    mai 23, 2024 la 6:27 pm

    esti un BOU ordinar! din statia Tesatura pana pe Primaverii 3 km? e peste strada boule!

  • Da, e peste drum, dar rămâne întrebarea: cum a silit-o sa meargă cu el, daca tipul era beat?

    Zona aia e mai tot timpul aglomerată. Chiar nu putea să țipe?

    O fi tută rău de tot. 🫤

    Sunt o grămadă de fraieri pe lume, de care alții profită. Selecția naturală.

  • Este o vorbă din popor….cine se aseamănă se adună!!! Și doi la mina la 36 de ani nu e chiar fata! Ce ocupație avea asta că fapt divers! Inițial articolul induce in eroare că și cum o femeie nevinovată e săltată cu forța de pe strada..etc.etc
    Dar lucrurile sunt clare..ea venise la întâlnire cu acel individ pe care îl cunoștea însă nu știa că mai erau încă trei doritori de aventura. Indiferent de circumstanțe tot viol se chiama și lipsire de libertate. Sa se pronunțe de acum justiția.

Adauga un comentariu