Titlurile zilei

Sclavie la Aeroportul Iași! Un angajat este hărțuit de șeful său din Consiliul Județean: „Dacă ți-oi da una peste bot” – VIDEO

Publicat: 13 iul. 2022
_____ Vizualizări 42 Comentarii
Sclavie la Aeroportul Iași Un angajat este hărțuit de șeful său din Consiliul Județean Dacă ți-oi da una peste bot  VIDEO
Amenințări cu bătaia la Aeroportul Iași, între doi angajați ai Consiliului Județean

Sclavie la Aeroportul Iași, într-un caz în care sunt implicați doi angajați din subordinea Consiliului Județean. Un agent de pază a fost obligat să facă munca de jos, hărțuit de șeful său direct. Agentul a fost chiar amenințat cu bătaia de către șeful său direct, unul din pensionarii aciuați la Direcția de Pază a CJ Iași

Scandal monstru în apropiere de Aeroportul Iași, între doi angajați din subordinea Consiliului Județean Iași. Unul dintre aceștia, șef de obiectiv peste aeroport, s-a răzbunat crunt pe subordonatul său, punându-l să muncească suplimentar față de ceea ce scrie în fișa postului. Ambii sunt angajați la Direcția Județeană de Pază și Protecție (DJPP), direcție subordonată Consiliului Județean Iași.

Amenințări cu bătaia și sclavie la Aeroportul Iași

Agentul de pază Pavel A., aflat în post pe data de 22 iunie 2022, a fost mutat, în mai multe rânduri, dintr-un loc în altul, în perimetrul aerogării, după ce a cerut conducerii DJPP Iași dreptul la concediu de odihnă. Bărbatul nu numai că nu a primit nici măcar o zi de concediu, ba chiar a ajuns să facă și ore suplimentare la Aeroportul Iași. Pentru ca hărțuirea să fie completă, agentul a ajuns să taie și iarba din jur. Cel care a avut rolul de supraveghetor a fost Eugen Florea, unul din pensionarii aciuați la DJPP Iași, pe un salariu de circa 7.000 de lei, ajuns șef de obiectiv.

Amenințat pentru că nu a cosit iarba! Dialog șocant între cei de la DJPP Iași

Eugen Florea a venit pe la orele prânzului, în cursul zilei de 22 iunie 2022, pentru a-l verifica pe agentul respectiv. Nemulțumit de faptul că agentul nu a tuns corespunzător iarba și nu a strâns buruienile, l-a amenințat voalat.

„Îmi aduc aminte că ți-am spus să iei iarba de acolo. Așa îmi aduc eu aminte, nu ai luat nimic. Nu am nimic cu tine, ți-am spus să iei iarba. Dacă ți-oi da una peste bot…”, a spus Eugen Florea.

Agentul a încercat să se apere.

„Cum să-mi dai una? Dar cine ești tu?”, a spus bărbatul care a susținut și că își va căuta dreptatea în instanță, detaliu ce l-a lăsat rece pe pensionarul de la DJPP Iași.

„Uite așa. Tu faci ce-ți spun. Eu sunt «bre» cu tine? Nu mai pot eu de instanța ta”, a spus Eugen Florea.

Nu este pentru prima oară când angajații DJPP Iași sunt hărțuiți de șefii lor.

Agenți trimiși, pe banii lor, în afara Iașului, drept pedeaspă

Ulterior, agentul s-a destăinuit redactorilor BZI cu privire la incidentul de la Aeroportul Iași.

„Nu este pentru prima dată când el hărțuiește angajații Direcției. Pe unii i-a trimis departe, în posturile de pază de prin județ, chiar pe cheltuia lor. Am fost pe un post, vreme de 7 ani, și nu am făcut nicio greșeală. Dintr-o dată, lucrurile s-au schimbat, tocmai când am ridicat și problema concediilor. Ulterior, m-a mutat pe un alt post la Aeroportul Iași, unde a continuat să mă hărțuiască”, a spus bărbatul respectiv.

Un alt pensionar din DJPP Iași, Petru Nicolau, a fost prins cu mâncarea unor copii, dintr-un centru social, în portbagajul mașinii.

Reacția lui Eugen Florea, șeful de obiectiv, pensionar, din DJPP Iași

Mai mult, agentul a menționat că, în mai multe rânduri, oamenii lui Dănuț Podea, director interimar la DJPP Iași, au hărțuit angajații instituției, tocmai pentru a-i determina să demisioneze.

„Ne pune să cosim iarba, să strângem buruienile, lucruri ce nu sunt fac parte din atribuțiile noastre, ci ale celor de la Aeroportul Iași. Noi trebuie să asigurăm paza. Eu nu fug de muncă, însă nu accept să fiu hărțuit după cum vrea unul sau altul. Este o ură personală a lui Eugen Florea asupra unor agenți. Sunt zeci de oameni care nu au luat concediu nici pe anul trecut, oameni care au făcut ore suplimentare neplătite. Nu am greșit cu nimic, însă văd că unii preferă să-i hărțuiască pe cei care nu vor să fie cu ei. Mai mulți oameni sunt la un pas să-și dea demisia, iar atunci vor rămâne fără angajați”, a mai spus bărbatul.

Contactat telefonic de redactorii BZI, Eugen Florea a negat incidentul petrecut în zona Aeroportului Iași.

„Eu? Ce treabă aveți dumneavoastră cu asta? Nu este adevărat”, a spus Eugen Florea.

Sclavia de la Aeroportul Iași va fi, cel mai probabil, îngropată de șefii lor direcți, din Consiliul Județean, care i-au tot protejat pe capii Direcției, în ultima perioadă.

Comentarii
  • Toți bețivii analfabeți, foști asistați sociali sunt paznici plătiți din bani publici la DJPP, ca să vezi nu le place să taie iarba și să facă curătenie…da ce păzesc acolo aerul? Treceți la muncă putorilor, transpirați sub limbă cu munca de paznic!!!

  • Bai bideu’,se vede ca esti un pensionar nenorocit angajat la djp.pe post de sef.
    Stii ca baietii de pe aeroport traiesc in niste conditii de rahat?
    Nu au lumina in posturi, apa lipseste cu desavarsire, toaletele sunt improvizate, vara mor de cald,iarna se incalzesc cu ce apuca la sobe.
    In loc de apa minerala le aduce apa de la robinet.
    Sa te duci tu o noapte in post si sa vezi ,vulpi,bursuci si alte jivine.

  • Vai ce pretențioși!!! Vreți apă minerală, da rachiul nu vă place? Să vă dea pe toți la groapa de gunoi, să stați cu șobolanii și mirosurile de gunoaie că acole meritați că luați bani degeaba și vechime la pensii și libere cât încape, după libere veniți mahmuri de la băutură în posturi, normal că vă trebuie apă minerală. Aloo conducerea se aude!??? Dați-i pe toți afară și puneți pază militarizată, profeșioniști, nu niște analfabeți și bețivi din satele ce se învecinează cu aeroportul.

  • Asta cu aeroportul și Petrica Neculau cu controlul telefoanelor la agenții de pe oraș!Cum wa bulangiule sa iei telefoanele personale a angajaților de pe posturi și sa vezi cu cine vorbesc sau ce mai fac în timpul liber?o sa vina timpul când o sa plătiți și voi și familia voastră și bulangii care erau cu dreapta și sau dat cu stânga!

  • Angajatul trebuie să facă ce este scris în fișa postului.Restul e can can.Daca cineva te pune sa faci altceva decât scrie în fișa postului zii să-ți de-a in scris.

  • Aloooo! Corpul de control de la cj.ce face? Feliciu cat o sa mai protejezi clica de la paza?
    Veciunul tau niciolae ce face?

  • Bai Romano futtes in git si pe tine si pe colonel lucaciu mihaita davas mieeee la toata familieeeeeea ninorociti soicescuuuu o bate pe masa sii iea pensiea jegosilor ce numa dt tl are femeiea ta romano ias ds un bibiron

  • Romano Amorezule,FOMISTULE ciocu mic șmenarule îți deschidem dosarul ai păcălito pe Miha… Izaura că divorțezi nebunule,ai școlito pe mașina instituției,băi broscarule să plătești benzina care ai consumato Curvar jegos.

  • Toate căpușele de la stat salariați și pensionari trebuie dați afară sa se ducă sa spele budele pe sal minim.Care a furat la puscarie și sa dea banii înapoi.Mumu cu cacat pentru toți acești viermi.

  • Transpiratia de paznic, agent de paza, este cea mai prețioasa, cum poți sa spui ca muncești când stai tot timpul. :)))

  • Ma Pavele, sclavule, ai taiat iarba cu coasa, de te vaiti atata? Cine te-a trimis sa dai din casa la ziar? Lucacica, nu? Ca el e mare preten cu ziaristii, si el da informatii pretioase, doar-doar se va intoarce sef la directia de paza. Pompierului sef pensionar si manager de stingatoare, nu-i mai ajung banii.
    Bre Pavele, ti-a promis Lucacica ca te face sef, daca spui la ziar ca muncesti contra naturii!

  • Floreo, n-ai lăsat milităria din pod, după atâția ani de pensionare?
    Chestia cu ,,îți dau una peste bot,, o știi de la armată cu soldații, plutonerule!

  • A avut sange in instalatie!
    Restul sunteti catelusi care dati din coada cand vine lingaul.
    Pe asta il scoateti cu sicriul de pe aeroport.
    Sclavilor!!!

  • Adevărat!numai limbisti și pupincuriști pentru o bucata de analfabetismn :)))foști agenți ajunși șefi care de fapt tot agenți sunt și tot analfabeți …daca ii pune cineva la un examen la limbile și literaturile noastre …..:))) nu mai știu de unde sa înceapă….oare de la stânga se scrie sau de la dreapta? :))))) hahahahah

  • Dacă te uiți de aproape ,are dreptate Pavelica i-au stricat toate combinațiile din 3 pe la parcare,ceva țigări cu moldovenii de 7 ani acolo ??? Florea e vinovat că-l pune să smulgă iarba din jurul barăcii să nu-l mănânce șerpii:):).Da nu e nimic vine colonelul răzbunării (in realitate maior)dar peste 10 ani când se reabilitează că deocamdată e judecat în penal.Pana atunci ,, Țara vă vrea proști „:):):)

  • Bosoi mare ticalos mai esti!
    L-ai mutat pe pavelica la tg.frumos.
    Bai marioneto’ te duce podeaua cum vrea.
    Mare taran de botosani mai esti!
    Iti vine si tie randul cu smecheriile de la itp si rar.
    Ticalosule!

  • Podeaua tu și cu Militean ul comunist, Petrișor, angajați tot paunul la SC podea serele, și peștișor serele ați angajat toată familia Meiu, cu sacoșele mai nou ați angajato și pe Haras Brindusa neamul lui Meiu, ce ziceți e bine asa e dreptate o sa aflam și asta acuși!

  • Am fost abordat la T3 Aeroport Iași de o persoană de la pază aroganță care pe un ton de șmecher de Gară mia zis să-mi iau mașina sa dispar în parcare sau în pădure ,am încercat sa explic am un copil operat de luat fără niciun succes.Mam conformat ulterior am aflat de la un Taximetrist că paznicul este șef e de la direcția judetului se numește Chiriță.Ca cetățean as intreba directorul direcțiunii cum a făcut angajări pe pile sau cu portofelul la vedere.

  • Dle. Costea acela este un șmecheraș al coruptului de director al p…li Podea Dănuț acest agent intrat șef de tură pe placul directorului Cap Alb.

  • Chirita,cel mai mare gogaldau si prost crescut…un taranoi de la vaslui care se crede mare intelrctual.
    Bai paznicule dute la sapat santuri, ca de acolo vii tu.

  • D-le Florea șefuțu CHIRCHIRIȚA nu tia raportat zilele trecute la întrarea în servici CHRILA VASI sa prezentat la servici cu alcoolemie 1,24 .i sa permis sa între în servici de paza cu armament.la Aeroport. Chirila nu servește Podu Iloaie sau ai prins gustul răposatului .Lumea vorbește pentru unii sancțiuni pentru alții știi tu.

  • D-le Florea șefuțu CHIRCHIRIȚA nu tia raportat zilele trecute la întrarea în servici CHRILA VASI sa prezentat la servici cu alcoolemie 1,24.,i sa permis sa între în servici de paza cu armament.la Aeroport. Chirila nu servește Podu Iloaie ,pentru unii sancțiuni pentru alții știi tu,,oamenii au început sa vorbească. Sa nu prinzi obiceiurile răposatului

  • Podea,Florea,Bosoi,Chifule aveți pamperși la voi mîine vine Colonelul răzbunării a sa vă duceți la mama dracului de corupți ce sunteți.A venit clipa răzbunări sa plătiți curvoilor agenții au dreptate să se răzbune sa vie sa vă deie in șuturi afara din birourile călduțe .

  • Vad pe aici prea multe comentarii de prost gust,este unul în prin postu 4 ăla cu burtă mare care nu are ce face toată ziua stă pe telefon și caută probleme,se dă înger pe față,dar abia așteapta sa facă rău oricui! Cât crezi că o să îți mai meargă ?anonimule ..când treci de la un nume la altul tu crezi că nu se știe cine tot bagă comentarii pe aici și jignește pe toți numai de dragul de stârni conflicte între oameni? Să știi că prostia se plătește !! Niciodată nu ți-ai ținut gura,Acum când e prea târziu să mai îndrepți răul făcut .. măcar cere iertare tuturor colegilor ..și treci la biserica că Dumnezeu să îți ierte păcatele !!

  • Vad pe aici prea multe comentarii de prost gust,este unul în prin postu 4 ăla cu burtă mare care nu are ce face toată ziua stă pe telefon și caută probleme,se dă înger pe față,dar abia așteapta sa facă rău oricui! Cât crezi că o să îți mai meargă ?anonimule ..când treci de la un nume la altul tu crezi că nu se știe cine tot bagă comentarii pe aici și jignește pe toți numai de dragul de stârni conflicte între oameni? Să știi că prostia se plătește !! Niciodată nu ți-ai ținut gura,Acum când e prea târziu să mai îndrepti relele care le-ai făcut .. măcar cere iertare tuturor colegilor ..și treci la biserica că Dumnezeu să îți ierte păcatele !!

  • Vad pe aici prea multe comentarii de prost gust,este unul în prin postu 4 ăla cu burtă mare care nu are ce face toată ziua stă pe telefon și caută probleme,se dă înger pe față,dar abia așteapta sa facă rău oricui! Cât crezi că o să îți mai meargă ?anonimule ..când treci de la un nume la altul tu crezi că nu se știe cine tot bagă comentarii pe aici și jignește pe toți numai de dragul de stârni conflicte între oameni? Să știi că prostia se plătește !! Niciodată nu ți-ai ținut gura,Acum când e prea târziu să mai îndrepți răul făcut .. măcar cere iertare tuturor colegilor ..și treci la biserica că Dumnezeu să îți ierte păcatele !!

  • Vad pe aici prea multe comentarii de prost gust,este unul în prin postu 4 ăla cu burtă mare care nu are ce face toată ziua stă pe telefon și caută probleme,se dă înger pe față,dar abia așteapta sa facă rău oricui! Cât crezi că o să îți mai meargă ?anonimule ..când treci de la un nume la altul tu crezi că nu se știe cine tot bagă comentarii pe aici și jignește pe toți numai de dragul de stârni conflicte între oameni? Să știi că prostia se plătește !! Niciodată nu ți-ai ținut gura,Acum când e prea târziu să mai îndrepți răul făcut .. măcar cere iertare tuturor colegilor ..și treci la biserica că Dumnezeu să îți ierte păcatele !!

  • Chirila vasile acest alcolist prost o vrut sa mai fie si primar in comuna la el bai betivanule esti muritor de foame umbli cu cersitu dami 10 ron ca nam cu ce pleca acasa luatas fatan pu

  • Recunosc ca sunt un alcolist prost am vrut sa fiu primar dar atit de prost sunt ca nici copii nu mau votat inainte de a fi alegerile am furat de la Aeroport niste mese si scaune am crezut ca nu au pe ce sta alegătorii recunosc sunt un alcolist prost

  • CHIRILA a vasilee alcolist prost ai vrut sa mai fii primar rapanosule ai furat mesele si scaunele de la aeroport futu in git jegos ce esti

Adauga un comentariu