Local

Se fac cercetări pentru a se afla cum a fost spart geamul unui autobuz din Iași – VIDEO

Publicat: 23 oct. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Se fac cercetări pentru a se afla cum a fost spart geamul unui autobuz din Iași - VIDEO
Geamul unui autobuz din Iași a fost spart

După 3 zile de la incidentul ce a fost viralizat pe rețelele sociale, Compania de Transport Public Iasi a făcut primele precizări referitoare la eveniment.

Poliția face cercetări pentru a afla cine a spart geamul.

„În ziua de vineri, 20 octombrie 2023, la ora 13.47, șoferul autobuzului cu numărul de parc 1095, ce circula pe traseul 30b, sens spre Era, a fost anunțat în stația Gara Nicolina că geamul de la ușa 3 a fost spart. Acesta a invitat călătorii să coboare, a anunțat imediat incidentul la 112 și s-a prezentat la Poliție.

Referitor la fotografia care a circulat pe diverse grupuri ieșene, facem următoarele precizări:

1. Geamul unui autobuz nu poate fi spart sub presiunea greutății pasagerilor, ci doar dacă este folosit un obiect ascuțit sau contondent.

2. Șoferii nu circulă cu autobuzele defecte. Imediat ce șoferul a fost atenționat, acesta a sunat la 112 și a mers la Poliție.
Siguranța circulației reprezintă principala noastră prioritate. Șoferii noștri sunt instruiți să acționeze cu responsabilitate și, în cazul unor incidente, precum acesta, să oprească imediat vehiculul, să anunțe autoritățile competente, să se retragă de pe traseu.

3. Nu am putut identifica cine a spart geamul, poliția face cercetări și vom comunica rezultatele oficiale atunci când vor fi disponibile.

Ne asumăm responsabilitatea pentru buna funcționare a serviciului nostru și pentru siguranța călătorilor noștri. Colaborăm cu autoritățile pentru rezolvarea acestui incident și pentru prevenirea unor astfel de evenimente în viitor”, este precizat în postare.

@stefanlupu37 #fyp #iasi #romania #babenebune😂😂😂 ♬ sunet original – Stefan Lupu791

Comentarii
Adauga un comentariu