Local

Se stabilesc listele la PSD Iași pentru alegerile parlamentare 2020. Un loc este vânat de Camelia Gavrilă, printre cei mai slabi aleși ai județului

Publicat: 19 oct. 2020
PSD Iași va desemna listele pentru alegerile parlamentare 2020
Sediul organizației PSD Iași

Astăzi, 17 octombrie 2020, ar urma să fie bătută în cuie lista organizației PSD Iași pentru alegerile parlamentare 2020. Decizia va fi luată la nivel central, lista urmând a cuprinde o serie de nume surpriză. Organizația social-democrată are șansa de a se curăța, de a scăpa de o serie de personaje care au făcut mai mult rău filialei în ultima perioadă. Și asta nu este tot în filiala ieșeană a PSD. Oamenii deputatului Camelia Gavrilă  vor să intre pe ușa din dos în structurile Consiliului Local Iași

Listele de candidatură pentru Camera Deputaților și Senatul României din organizația PSD Iași ar urma să fie conturate la nivel central, în urma unei ședințe cu forurile superioare ale partidului. Lista social-democraților ieșeni pentru alegerile parlamentare 2020 ar urma să cuprindă o serie de nume surpriză pe lângă aleșii deja consacrați, personalități care au făcut carieră în lumea medicală din județul Iași.
PSD Iași trebuie să intre într-un proces de reorganizare totală pentru ca pe această listă să nu intre persoane cu probleme penale, oameni care au plângeri penale și care sunt deja contestați de către forurile interne.
Organizația PSD Iași trebuie să cuprindă într-o astfel de listă oameni cu o conduită morală ireproșabilă, nu persoane care au avut acces la banul public și care și-au făcut de cap în ultimii ani de pe funcții de conducere.

PSD Iași, tras în jos de oameni care nu sunt politicieni. Apropiații deputatului Camelia Gavrilă intră pe ușa din dos a Primăriei Iași

Organizația PSD Iași are nevoie de o reformă imediată. Lucrurile par că au scăpat de sub control odată cu acceptarea pe listele pentru Consiliul Local Iași a unor persoane care nu au făcut politică, nu au nicio treabă cu filiala PSD Iași. Acești oameni sunt însă apropiați de cei care au dus PSD Iași în pragul prăpastiei. Aleși locali precum Elvira Rotundu sau Marian Dalban au devenit o rușine pentru Iași, nu pentru filiala PSD. Aceștia au fost impuși de Camelia Gavrilă, deputat PSD Iași, care a ajuns să nu mai fie înțeleasă de nimeni. Elvira Rotundu ar trebui să plece din fruntea Colegiului Național „Costache Negruzzi”. Noul ales local nu mai face cinste funcției pe care o ocupă din moment ce a intrat pe ușa din dos a CL Iași.

Dezastru lăsat în urmă de deputatul Camelia Gavrilă. Oameni fără nume în Consiliul Local Iași

Un alt ales local care nu are ce căuta în structurile CL Iași este și Marian Dalban. Singura calitate a acestuia este aceea că se numără printre angajații cabinetului parlamentar al deputatului Camelia Gavrilă. Un om fără priză la public, un așa-zis „no name” din politica ieșeană, nu poate intra în Consiliul Local. Camelia Gavrilă a luat sub scorul partidului la alegerile locale 2020, ceea ce face ca aceasta să nu mai reprezinte nimic pentru ieșeni. Singura sa calitate este cea de traseist, actualul deputat schimbând partidele (PD, PNL și PSD) pentru a vâna funcții.

Camelia Gavrilă și-a construit campania electorală sub îndrumarea pușcăriașului Relu Fenechiu. Iar asta spune totul despre situația în care s-a ajuns la PSD Iași. Camelia Gavrilă s-a distins în partid ca fiind un personaj pe care puțini o înteleg în discursurile sale. În plus, s-a ajuns ca nici oportuniștii pe care i-a promovat în Consiliul Local să nu fie reprezentativi pentru ieșeni. Candidaturile Elvirei Rotundu și a lui Marian Dalban, validate de către instanță, au fost însă contestate la Curtea de Apel Iași de oameni din organizația PSD Iași.

Comentarii
 • PSD Iași nu va avea nici un vot din partea membrilor PSD . Am hotărât că membrii de partid să nu mai participe la alegerile parlamentare. Alo, PSD Iași, sunteți o rușine. Cat despre medicii care sunt in lista, eeeee, după ce că ne omorâți cu zile, acum mai vreți și votul nostru. Sunteți jalnici. Criminali, hoți și mediocri in același timp.

 • Baghiu un sandilău cu patalama,după ce a beut poșircă și rachie puturoasă, începe iarasi să se prostitueze pe forumuri??? Mare zdreanță e dereglatul ăsta !

 • S-a trezit bolnavul psihic Laicu ca să-și apere rapamdula, ce i-a cedat locul în CL. Așa te vreau Laicule, cât mai multe LIMBI PENTRU LĂNȚIȘOR ȘI ARAGAZ. SĂ NE SPUI CARE ARE RAHATUL MAI GUSTOS.

 • Baghiule ești un borfaș ordinar care cu toată boala de care suferi până la urmă cineva trebuie sa ia măsuri cu tine! Nu e normal ca sa ți se permită sa vii astfel de obraznicii in public! Oamenii nu știu ce arătare hidoasă ești și unii chiar mai cred ca mizeriile debitate / vomate sunt ale unui om rațional cu judecată,nu ale unui bolnav pshihic! Rog organele abilitate sa se AUTOSESIZEZE in cazul Baghiu care a devenit un caz grav, omul bolnav,iresponsabil de faptele sale e folosit și platit pentru a denigra personalitățile urbei, oameni care au coloană vertebrală și nu fac jocurile mafiei imobiliare !

 • Laicule, ești nebun de legat. De acum te crezi și personalitate a urbei. Băi, panaramă care ești, tu ești un politruc parazit ce a primit o sinecură de la un partid plin de hoți și de curve. Mare grijă că domnul director Pilă a depus mai multe documente și probe la DNA pentru toate fărădelegile ce lle-ai comis la DRDP. Poate nu știi, dar consilierii locali nu au imunitate deci vei înfunda PUȘCĂRIA !

 • Stimate domnule jurnalist și doctor în filosofie Bogdan Baghiu vreau să vă mulțumesc din tot sufletul că ați luptat cu abnegație în campania de la alegerile locale și ați făcut posibil ca această nenorocită de Gavrilă să nu ajungă primăriță. Voi, cei de la Știrea de Iași ați fost superbi ! Iașul vă este recunoscător că i-ați trimis la coșul de gunoi pe hahalerele de Popa și Gavrilă. ALESE MULȚUMIRI !

 • Bă dereglatule poți și tu și Bulă de la DRDP sa faceți câte plângeri doriți dlui consilier local Laicu,omul e super corect și nu are emoții! Vezi ca Bulă de la DRDP are mari probleme cu achiziția de măști neconforme in pandemie cu SUPRAPREȚ și dezinfectarea cu H2O in loc de dezinfectant ! Nu mai pun reparațiile la autovehiculele cumătrului pe care le face la Labarescu pe banii statului! Bulă este in cofă,a băgat mâna vârtos și sa dedulcit la avutul obștesc ! Ai sa ai partener la beci !

 • Începem săptămâna cu știrea oferită de cei de Bună Ziua Iași, conform căreia la PSD este mare fierbere, căci Cameluța Gavrilă mai vrea să roadă încă 4 ani un ciolan parlamentar. Logica bunului simț electoral ne spune că punerea acestui reprobabil personaj pe listele de la parlamentare ar fi o imensă greșeală, întrucât ea la locale a obținut cu mult sub scorul partidului și deci includerea ei pe liste ar echivala cu o sinucidere politică în grup.

 • Asa o fi, e adevarat domnule filosof ?
  Bei posirca si rachie puturoasa ?
  Sper ca nu.
  Scrii bine. Ales.
  Sper ca bei o votca buna, curata, fara apa. Ca la Legiune.
  Posirca e pentru aia de infunda santurile.
  Nu te degrada cu asa ceva.

 • Bă lepră betivă ( cu tine vorbesc dereglatule Baghiu) poate ai beut schinduc și nu schinduf( afică fân in grecești) care e folosit la ceaiuri! Da tu o mare ,mare ,calamitate umană,habar nu ai,tu știi de rachie puturoasă de pufoaică! Schinducul e o planta adusă de călugări de oe Muntele Athos și aclimatizate aici! Are proprietăți ca ginsengul,îți întărește și cocoșelul ( la tine nu e cazul ca e atrofiat de la Trăscău …) Mă coardoi betiv,ai mare grijă ce debitezi pe beșafon !

 • Întreab-o pe pseudo-erudita Cameluța cum se zice corect. Oricum nu știe și poate îți zice : MUGURELE, NU ȘTIU CUM E CORECT, DAR HAI SĂ-ȚI FAC O MUIE CĂ LA ASTA SUNT EXPERTĂ

 • Bă rapandulă betivă,cum îți permiți sa aduci afronturi oamenilor de știință? Un biet filosof ratat și betiv ( ca Bonus) înjură toți oamenii onorabili din țara asta și in special din Iasi! Atacă parlamentari,consilieri locali și județeni,directori,manageri,oameni de știință de parcă ăștia ar creste la mă-sa in grafină ! Ai sa te trezești bețive cu peste 50 de procese ss vedem pe unde scoți camașă!

 • LAICULE, TU NU EȘTI ONORABIL LA FEL CA FUFA ASTA DE BABĂ GAVRILĂ ȘI CA HOȚUL DE POPA. PSD A FĂCUT DIN NIȘTE LEPRE CA VOI DEMNITARI PUBLICI. SUNTEȚI NIȘTE GUNOAIE COMUNISTOIDE. CRED CĂ AI CITIT CÂȚI OAMENI A UCIS RAFILĂ ĂLA BĂTRÂN FIIND SECURIST ! XICTIR PARTID DE CĂZĂTURI ! MUIE PSD !

Adauga un comentariu