Local

Se efectuează probe pe linia de tramvai Iași – Dancu. Cinci tramvaie, achiziționațe special pentru această linie – VIDEO

Publicat: 15 nov. 2022
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Se efectuează probe pe linia de tramvai Iași - Dancu. Cinci tramvaie achiziționațe special pentru această linie - VIDEO
Se efectuează probe pe linia de tramvai Iași - Dancu

Se efectuează probe pe linia de tramvai Iași – Dancu. Au fost achiziționațe 5 tramvaie special pentru această linie. Toate avizele au fost obținute, iar în curand cetățenii vor putea folosi mijloacele de transport și pe acest segment de stradă.

Reabilitarea drumului Iași – Dancu este un proiect de infrastructură așteptat de foarte mulți ieșeni. Ani de zile, segmentul de drum a fost uitat și trecut cu vederea.

Lucrările de reabilitare au început în 2022, iar până la finalul anului vor fi gata. După efectuarea inspecțiilor tehnice și clarificarea nivelului de execuție a proiectului se va recepționa lucrarea. În cazul în care anumite aspecte nu sunt conforme contractului, acestea vor fi refăcute pe cheltuiala constructorului.

Lucrările de reabilitare la linia de tramvai Iași – Dancu au început în data de 21 martie 2022. Prima probă pentru segmentul Iași – Dancu, a fost efectuată pe 11.11.2022. În curând va fi deschis traficul pe linia Iași – Dancu

Comentarii
Adauga un comentariu