Local

Scene de o violență extremă, în Iași! Adolescent de 17 ani, acuzat că a încercat să-și omoare un prieten! Victima, lovită cu sapa și cu un par! Va fi judecat pentru tentativă de omor! (Exclusiv)

Publicat: 10 sept. 2020

Scene de o violență extremă, într-o localitate din județul Iași! Un adolescent în vârstă de 17 ani va fi nevoit să dea ochii cu judecătorii, după ce a fost acuzat că ar fi încercat să-și omoare un amic. Victima a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost lovită cu o sapă și un par. Întreg scandalul a izbucnit în curtea unei tinere

Scene de o violență extremă! Un adolescent în vârstă de 17 ani va fi nevoit să dea ochii cu judecătorii, după ce a fost acuzat că ar fi încercat să-și omoare un amic. Victima a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost lovită cu o sapă și un par. Întreg scandalul a izbucnit în curtea unei tinere.
Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași l-au trimis în judecată pe Teodor C. (17 ani), sub acuzația de tentativă de omor. Acum, urmează ca Tribunalul Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate în scandal, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Minorul, acuzat de tentativă de omor, după câteva scene de o violență extremă

Minorul Teodor C. a intrat în vizorul anchetatorilor ieșeni în urmă cu câteva săptămâni. Astfel, procurorii au menționat că incidentul care a cuprins scene de o violență extremă s-a petrecut la mijlocul lunii iulie.

„S-a reținut că, în noaptea de 16 spre 17 iulie 2020, în jurul orei 00:00 – 00:30, în timp ce se afla în curtea locuinței unei tinere din satul și comuna Sinești, județul Iași, inculpatul T.C. (17 ani) i-a aplicat persoanei vătămate F.H. (21 de ani) multiple lovituri la nivel cranian și toraco-abdominal cu un obiect tăietor / despicător (parte metalică sapă) și cu un obiect contondent (o scândură), cu intensitate mare, cauzându-i plăgi tăiate / înjunghiate în regiunea dorsală, subcapsulară penetrantă dreapta, fracturi de oase proprii nazale, o fractură de coastă, pneumotorax, contuzie hepatică etc., leziuni care au fost de natură să-i pună în primejdie viața”, a declarat ieri Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Victima, lovită cu sapa și cu un par, a ajuns în stare gravă la spital

Incidentul cu scene de o violență extremă a fost sesizat autorităților printr-un telefon la numărul unic pentru apeluri de urgență 112. La scurt timp, la fața locului s-au deplasat un echipaj medical și unul de Poliție. Victima a fost preluată de echipajul de pe ambulanță și transportată la spital, unde a beneficiat de îngrijiri medicale. De altfel, doctorii care s-au ocupat de tânărul de 21 de ani au ajuns la concluzia că viața acestuia a fost pusă în pericol de leziunile suferite. În cele din urmă, victima a fost salvată din ghearele morții de către medici, chiar dacă pierduse mult sânge și era într-o stare gravă la sosirea în spital.

Pe de altă parte, oamenii legii au demarat o anchetă de urgență și, în cele din urmă, au ajuns la principalul suspect pentru comiterea faptei. Acesta a fost preluat și dus la audieri.

„În ceea ce privește atitudinea procesuală a inculpatului, acesta a recunoscut comiterea faptei, motivând că se afla sub influența băuturilor alcoolice, dar și pe fondul rememorării unui conflict anterior avut cu victima”, a încheiat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Acum, rămâne de văzut ce vor decide judecătorii n cazul acestui conflict, cu scene de o violență extremă, care ar fi fost provocate de către acest adolescent.

Adauga un comentariu