Prima pagină » Actualitate » Schimbări majore la „Chefi la cuțite“! Câți chefi vor participa la confruntările pe echipe

Schimbări majore la „Chefi la cuțite“! Câți chefi vor participa la confruntările pe echipe

12 mart. 2024, 09:38,
BZI.ro, în Actualitate

Vor avea loc schimbări majore la „Chefi la cuțite“. Astfel, cel de-al 13-lea sezon al îndrăgitului cooking show de la Antena 1 va aduce surprize noi pentru fanii emisiunii concurs. Show-ul va avea premiera maraton pe 18, 19 și 20 martie, de la 20:30, la Antena 1, și va aduce reguli noi în bucătărie, care vor da o nouă dimensiune competiției.

Schimbări majore la „Chefi la cuțite“!

Cel de-al 13-lea sezon de „Chefi la cuțite“ va aduce o luptă și mai aprigă între chefi. Dacă participanții pasionați de gastronomie se vor lupta în etapa preselecțiilor să obțină un loc în bootcamp, cei patru jurați, Chef Ștefan Popescu, Chef Richard Abou Zaki, Chef Orlando Zaharia și Chef Alexandru Sautner, se vor lupta pentru un loc în etapa confruntărilor pe echipe.

Schimbarea majoră produsă în cadrul show-ului este acela că lupta pentru amulete va fi decisivă pentru participarea la lupta pe echipe. Amuletele vor oferi nu doar avantaje la bătăliile între echipe, ci vor deveni acum mai importante cu cât ele vor avea puterea de a propulsa un chef în etapa următoare. Astfel, doar trei dintre cei patru jurați vor avea dreptul de a-și alcătui echipe cu care să concureze pentru trofeul sezonului 13. Selectarea celor 3 chefi care vor participa la lupta pe echipe se va face pe baza punctajului obținut la amulete. Acesta va fi singurul criteriu în funcție de care se vor decide cine sunt cei trei Chefi din etapa confruntărilor.

Modificări apar și la selectarea participanților la cooking show

Și audițiile pe nevăzute vor avea parte de noutăți. Dacă până acum, concurenții aveau acces în bootcamp dacă reușeau să ia 2 cuțite, concurenții din preselecții vor trece mai departe doar dacă primesc 3 cuțite. În ceea ce-i privește pe cei ale căror preparate obțin doar 2 cuțite mai au o șansă. Aceștia vor intra în bootcamp dacă vor reuși să-i convingă pe jurați că își merită locul în competiție. Pe lângă un preparat competitiv, aceștia vor avea nevoie și de o pledoarie argumentată cât mai inspirat.

La fel ca până acum, fiecare dintre chefi va acorda un cuțit de aur în momentul în care va descoperi un concurent aparte, care-l va cuceri cu farfuria lui de excepție, dar și cu experiența și personalitatea sa. Noutatea este dată de faptul că în faza audițiilor pe nevăzute vor fi acordate în platoul „Chefi la cuțite“ patru cuțite de aur. Chef-ul care nu va ajunge în faza luptei pe echipe și care a acordat un cuțit de aur va avea libertatea să aleagă în ce echipă va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Sezonul al 13-lea va aduce schimbări majore la „Chefi la cuțite“, iar fanii cunoscutului cooking show vor avea ocazia în să vadă luptele pentru amulete, dar și audițiile sub presiunea noilor reguli care condimentează competiția ce va avea premiera maraton pe 18, 19 și 20 martie, de la ora 20:30.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *