Cancan

Sebastian Dobrincu a anunțat că s-a despărțit de iubită. De ce nu mai formează un cuplu cu Ioana Ignat

Publicat: 10 mai 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Sebastian Dobrincu a anunțat că s-a despărțit de iubită. De ce nu mai formează un cuplu cu Ioana Ignat
Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat nu mai formează un cuplu de ceva timp

Tânărul milionar Sebastian Dobrincu a anunțat într-o emisiune TV că s-a despărțit de iubită și că nu mai formează un cuplu cu Ioana Ignat. Cei doi erau împreună de câțiva ani, însă cu timpul relațiile dintre ei s-au răcit, ajungându-se la separare. Culmea, însă, deoarece multă lume se aștepta ca Sebastian Dobrincu și partenera sa să se căsătorească.

Sebastian Dobrincu și cântăreața Ioana Ignat formau un cuplu de câțiva ani de zile. Mulți dintre fanii lor îi vedeau și căsătoriți, însă acum omul de afaceri a dezvăluit că nu mai e apropiat de artistă. Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, el a dat de înțeles că s-a despărțit de Ioana Ignat.

Sebastian Dobrincu a anunțat că s-a despărțit de iubită

Recent, tânărul afacerist Sebastian Dobrincu a anunțat că relația cu Ioana Ignat s-a răcit. Milionarul nu a dat prea multe detalii, însă a lăsat de înțeles că el și cântăreața nu mai trăiesc povestea ideală de iubire!

„Ioana cred că e bine, sper că bine. Eu nu știu, trebuie să o întrebi pe ea mai bine. Viața merge înainte, indiferent de orice! Noi suntem apropiați, foarte apropiați! Momentan avem episoadele noastre de pauză, dar viața merge înainte cu bune și cu rele”, a spus Sebastian Dobrincu într-o emisiune TV.

Relația dintre cei doi era serioasă, locuiau de ceva vreme împreună. Cu ceva timp în urmă ei au dat câteva detalii din relația lor și au dezvăluit cum funcționează lucrurile în casa lor.

„Suntem destul de disciplinați amândoi. Chiar suntem norocoși la capitolul ăsta. Poate mai încolo, dar nu prea cred că nu sunt genul care să mă iau așa de om, îl las să-și facă el treburile cum vrea”, spunea Ioana Ignat în urmă cu ceva timp.

Sebastian Dobrincu are probleme de sănătate

Anul trecut, din cauza neatenției, Sebastian Dobrincu s-a tăiat la mâna dreaptă în timp ce folosea un feliator de legume. Sebastian, recunoscut ca fiind cel mai tânăr milionar din România, a împărtășit un episod care a schimbat cursul vieții sale.

„Eu m-am trezit anul trecut, în noiembrie-decembrie, am avut niște episoade foarte tragice. În primul rând, mi-am luat un feliator de legume și am băgat mâna în el și mi-am retezat palma. A fost foarte nasol și am crezut că aia e parte rea. Mi s-a declanșat o boală autoimună cu care mă lupt. De aia am și dispărut 6-7 luni de pe internet. Nu am acceptat, nu am mai apărut, nu am mai postat nimic.

De șapte luni m-am trezit cu o boală autoimună osoasă care e foarte nasoală. Am avut zile, am avut nopți când plângeam în pat de durere. Ce m-a învățat asta? Că sănătatea despre care noi avem impresia că o să țină la infinit, nu o să țină. Ce poți face în momentele astea? Să victimizezi că de ce mie mi se întâmplă, de ce tocmai eu care am investit atât în corpul ăsta, în sănătate? Viața nu e dreaptă și fiecare are alt traseu”, a spus Sebastian Dobrincu într-un podcast.

Comentarii
Adauga un comentariu