Prima pagină » Titlurile zilei » Scene de groază! Un bărbat din Iași a chinuit un copil ore întregi și apoi l-a agresat sexual – EXCLUSIV/ATENȚIE! INFORMAȚII CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL
Scene de groază! Un bărbat din Iași a chinuit un copil ore întregi și apoi l-a agresat sexual – EXCLUSIV/ATENȚIE! INFORMAȚII CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL

Scene de groază! Un bărbat din Iași a chinuit un copil ore întregi și apoi l-a agresat sexual – EXCLUSIV/ATENȚIE! INFORMAȚII CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL

12 aug. 2023, 02:00, 2 ,
Cosmina Puiu, în Titlurile zilei

Un bărbat din Iași a chinuit un copil ore întregi și apoi l-a agresat sexual, deși era cunoscut ca fiind cel mai liniștit om din comună. Localnicii au rămas îngroziți

Zile de foc în comuna ieșeană Stolniceni-Prăjescu. Alexa Marcu a fost introdus în cadrul Penitenciarului din Iași și va rămâne după gratii 9 ani, fiind acuzat de agresiune sexuală în formă continuată și rele tratamente aplicate minorului. Bărbatul provine dintr-o familie numeroasă și a fost cunoscut ca fiind cel mai liniștit om din comună.

Un bărbat din Iași a chinuit un copil ore întregi și apoi l-a agresat sexual

Alexa Marcu a îngrozit un sat întreg după faptele pe care le-a comis și pe care a ajuns să le plătească în acest moment.

„Nu mi-a venit să cred când am auzit că l-a luat pe Alexa la pușcărie pentru atâția ani. Mi-au zis că e ceva de agresiune sexuală. Nu l-aș fi crezut în stare. El are o problemă la ochi, suferă de strabism și, în ciuda bolii, mereu își îngrijea copiii. Sunt o familie mare. Nu se băga în scandaluri și nici nu le iniția, era un om tare liniștit și muncitor. Uite ce poate ascunde un suflet în spatele unui chip senin. Ne-a șocat pe toți, doamnă. Trăim unul lângă altul de atâția ani”, mărturisește o vecină de-a bărbatului.

Pe data de 9 august 2023, polițiștii Secției nr. 10. Poliție Rurală Ruginoasa au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii și l-au ridicat pe bărbat de la domiciliu, introducându-l în Penitenciarul din Iași. Acesta își va petrece următorii 9 ani după gratii, acuzațiile fiind foarte grave.

„La data de 09 august a.c., polițiștii Secţiei nr. 10 Poliție Rurală Ruginoasa au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Pașcani, pe numele unui bărbat în vârstă de 45 de ani. Acesta a fost condamnat la pedeapsa de 9 ani închisoare pentru comiterea infracţiunilor de agresiune sexuală în formă continuată şi rele tratamente aplicate minorului. Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Iaşi în vederea executării pedepsei”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Ioan Cătălin Lupu, încătuşat pentru agresiune sexuală chiar de Sfântul Nicolae!

Ioan Cătălin Lupu a intrat recent în atenţia oamenilor legii. Poliţiştii ieşeni au fost sesizaţi de victimă cu privire la producerea infracţiunii de agresiune sexuală. Anchetatorii au demarat cercetările şi, astfel, au ajuns la Ioan Cătălin Lupu. Individul a fost săltat şi dus la audieri. Pe baza dovezilor adunate, oamenii legii au decis reţinerea individului pentru 24 de ore.

Acest lucru s-a întâmplat duminică, 6 decembrie 2020, chiar de Sfântul Nicolae! După ce a fost reţinut pentru 24 de ore, Ioan Cătălin Lupu a fost dus în faţa instanţei. Aşadar, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au admis propunerea de arestare formulată de procurori pe numele individului. Totuşi, decizia nu este definitivă, aceasta putând fi contestată de Ioan Cătălin Lupu în următoarele 48 de ore.

Rămâne de văzut dacă cel mai liniștit om din comună, care a comis o infracțiune extrem de gravă, va reuși să se schimbe cât va sta după gratii.

Comentarii
 • Tipul a lucrat ca si contabil

  Da, nu e glumă. Acest individ a lucrat ca și contabil la un magazin mixt( fostă cooperativă) din comuna.
  In fiecare zi, completa cecuri, bilete la ordin, depunea declarații, întocmea dosare pentru angajați,etc. Nimeni nu stie ce l.a apucat să faca o asemenea faptă abdominabilă.
  Nimic nu a dat de bănuit. Oamenii vorbesc că asa pătești dacă stai prea mult cu nasu’ n cifre și aduni, scazi, faci salariile, ascunzi banii de fisc,etc.
  Toate astea le-am aflat stând la o țigară/ bârfă cu o femeie ce aștepta cursa in autogara Iasi.
  Femeia in varstă de 86 ani, mi-a povestit că aflase la rândul ei de la o soră de a bunicului ei,care se stia cu un om ce a trecut odată prin acel sat.

 • 🤬🤬🤬🤬🤬

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *