National

Scene ireale în Cluj! Un polițist a încercat să rețină un bărbat, dar o polițistă a dat cu spray în ochii amândurora – VIDEO

Publicat: 08 mai 2024
_____ Vizualizări 3 Comentarii
Scene ireale în Cluj Un polițist a încercat să rețină un bărbat dar o polițistă a dat cu spray în ochii amândurora - VIDEO
Scene ireale în Cluj! Un polițist a încercat să rețină un bărbat, dar o polițistă a dat cu spray în ochii amândurora

Scene ireale în Cluj! Un polițist a încercat să rețină un bărbat, dar o polițistă a dat cu spray paralizant în fața colegului ei.

„Bărbatul a bătut niște copii de 15 ani pe care nu ii cunoștea, iar trecători au oprit o mașină de poliție. De față cu Politia, bărbatul a lovit din nou unul dintre copii, iar urmările au fost prezentate în clip”, a precizat un martor.

Polițistul se chinuie să îl rețină pe bărbatul agresiv, iar colega lui, a dat cu spray paralizat în fața celuilalt polițist. Polițista se învârtea derutată fără să știe ce să facă mai exact.

Clujenii au comentat rapid scenele:

După apariția imaginilor, clujenii au comentat repede scenele filmate.

„Asemenea polițistă nu are ce căuta în sistem, colegul ei încearcă să-l imobilizeze ea dă cu spray. Nu-i Pronto de mobilier, poate ajunge filmarea unde trebe”.

„Din păcate asemenea mimoze și botoxate este plina poliția. Ea trebuia să știe că nu îl poate da cu spray așa. Colegul ei săracul încearcă sa îl imobilizeze singur pe acel bărbat, să o apere pe pisi, să nu o lovească și ea îl dă cu gaze. Eu de aș fi în patrulă aș refuza să lucrez cu mimoze, mai ales pe stradă”.

Ce spune IPJ Cluj

„La loculul menționat în sesizare a fost dirijat un echipaj de poliție, fiind identificată persoana în cauză, care a devenit recalcitrantă la vederea echipajului, având un comportament agresiv.

În acest sens, s-a procedat la imobilizarea bărbatului, ulterior acesta fiind transportat la secția de poliție pentru luarea măsurilor legale”, informează IPJ Cluj, potrivit stiridecluj.ro

Comentarii
Adauga un comentariu