Prima pagină » Titlurile zilei » Viol în grup, într-un apartament din Iași. O tânără de 20 de ani a fost umilită și bătută de patru bărbați. Mascații au intrat peste indivizi într-o serie de percheziții fulger – EXCLUSIV/FOTO

Viol în grup, într-un apartament din Iași. O tânără de 20 de ani a fost umilită și bătută de patru bărbați. Mascații au intrat peste indivizi într-o serie de percheziții fulger – EXCLUSIV/FOTO

20 mai 2024, 02:00, 17 ,
Lucian SAVA, în Titlurile zilei

O tânără a trecut prin clipe de coșmar într-un apartament din Iași. A fost vorba despre un viol în grup. Patru bărbați au fost arestați în weekend, iar dacă vor fi găsiți vinovați, vor fi condamnați la închisoare

Scene incredibile, petrecute într-un apartament din Iași. O tânără de 20 de ani a fost bătută și violată de patru indivizi. Totul s-a petrecut pe 28 aprilie, însă polițiștii i-au reținut pe autori în weekend. Din câte se pare, tânăra se cunoștea cu o parte dintre ei. În după amiaza zilei de 28 aprilie, și-a dat întâlnire cu bărbații. Toți au mers într-un apartament, iar lucrurile aveau să scape de sub control. Tânăra a fost lovită, iar trei dintre cei patru indivizi au violat-o. Cel de-al patrulea doar a privit scenele. Când a scăpat din mâinile bărbaților, tânăra a cerut ajutorul polițiștilor. După o serie de verificări, oamenii legii au organizat o serie de percheziții fulger la domiciliile celor patru agresori. Astfel, în weekend, polițiștii de la BIC și SAS au intrat peste indivizi, iar după ce i-au audiat, i-au reținut pentru 24 de ore.

Viol în grup, într-un apartament din Iași: patru tineri s-au trezit cu mascații pe cap

Polițiștii ieșeni au făcut câteva precizări.

„La data de 17 mai a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași au reținut patru bărbați cu vârste cuprinse între 26-37 de ani, bănuiți de comiterea unor fapte viol și lovire sau alte violențe. Cu ocazia cercetărilor efectuate, a rezultat faptul că cei în cauză, în după amiaza zilei de 28 aprilie a.c., într-un apartament de pe raza mun. Iași, după ce ar fi agresat sexual o tânără în vârstă de 20 de ani, ar fi săvârșit și acte de violență asupra acesteia. La data de 17 mai a.c., în baza probatoriului administrat, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale cu sprijinul luptătorilor SAS Iași au efectuat percheziții domiciliare la imobilele unde aceștia locuiau, fiind identificați, reținuți pentru 24 de ore și introduși în Arestul IPJ Iași. În cauză este întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și lovire sau alte violențe”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Autorii au fost arestați preventiv pentru 30 de zile

Sâmbătă, pe 18 mai, aceștia au fost prezentați Judecătoriei Iași, care a dispus arestarea preventivă pentru o durată de 30 de zile, fiind introduși în Arestul IPJ Iași.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași. Dispune arestarea preventivă pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 18.05.2024 și până la data de 16.06.2024 inclusiv a următorilor inculpați: 1. ŞUHAN EMANUEL, pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la viol, faptă prev. de art. 48 alin .1 raportat la art. 218 alin. 1 și alin. 3 lit. f din Codul Penal, cu aplicarea art. 41 alin. 1 din Codul Penal. 2. PRICOP ALEXANDRU-DANIEL, de viol, faptă prev. de art. 46 alin. 2 Cod penal raportat la art. 218 alin. 1 și alin. 3 lit. f din Codul Penal, 3. GOŞMAN GEORGE-CĂTĂLIN, cunoscut cu antecedente penale, pentru săvârșirea infracțiunii de viol, faptă prev. de art. 46 alin. 2 Cod penal raportat art. 218 alin. 1 și alin. 3 lit. f din Codul Penal, 4. HIRSCH ANDREI-NICUŞOR, pentru săvârșirea infracțiunii de viol, faptă prev. de faptă art. 46 alin. 2 Cod penal raportat art. 218 alin. 1 și alin. 3 lit. f din Codul Penal, cu aplicarea art. 41 alin. 1 din Codul Penal”, se arată în decizia judecătorilor din Iași.

