Actualitate

Scene incredibile în România! Un poliţist şi un jandarm au salvat o femeie care era răpită în mijlocul unei străzi din Craiova

Publicat: 04 mai 2021
colaj cu două mașini de poliție, un polițist care deschide portiera mașinii și mașina în care se afla femeia răpită
un polițist și un jandarm au salvat o femeie de la răpire în răpire

Momente reprobabile în mijlocul unei străzi din Craiova unde o femeie era să fie răpită de doi indivizi care voiau să o bage cu forţa într-o maşină. Din întâmplare, în apropriere se aflau un jandarm şi un poliţist care au salvat-o pe femeie chiar înainte de a fi răpită.

Femeia a strigat cu disperare după ajutor iar norocul acesteia a fost că în apropriere se aflau un jandarm şi un poliţist. Cei din urmă au venit în ajutorul femeii şi au reuşit să o scoată pe aceasta pe geam în pofida faptului că şoferul încerca să plece cu maşina.

O femeie care urma să fie răpită a fost salvată în ultimul moment

Femeia se afla pe o stradă din Craiova în momentul în care doi indivizi au încercata să o forţeze să urce într-un autoturism. Femeia a strigat după ajutor iar prin zona treceau un jandarm şi un poliţist. De altfe, unul dintre ei au reuşit să o scoată pe femeie pe geamul maşinii chiar înainte ca şoferul să demareze în forţă. Întreaga întâmplare este povestită pe pagina de Facebook a sindicatului de poliţie Europol:

„Clipe de groază pentru o femeie, astăzi, pe o stradă din Craiova, după ce în dreptul ei s-a oprit un autoturism înmatriculat în Germania, cu geamuri fumurii, din care au ieşit doi bărbaţi care au luat-o pe sus şi prin exercitarea de forţă au aruncat-o pe bancheta din spate. Ţipetele şi răcnetele de disperare ale femeii au fost însă auzite de patrulă de ordine publică, formată din colegul nostru, Mihai, din cadrul Secţiei 5 Poliţie şi jandarmul Gabriel, care se aflau pe o stradă adiacentă. Colegii noştri s-au deplasat ghidaţi de strigăte şi au ajuns în dreptul autoturismului cu pricina”, arată reprezentanţii Sindicatului Europol, luni seară, într-o postare pe Facebook.

Bărbaţii au fost imobilizaţi de cei doi oameni ai legii

După ce s-au asigurat de faptul că femeia este teafără şi în siguranţă, jandarmul şi poliţistul au recurs la imobilizarea celor doi bărbaţi. Aceştia au reuşit să îi extragă din autoturism pe cei doi şi i-au imobilizat cu faţa la pământ. Sindicatul Europol îi felicită pe cei doi spunând că sunt mândri de acţiunea lor:

„După ce s-au asigurat că femeia se află în siguranţă, colegii au reuşit să îi extragă din autoturism şi pe cei doi suspecţi, pe care i-au imobilizat, cu faţa la pământ, prin aplicarea cătuşelor. Doar şansa a făcut că patrula mixtă să fie în preajmă şi să audă strigătele femeii. În celălalt scenariu, la ora aceasta puteam fi în situaţia unei răpiri cu consecinţe neştiute pentru femeie. Îi felicităm pe această cale pe cei doi colegi şi le spunem că suntem mândri de acţiunea lor”, adaugă reprezentanţii Europol.

Adauga un comentariu