Cancan ultimă oră

Se căsătoresc sau nu Dorian Popa și Claudia Iosif? Artistul, declarații despre presupusa nuntă cu partenera lui

Publicat: 22 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Se căsătoresc sau nu Dorian Popa și Claudia Iosif Artistul declarații despre presupusa nuntă cu partenera lui
Dorian Popa și Claudia Iosif sunt împreună de mai bine de zece ani

Dorian Popa și Claudia Iosif sunt împreună de mai bine de zece ani, iar toți fanii cuplului vor să afle când va avea loc fericitul eveniment dintre cei doi, mai precis nunta.

Se căsătoresc sau nu Dorian Popa și Claudia Iosif?! Aceasta este întrebarea ce stă pe buzele tuturor fanilor, asta pentru că admiratorii cuplului așteaptă cu sufletul la gură ca artistul și partenera sa de viață să spună cel mai sincer ”DA” din viața lor și să devină oficial soț și soție cu acte în regulă. Ei bine, însă, Dorian Popa, sincer din fire, a vorbit, fără ocolișuri, despre acest eveniment, precizând dacă va avea sau nu loc.

Dorian Popa, despre nunta cu Claudia Iosif

Dorian Popa se numără printre cele mai sincere vedete din showbiz-ul românesc, așa că nu se dă înlături atunci când vine vorba să spună lucrurilor pe nume. Din acest motiv, întrebat de-a lungul timpului când va avea loc nunta cu Claudia Iosif, iubita lui, artistul a decis să pună stop speculațiilor, așa că a explicat totul pe îndelete în ceea ce privește acest eveniment.

Așadar, cântărețul a declarat că atât el, cât și partenera lui de viață, au discutat de-a lungul celor zece ani despre acest aspect, așa că amândoi au decis că nu este cazul să o facă.

Mai mult decât atât, Dorian Popa a mai spus că el și Claudia se înțeleg foarte bine și în acest fel, fără a fi căsătoriți cu acte în regulă.

„Nunta nu e cazul să o facem, sunt destule în showbizz, noi ne vedem de ale noastre, aici la țară, la Domnești.

Deocamdată mă consider ușor tinerel, iar Dumnezeu vrea să agonisesc ca să refac tot ce tatăl nostru a distrus în urma noastră”, a declarat Dorian Popa.

Cântărețul: „Eram doi oameni normali, care nu aveau niciun ban în buzunar”

Totodată, în cadrul aceluiași interviu, Dorian Popa a mai povestit și despre începuturile lui cu Claudia Iosif, precizând că atât el, cât și partenera lui, proveneau din familii nu tocmai înstărite, fiind nevoiți să pornească de jos, iar prin muncă au ajuns

unde sunt astăzi. De asemenea, Dorian Popa a mai spus că el și iubita lui se susțin necondinționat unul pe celălalt și au reușit să crească împreună.

„Eram doi oameni normali, care nu aveau niciun ban în buzunar sau în conturi, pentru că nu am avut noroc de la familii și a trebuit să muncim, de la salarii normale până la venituri mai consistente. Există un proverb, „dacă nu ne ajutăm să creștem împreună, mai bine o lăsăm baltă”. Simplu fapt că ai liniște și e un ajutor deja, pe lângă susținere, pe lângă faptul că ea se ocupă de stylingul meu, de haine. Am fost foarte echilibrați ca echipă. Alții sunt doar împreună, dar au cariere separate”, a completat acesta.

Adauga un comentariu