Economic Local

Se încearcă vânzarea unor mașini folosite în activitățile de taximetrie! Prețurile au fost reduse

Publicat: 15 feb. 2020

Pe data de 27 februarie, ora 10:00, Administrația Județeană a Finanțelor Publice (AJFP) Iași reia licitația pentru valorificarea bunurilor ce aparțin firmei debitoare SSS Company SRL, cu obiect de activitate „servicii de taximetrie”. Din cauza datoriilor înregistrate la bugetul de stat, vor fi scoase la vânzare două autoturisme marca Logan, primul fabricat în 2011, al doilea în 2007. Cele două autoturisme au aproximativ 400.000 kilometri parcurși, fiecare. Prima mașină are un preț de pornire de 7.725 lei, în timp ce al doilea de 2.775 lei. Prețul de pornire a fost diminuat cu 25 la sută față de prima licitație, când nu s-au prezentat ofertanți.

Peste 100.000 lei într-un an

Societatea amintită este condusă de către Dragiș Lărgeanu. În 2018, din activitatea de taximetrie a înregistrat o cifră de afaceri de 119.815 lei.

„Cei interesați în cumpărarea bunurilor sunt invitați să se prezinte la termenul de vânzare la locul fixat în acest scop și până la acel termen să prezinte oferte de cumpărare. Pentru participarea la licitație ofertanții depun, cu cel puțin o zi înainte de data licitației, următoarele documente: oferta de cumpărare, dovada plății taxei de participare sau a constituirii garanției sub forma scrisorii de garanție, reprezentând 10 la sută din prețul de pornire a licitației”, sunt condițiile impuse de Finanțe.

Adauga un comentariu