Dacă vor fi găsiți vinovați pentru violul în grup, dintr-un apartament din Iași, cei patru tineri vor fi condamnați.

Comentarii
  • I-am vazut pe facebook. Niste marleti de prima clasa, dar si fetisoara sigur vreo starleta de prin vaslui, botosani. Niste scarbe.

  • „și-a dat întâlnire cu bărbații” – o femeie puternica si independenta, plina de bani

    „oamenii legii au organizat o serie de percheziții fulger” :))) aha, si ce i-au furat? inocenta? :))))

  • pt „gigi”: ca sa iti faca aia perchezitie, trebuie neaparat sa fi furat ceva???

  • Pentru Ioana

    Masculii sigur din spuma Bahluiului sau Cacanicai.

  • @Misu: da ba, trebuie…altfel doar ii aresta :)))..de ce s-ar obosi cineva sa le caute prin casa

    ii cautau mascatii inocenta „tinerei” de 20 de ani :))))…si ce sa vezi ba Misu…:)))) nu au gasit-o, ba :)))))

  • A bagat copila asta o gramada de prosti la puscarie. Alo politia sa o internati si pe ea la socola ca sa nu mai bage amarati de astia la puscarie!!!

  • Grigorii Alexaandru-Pensiunea Arnnia

    HIRSCH ANDREI-NICUŞOR este client vechi al politiei din 2012, in 2014 si 2017 a tot avut rlatii cu politia pentru diferite infractiuni!!!!

  • iar nu s-au inteles la bani si gata dintr-o data e viol ?

  • MAI ESTE UNA, ALINA ELENA MIO****NU. E O ELEVA DE 18 ANI ACUM (A TERMINAT A 12-A) DAR FACEA ORGII EFECTIV DE LA 13-14 CU TOT FELUL DE OAMENI, DE LA POL*** LA AVOCATI, DOCTORI ETC. TOT IASUL O STIE SI CRED CA MAJORITATEA AU FOST LA EA ACASA……………………………..ACUM CONDUCE UN PORSCHE CAYENNE CU NUMERELE IS 69 P*S ……………………………. DE CULOARE NEAGRA…..

  • „Perchezitii fulger” 🙂 Exista si altfel de perchezitii, cand politia te suna inainte cu 24 de ore, sa isi faca programare la perchezitie, ca poate nu esti acasa?

  • PAUL VLADESCU IULIAN, 39 DE ANI ,IESEAN

    e plin PLIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNNNN de copchile de clasa 7-a 8-a in iasi care se prostitueaza fffff ieftin pt cateva prafuri, copile frumoase din fam bune de top din iasi…………………………………………. daca vrei sa f cv bun tare gasesti la cativa lei distanta astfel de copchile frumoase foccc, mare grija insa ca e INFRACTIUNE !!! AVIZ AMATORILOR!!!!!

  • De ce să mergi tu, ca femeie, într-un apartament cu 4 bărbați??? 😳🤯

    Dacă fata oferă servicii de natură sexuală, nu ar trebui cercetată și ea? La noi, prostituția e ilegală. Nu?

  • curva e vinovata ca i-a ademenit pe saracii baieti

  • pentru "Ioana"

    Desteapto, vezi ca „starleta” e din Iasi, ca si tine, de-altfel !!!

  • Copchilele astea de 13, 14 ani se fut în disperare acum… Au cururi bombate, craci interminabil și sânii ca niște pepeni de Dăbuleni, cum plmsa mai reziști ca bărbat?
    Ele vor forjate pana le iese fum din piersicuta.

  • Ce femeie merge cu 4 în apartament ?

  • Fata asta o gasiti pe tiktok foarte traumatizzata da din cur astea clipuri de acum 2 zile da din cur si cere commentari like plus ca rupe bautura se mai si filmeaza pacat ca nu au avut minte si s au incurcat cu acesta mare golanca boschetarita legea nu iarta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *