Local

Scuza unui şofer prins pe sens unic fără permis: Vă rog să mă scuzaţi, sunt de la Suceava – VIDEO

Publicat: 03 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Scuza unui şofer prins pe sens unic fără permis Vă rog să mă scuzaţi sunt de la Suceava - VIDEO
un barbat este prins in timp ce conduce un autoturism fără permis

Un şofer care a fost luat la întrebări pentru că șofa un autoturism pe accesul interzis str. Cuza Vodă, dinspre Mănăstirea Golia, intersecţie Cuza Vodă a oferit o scuză de zile mari. Acesta a recunoscut că nu are un permis şi şi-a cerut scuze pentru că el este din Suceava. Totuşi nu este clar ce legătura are domiciliul suspectului cu faptul că nu deţinea un permis de conducere.

Oamenii legii au prins, în această dimineaţă un bărbat care conducea pe într-o zonă cu acces interzis un autoturism. Poliţiştii l-au oprit pe bărbat iar atunci când i-au cerut permisul de conducere au constatat cu stupoare că bărbatul nu deţine un astfel de document. Din aceste considerente, oamenii legii au întocmit un dosar penal

Un bărbat conducea fără permis de conducere. Persoana în cauză a fost depistată în timp ce conducea autoturismul pe accesul interzis str. Cuza Vodă dinspre Mănăstirea Golia spre interstectie Cuza Vodă. Fenomenul de conducere fără permis este din ce în ce mai întâlnit. au explicat autorităţile.

 

Adauga un comentariu